Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Események » Tranzitok » Neptunusz tranzitjai a házakban
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Ahol jár, ott tudod a legkönnyebben megélni az egységet és a harmónia legmagasabb állapotát. Ott tudod a legkönnyebben háttérbe szorítani az egódat és átadni az irányítást az isteni énednek. Félelmeidet az az életterület aktiválja, ahol jár. A meditáció ösvénye azt az életterületet segíti, ahol jár. Azon az életterületen vagy a legfogékonyabb, legérzékenyebb, legintuitívabb. Lehet, hogy nem tudod elmondani, a Neptunra nincsenek szavak. Ahol tranzitál, ott érhetnek csalódások, hamis illúziókat kergethetsz.

Már nyomtatott formában is

Már elérhető nyomtatott formában is az asztrológiai elemzésed (Sorskönyved) Futárszolgálattal (ingyenes szállítással) könyvben, kapod meg a rendelést követő 4-5 munkanapon belül. Színes nyomtatásban. Bármikor leveheted a könyvespolcról, ha újra beleolvasnál. Fogsz is, mert minden alkalommal további összefüggéseket szeretnél találni az életed aktuális részéhez. Ajándéknak is kiváló, ha ismered az ajándékozott születési adatait. De természetesen megmaradt […]

Neptunusz az I. házban (tranzit)

Amikor a Neptunusz az I. házadon keresztülhalad: – (Asc) Ebben az állapotban tudod leginkább érezni az egységet.– (Asc) Teljesen a lényeddé tudsz válni. – Felerősödik a misztikus fogékonyságod.– Nagyon önzetlen vagy.– Alacsony szinten neptuni energiával lehet manipulálni, főleg Asc/Dsc-s Neptunnal.

Neptunusz a 2. házban (tranzit)

Amikor a Neptunusz az 2. házadon keresztülhalad: – Ideje van annak, hogy lelki téren és spirituális kérdésekben a saját lábadra állj.– Lelkileg stabilizálódj.– Ebben az időszakban mi ad neked igazi biztonságot?– Meditáció! Ha az egységet belül megtalálod és éled.– Varázsolj az anyagban.– Lelki gyógyítói munkából tudsz biztonságot teremteni.

Neptunusz a 3. házban (tranzit)

Amikor a Neptunusz az 3. házadon keresztülhalad: – Különleges időszak arra, hogy ki tudd mondani a kimondhatatlant.– Beszélni a végső titkokról, a lélek legmélyebb rétegeiről, nagy lelki beszélgetések.– Akár gyógyítói terápiát megtanulni.– Jó lehetőség a spirituális írásra.– Jó időszak, hogy megértsd a tudatalatti működéseidet.

Neptunusz a IV. házban (tranzit)

Amikor a Neptunusz az IV. házadon keresztülhalad: – (IC) Előző életből áthozott varázserő, erre alapozz mostantól.– (IC) A lélek dolgaira vagy a lélekre alapozod az életedet, vagy spirituális, okkult dolgokra. – Hozhat még előző életből félelmeket, amit ki kell pucolni.– Ráérezni előző életeidre.

Neptunusz az 5. házban (tranzit)

Amikor a Neptunusz az 5. házadon keresztülhalad: – Nagy lehetőség a mennyei szerelem megélésére.– Kreatív alkotómunkában ami a lélekkel, spiritualitással foglalkozik.– Gyermekkel, szerelemmel, szexualitásban az egységérzést könnyebben megéled.

Neptunusz a 6. házban (tranzit)

Amikor a Neptunusz az 6. házadon keresztülhalad: – Ebben az időszakban kell rendezned mindazt, ami a lelked mélyén a tudatalattidban szunnyadt.– A spiritualitást átülteted a hétköznapi munkába és a hétköznapjaidba.

Neptunusz a VII. házban (tranzit)

Amikor a Neptunusz az VII. házadon keresztülhalad: – Komoly lehetőség a lelki társ megtalálására.– A kapcsolatban elmélyülni a másikkal meztelen lélekkel.– Az önzetlen szeretet legmagasabb szintje a párkapcsolatban.

Neptunusz a 8. házban (tranzit)

Amikor a Neptunusz az 8. házadon keresztülhalad: – A spiritualitás csúcsélménye.– Olyan dimenziók, beavatások, kapuk, amikre nincsenek szavak.– Az ego háttérbe szorul.– Mély szerelem lehetősége.– A nagy titkokhoz hozzáférési lehetőséget kapsz.– Meditációban elmélyülni.

Neptunusz a 9. házban (tranzit)

Amikor a Neptunusz az 9. házadon keresztülhalad: – Spiritualitást vagy meditációt tanítani.– Nagy spirituális beavató utazások ideje.

Neptunusz a X. házban (tranzit)

Amikor a Neptunusz az X. házadon keresztülhalad: – Ideje van fejlődni neptuni témában, az ego lerakásának képességében vagy, hogy önzetlenebé válj, vagy félelmet lerakj, vagy függőségek témában lépj előre.

Neptunusz a 11. házban (tranzit)

Amikor a Neptunusz az 11. házadon keresztülhalad: – Nagy lelki felszabadulás időszaka.– Felszabadulhatsz a félelmek alól.– Segít tisztítani a tudatalatti blokkokat.

Neptunusz a 12. házban (tranzit)

Amikor a Neptunusz az 12. házadon keresztülhalad: – Erre nincsenek szavak.– Itt kerülj minden tudatmódosító szert– Bezártnak, magányosnak élheted meg ezt az időt

Már nyomtatott formában is

Már elérhető nyomtatott formában is az asztrológiai elemzésed (Sorskönyved) Futárszolgálattal (ingyenes szállítással) könyvben, kapod meg a rendelést követő 4-5 munkanapon belül. Színes nyomtatásban. Bármikor leveheted a könyvespolcról, ha újra beleolvasnál. Fogsz is, mert minden alkalommal további összefüggéseket szeretnél találni az életed aktuális részéhez. Ajándéknak is kiváló, ha ismered az ajándékozott születési adatait. De természetesen megmaradt […]

Neptunusz

Neptunusz tranzitjai a jegyekben

A Neptunusznak körülbelül 165 évbe telik, mire a teljes kört megteszi – túl sokáig tart ahhoz, hogy körbeérjen a születési radixunkon. Ennek a lassan mozgó bolygónak a tranzitjai hosszan tartóak, és minden tranzit időbe telik, amíg kibontakozik. Generációs bolygónak nevezzük, mert leginkább generációkon keresztüli hatása érezhető. Ahogy a Neptunusz áthalad egy ponton a radixunkon, vagy éppen visszafelé […]

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!