Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Sorskereszt » Ikrek Deszcendens

A Nyilas álarcát viseled: kiterjedt, nagylelkű, filozófiai, spirituális, vad és szabadságszerető, nagy álmok álmodója, megszelídíthetetlen szellem, hangos és kéretlen és az igazságok beszélője. Az Ikrek árnyékod viszont minden olyan tulajdonságot tartalmaz, amit nem szeretsz az emberekben, és amit nem szeretnél magadon látni. Az embereket ezen a lencsén keresztül kétarcú hazudozónak látod. Azt tapasztalod, hogy tudományos és rideg tényekkel korlátozzák elméjüket, ahelyett, hogy az ötletek és lehetőségek világába terjeszkednének. Nem bírod, ha ilyen módon korlátozzák a képzelőerőd vagy a kreativitásod. És te sem bírod a kaotikus, szétszórt agyú kettősségüket. A Nyilas aszcendens azt jelenti, hogy kiválasztasz egy célpontot és kilősz egy nyilat, és elszántan azt kergeted. De az Ikrek ingatag, és soha nem tudja, mit akar.

Olyan társat keresel, aki szellemes, intellektuális, vicces és kíváncsi, aki lépést tud tartani a beszélgetéssel, és szeret tanulni. A barátság elengedhetetlen része a romantikus kapcsolataidnak. Ha partnered nem osztja a zenei ízlésedet vagy az időtöltésre vonatkozó ötleteidet, akkor nehézségekbe ütközhet a dolgok felszínen tartása. Szeretsz a baráti társaságoddal utazni, bulizni és pletykálni. Ügyelj arra, hogy legyen elég külső érdeklődésed, hogy elkerüljétek a pároddal egymás elfojtását. Önmagad fejlesztése frissítést hozhat és megújíthatja a kapcsolatot. Mivel a változatosság szerelmi életednek fűszere, töltsd meg közös naptáratokat rengeteg kulturális tevékenységekkel és randevúzással.

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 25. hét

2024. június 17-23. Hétfő 06.17. Vénusz-Neptun kvadrát Elbizonytalanodhatsz, mert nem tudod pontosan, hogy a valóságot

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!