Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Események » Tranzitok » Merkúr tranzitjai a házakban

Ahol átvonul, arra az életterületre kíváncsibbá válsz, szellemileg fogékonyabbá válsz. A gondolataid elsősorban azon életterület körül forognak, ahol jár. Beavató bolygó, a beavató pillanatok azon életterülettel kapcsolatban jutnak el hozzád, ahol jár.

Már nyomtatott formában is

Már elérhető nyomtatott formában is az asztrológiai elemzésed (Sorskönyved) Futárszolgálattal (ingyenes szállítással) könyvben, kapod meg a rendelést követő 4-5 munkanapon belül. Színes nyomtatásban. Bármikor leveheted a könyvespolcról, ha újra beleolvasnál. Fogsz is, mert minden alkalommal további összefüggéseket szeretnél találni az életed aktuális részéhez. Ajándéknak is kiváló, ha ismered az ajándékozott születési adatait. De természetesen megmaradt […]

Merkúr az I. házban

Merkúr az I. házban (tranzit)

Amikor a Merkúr az I-es házadon keresztülhalad: – (Asc) Ott fogod megérteni önmagad.– (Asc) Ami a mélyben volt benned, sok mindent ekkor mondasz ki.– (Asc) Az eltemetett, alvó dolgok felszínre jönnek és kimondod. – Segít megérteni jobban önmagad.– Önismeret, kommunikáció.– Sokkal kezdeményezőbbé válik, őszintébbé válik.

Merkúr a 2. házban

Merkúr a 2. házban (tranzit)

Amikor a Merkúr a 2. házadon keresztülhalad: – Önállóbb gondolkodás ideje.– Állj a saját lábadra, verbális téren is önállóbbá válsz, gondolataid főleg az anyagiak körül forognak.

Merkúr a 3. házban

Merkúr a 3. házban (tranzit)

Amikor a Merkúr a 3. házadon keresztülhalad: – Felerősödik a kommunikáció és annak fontossága az életedben.– Többet beszélsz, itt a lehetőség, hogy elmondd a gondolataidat.– Testvérrel való kommunikáció, megértetni magad a testvérrel.

Merkúr a IV. házban

Merkúr a IV. házban (tranzit)

Amikor a Merkúr a IV. házadon keresztülvonul: – (IC) Jó pillanat arra, hogy megértsd a múltat (előző vagy jelen élet).– (IC) Segít megérteni, hogy miben vagy otthon, milyen képességed van. – Segít megbeszélni az otthoni dolgokat.– A gondolatok a család, otthon körül forognak.

Merkúr a 5. házban

Merkúr az 5. házban (tranzit)

Amikor a Merkúr az 5. házadon keresztülhalad: – Segít a gyermekeiddel a nagy beszélgetésekben, beavató lesz.– Segít megérteni a szerelem témáját, a gyermekkel való kapcsolatot.

Merkúr a 6. házban

Merkúr a 6. házban (tranzit)

Amikor a Merkúr a 6. házadon keresztülhalad: – A rendező beszélgetések idejét hozza el.– Verbális téren is a helyükre tenni a dolgokat.– Figyelni, hogy gondolati síkon mit vetsz el.– Figyelni gondolataid pozitív irányára.– Segít megérteni, mit kell rendezni az életedben.

Merkúr a VII. házban

Merkúr a VII. házban (tranzit)

Amikor a Merkúr a VII. házadon keresztülhalad: – (DSC) Segít megérteni a nyugvópontodat, te ahogy hatsz a környezetedre.– (DSC) Segít megérteni a társadat, de lehet, hogy a társ könnyebben megért téged. – Gondolataid a társ körül forognak.– Segít megérteni a párkapcsolati kérdéseket.– Most érdemes tervezni, problémákat megbeszélni a társaddal.

Merkúr a 8. házban (tranzit)

Amikor a Merkút a 8. házadon keresztülhalad: – Jó időszak a titokkutatásra, segít megérteni a lelked rejtett mélységeit, az eltitkolt érzéseket magadban.– Mély dolgokat is ki tudsz mondani.– Titkok körüli beszélgetések az életedben.

Merkúr a 9. házban (tranzit)

Amikor a Merkúr a 9. házadon keresztülhalad: – Segít megérteni a magasabb isteni törvényeket, szélesebb összefüggéseket magad vagy a világ dolgait illetően, terveket szőni.– Hosszú távú tervek, magas tudás, hit körül forognak a gondolataid, ezeket segít megérteni könnyebben.– Könnyen megy a tanulás, érdemes új tanulmányokba is belefogni.– Utazás vagy annak megtervezésére is alkalmas időpont.

Merkúr a X. házban (tranzit)

Amikor a Merkúr a X. házadon keresztülhalad: – (MC) 1-2 napig érzed hatását.– (MC) Segít megérteni az utadat, az oda vezető megoldást.– (MC) Segít megérteni, miben kell még fejlődnöd. – Nagy fejlődési lehetőség a gondolkodásmódban, kommunikációban.– Mi az én utam? Erre meg is kapjuk a választ.– A hivatás körül forognak a gondolataid.

Merkúr a 11. házban (tranzit)

Amikor a Merkúr a 11. házadon keresztülvonul: – Szellemi téren a felszabadulás ideje.– A gondolatiságban lerakni a terheket.– Közösségen belül is beszédesebb, nyitottabb leszel.– Mi az, amivel tudod a közösséget segíteni.– A nagy tisztázó beszélgetések ideje.

Merkúr a 12. házban (tranzit)

Amikor a Merkúr a 12. házadon keresztülhalad: – Erősebb a 8. háznál. A titkokban, okkult dolgokban való elmélyülés.– Alacsony szinten depressziós időszak.– Alkalmas a gondolatok elcsendesítése, meditációra.– Elmélyült beszélgetések időszaka.– Megérted mi van benned tudat alatt.– Nagy beavató beszélgetések ideje.– Ha valami halott az életedben, be kell fejezni.– Itt megérted, akkor mondod ki, amikor a […]

Már nyomtatott formában is

Már elérhető nyomtatott formában is az asztrológiai elemzésed (Sorskönyved) Futárszolgálattal (ingyenes szállítással) könyvben, kapod meg a rendelést követő 4-5 munkanapon belül. Színes nyomtatásban. Bármikor leveheted a könyvespolcról, ha újra beleolvasnál. Fogsz is, mert minden alkalommal további összefüggéseket szeretnél találni az életed aktuális részéhez. Ajándéknak is kiváló, ha ismered az ajándékozott születési adatait. De természetesen megmaradt […]

Merkúr

Merkúr tranzitjai a jegyekben

A Merkúr átlagos haladása 1 év, egy jegyben kb 30 napig tartózkodik. A tranzit Merkúr jelzi a mentális fókusz és figyelem eltolódását, ahogy áthalad a házakon és a bolygókon, valamint azt, hogy az év során milyen kommunikációt folytatsz másokkal. A Merkúr jelzi a mindennapi rutint is, mivel a körülötted lévő világgal való interakció természetét tükrözi. […]

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 25. hét

2024. június 17-23. Hétfő 06.17. Vénusz-Neptun kvadrát Elbizonytalanodhatsz, mert nem tudod pontosan, hogy a valóságot

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!