Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Sorskereszt » Bak Aszcendens

Uralkodó bolygó: Szaturnusz

Fizikai tested jellemzői a kecses, vékony, csontos test, hízásra nem vagy hajlamos. Csontos arc, vékony orr, vékony száj. Nézésed enyhén bizalmatlan. Szereted a fekete vagy szürke színt viselni.

Sokszor negatív vagy és panaszkodsz. Koravén mentalitásod és bölcs hozzáállásod van. Visszahúzódó és zárkózott vagy, szeretsz egyedül lenni. Kötelességtudó, kitartó és szívós vagy, keményen tudsz dolgozni, nagy eredményekre vagy képes és fontos számodra a karrier, az anyag biztonsága. Jól bánsz a pénzzel. Rád biztosan lehet támaszkodni. Hűséges és ragaszkodó vagy, de nehéz a szívedet elnyerni. Sokszor önbizalom hiánnyal küzdesz. Konzervatív vagy és a hagyományos értékeket képviseled.

A Bak aszcendens árnyéka, hogy legszívesebben te alkotnád a társadalmi törvényeket, melyeket betartatnál mindenkivel, de nem a magad élvezetére, hiszen pontosan te vagy, aki teljes mértékben be is tartja ezeket a törvényeket. Te vagy, aki magára vállalja a legnehezebb kötelezettségeket. Viszont mindeközben keményszívűvé, hideggé és merevvé váltál. Saját magad váltál a törvényed megtestesítőjévé és körülötted a világ komollyá vált és megvénült. Ami hiányzik belőled, az a részvét. A boldog gyermekek emlékeztetnek a hiányzó gyermekkorodra és ezt nem tudod elviselni. Megpróbálod őket is belekényszeríteni a törvényedbe, elszigetelni őket az élettől és előadást tartasz nekik, hogyan kell tekintettel lenni a másikra. Azt szeretnéd, hogy mindenki olyan legyen, mint te. Viszont jobb, ha tudod, bölccsé azok válnak, akik fiatalok maradnak.

Zárkózottságodat kellene feloldani, elfogadni a többi embert és megtanulni lazítani, örülni az életnek. Szabadságot kivenni és nem állandóan dolgozni. Alkotó jellegű feladatokkal kellene foglalkoznod, ahol felfedezheted gyermeki énedet, amit nem sikerült megélned. Figyelni mások érzéseire, gondolataira. Közösségi programokban részt venni. Ideális társ egy Rák jellegű társ, kollega, barát, aki megmutatja neked, hogyan kell gondoskodónak és érzelmesnek lenni. Ő lesz az, aki rávezet, hogy érdemes családot alapítani és a családodban sokkal több erő és érték rejtőzik, mint a karrieredben.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!