Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Sorskereszt » Szűz IC

Nagy várakozással, szigorúsággal és sok kritikával nőhetettél fel. Lehet, hogy szüleid magasabb követelményeket támasztottak veled szemben, mint a többi testvérrel szemben, vagy a tökéletességet követelték tőled. Olyan környezetben is felnőhettél, amely nagyon merev, strukturált, és nem volt sok hely az érzelmek, a kreativitás és az intuíció felfedezésére.

Szükséged van arra, hogy meghatározd a helyzetedet és tudni szeretnéd, hová tartozol. Jó megfigyelő vagy, félelmeidet úgy küzdöd le, hogy részletesen tervezel, alkalmazkodsz, vagy magatartási stratégiákat alakítasz ki. Érzéseidet elemzed és hajlasz a kétkedésre. Nagyon fontosnak tartod a személyes játékteret.

Tiszta, kényelmes térre van szükséged, ahol jól pihenhetsz és egészséges ételekkel táplálkozhatsz, ideális esetben a természet közelében. Gyerekként a sok aggódás kihívást jelenthetett. Még egy stabil otthonban is átvetted a szüleid természetes aggodalmait, vagy felvállaltad a segítőkész gyermek szerepét, még akkor is, ha ezt nem kérték tőled.

Mivel a Szűz uralja az emésztést, gyerekként hasfájás gyötörhetett, ami biztos jele annak, hogy megnyugtatásra van szükséged, hogy biztonságban vagy és törődnek veled. A nyugodt, meditatív terek a legmegfelelőbbek a számodra, ezért, ha otthont keresel, kerüld el a zajos utcákat, ha teheted, vagy zárd ki a kiváltó okokat csobogóval, halk zenével és egyéb megnyugtató dekorációval.

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 25. hét

2024. június 17-23. Hétfő 06.17. Vénusz-Neptun kvadrát Elbizonytalanodhatsz, mert nem tudod pontosan, hogy a valóságot

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!