Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Sorskereszt » Szűz IC
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Nagy várakozással, szigorúsággal és sok kritikával nőhetettél fel. Lehet, hogy szüleid magasabb követelményeket támasztottak veled szemben, mint a többi testvérrel szemben, vagy a tökéletességet követelték tőled. Olyan környezetben is felnőhettél, amely nagyon merev, strukturált, és nem volt sok hely az érzelmek, a kreativitás és az intuíció felfedezésére.

Szükséged van arra, hogy meghatározd a helyzetedet és tudni szeretnéd, hová tartozol. Jó megfigyelő vagy, félelmeidet úgy küzdöd le, hogy részletesen tervezel, alkalmazkodsz, vagy magatartási stratégiákat alakítasz ki. Érzéseidet elemzed és hajlasz a kétkedésre. Nagyon fontosnak tartod a személyes játékteret.

Tiszta, kényelmes térre van szükséged, ahol jól pihenhetsz és egészséges ételekkel táplálkozhatsz, ideális esetben a természet közelében. Gyerekként a sok aggódás kihívást jelenthetett. Még egy stabil otthonban is átvetted a szüleid természetes aggodalmait, vagy felvállaltad a segítőkész gyermek szerepét, még akkor is, ha ezt nem kérték tőled.

Mivel a Szűz uralja az emésztést, gyerekként hasfájás gyötörhetett, ami biztos jele annak, hogy megnyugtatásra van szükséged, hogy biztonságban vagy és törődnek veled. A nyugodt, meditatív terek a legmegfelelőbbek a számodra, ezért, ha otthont keresel, kerüld el a zajos utcákat, ha teheted, vagy zárd ki a kiváltó okokat csobogóval, halk zenével és egyéb megnyugtató dekorációval.

Ne hagyd ki az új cikkeket!

Iratkozz fel hírlevelünkre...

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2023. 23. hét

2023. június 5-11. Hétfő 06.05. Hold a Bakban Reggel a lelkiségünket és legmélyebb személyes szükségleteinket

Tovább olvasom »

 

Születési idő és hely ismeretében

Asztrológiai elemzés

A születési dátumod csupán egy számnak tűnik, pedig sokkal több annál.