Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Fiatal korod óta tudod, mit akarsz az élettől, megvan az erőd ahhoz, hogy kövesd elképzelésedet, és lásd annak megvalósulását. A nyilvános vagy szakmai helyzeteket merészen, magabiztosan és határozottan közelíted meg. Kiemelkedő vagy a kezdeményezés, a friss ötletek, a jövőkép, a lelkesedés és az egyediség terén. Autodidakta és önirányító vagy, a legtöbb dolognál jobban értékeled a függetlenségedet az elvégzett munkában. Nem mindig szeretsz túl messzire előre tekinteni vagy tervezni ezeken a területeken. Hírneved miatt inkább az egyértelmű, merész és egyszerű dolgokat szeretnéd tartani.

A Kosban lévő MC képessé tesz az innovációra. Kezdeményezést és képességet mutat arra, hogy utat mutathass másoknak.

Nem baj, ha akadályokba ütközöl és nehézségek adódnak, ezek mind ösztönöznek a célod elérésében. Fedezd fel a konfliktusok pozitív oldalát, fejleszd ki magadban a harci szellemet és legyen bátorságod a saját utadat járni! Valósítsd meg a céljaidat optimistán és aktívan, használd önérvényesítési képességedet!

Mivel a Kos MC-t a Mars uralja, nézd meg azt a házat, ahol a Mars áll a születési képletedben, hogy meglásd az életed azon területét, ahol hivatásod erőteljesen kifejezésre juthat.

A legjobb Kos MC karrierek lehetnek: életvezetési coaching, projektmenedzsment, sport, vezetőképzés és -fejlesztés, orvoslás, műszaki foglalkozások, és minden, ami cselekvésre késztet, és egyéni pályára léptet.

Kos MC-vel az életcélod, hogy mindamellett, hogy bátran kiállsz önmagadért és egyéni törekvéseidért, válj egy közösség meggyőző tagjává! Teremtsd meg az összhangot a kapcsolatok, az együttműködés iránti igény és az egyéni szükségleteid és vágyaid között! Igyekezz céljaidat konfliktusmentesen elérni!

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 21. hét

2024. május 20-26. Hétfő 05.20. Nap-Neptun szextil Érzékenyebbé válsz más emberek és a környezeted rezgéseire.

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!