Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Sorskereszt » Szűz IC
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Nagy várakozással, szigorúsággal és sok kritikával nőhetettél fel. Lehet, hogy szüleid magasabb követelményeket támasztottak veled szemben, mint a többi testvérrel szemben, vagy a tökéletességet követelték tőled. Olyan környezetben is felnőhettél, amely nagyon merev, strukturált, és nem volt sok hely az érzelmek, a kreativitás és az intuíció felfedezésére.

Szükséged van arra, hogy meghatározd a helyzetedet és tudni szeretnéd, hová tartozol. Jó megfigyelő vagy, félelmeidet úgy küzdöd le, hogy részletesen tervezel, alkalmazkodsz, vagy magatartási stratégiákat alakítasz ki. Érzéseidet elemzed és hajlasz a kétkedésre. Nagyon fontosnak tartod a személyes játékteret.

Tiszta, kényelmes térre van szükséged, ahol jól pihenhetsz és egészséges ételekkel táplálkozhatsz, ideális esetben a természet közelében. Gyerekként a sok aggódás kihívást jelenthetett. Még egy stabil otthonban is átvetted a szüleid természetes aggodalmait, vagy felvállaltad a segítőkész gyermek szerepét, még akkor is, ha ezt nem kérték tőled.

Mivel a Szűz uralja az emésztést, gyerekként hasfájás gyötörhetett, ami biztos jele annak, hogy megnyugtatásra van szükséged, hogy biztonságban vagy és törődnek veled. A nyugodt, meditatív terek a legmegfelelőbbek a számodra, ezért, ha otthont keresel, kerüld el a zajos utcákat, ha teheted, vagy zárd ki a kiváltó okokat csobogóval, halk zenével és egyéb megnyugtató dekorációval.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2023. 39. hét

2023. szeptember 25 – október 1. Hétfő 09.25. Nap-Szaturnusz kvinkunx Bizonyos dolgokban akadályoztatva lehetsz, nem

Tovább olvasom »
Asztrológia

2023. 38. hét

2023. szeptember 18-24. Hétfő 09.18. Hold-Plútó kvadrát Belső érzelmi változáson mehetsz keresztül. Lehet, hogy nehéznek

Tovább olvasom »

 

Születési idő és hely ismeretében

Asztrológiai elemzés

A születési dátumod csupán egy számnak tűnik, pedig sokkal több annál.