Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Események » Tranzitok » Merkúr tranzitjai a házakban
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Ahol átvonul, arra az életterületre kíváncsibbá válsz, szellemileg fogékonyabbá válsz. A gondolataid elsősorban azon életterület körül forognak, ahol jár. Beavató bolygó, a beavató pillanatok azon életterülettel kapcsolatban jutnak el hozzád, ahol jár.

Már nyomtatott formában is

Már elérhető nyomtatott formában is az asztrológiai elemzésed (Sorskönyved) Futárszolgálattal (ingyenes szállítással) könyvben, kapod meg a rendelést követő 4-5 munkanapon belül. Színes nyomtatásban. Bármikor leveheted a könyvespolcról, ha újra beleolvasnál. Fogsz is, mert minden alkalommal további összefüggéseket szeretnél találni az életed aktuális részéhez. Ajándéknak is kiváló, ha ismered az ajándékozott születési adatait. De természetesen megmaradt […]

Merkúr az I. házban

Merkúr az I. házban (tranzit)

Amikor a Merkúr az I-es házadon keresztülhalad: – (Asc) Ott fogod megérteni önmagad.– (Asc) Ami a mélyben volt benned, sok mindent ekkor mondasz ki.– (Asc) Az eltemetett, alvó dolgok felszínre jönnek és kimondod. – Segít megérteni jobban önmagad.– Önismeret, kommunikáció.– Sokkal kezdeményezőbbé válik, őszintébbé válik.

Merkúr a 2. házban

Merkúr a 2. házban (tranzit)

Amikor a Merkúr a 2. házadon keresztülhalad: – Önállóbb gondolkodás ideje.– Állj a saját lábadra, verbális téren is önállóbbá válsz, gondolataid főleg az anyagiak körül forognak.

Merkúr a 3. házban

Merkúr a 3. házban (tranzit)

Amikor a Merkúr a 3. házadon keresztülhalad: – Felerősödik a kommunikáció és annak fontossága az életedben.– Többet beszélsz, itt a lehetőség, hogy elmondd a gondolataidat.– Testvérrel való kommunikáció, megértetni magad a testvérrel.

Merkúr a IV. házban

Merkúr a IV. házban (tranzit)

Amikor a Merkúr a IV. házadon keresztülvonul: – (IC) Jó pillanat arra, hogy megértsd a múltat (előző vagy jelen élet).– (IC) Segít megérteni, hogy miben vagy otthon, milyen képességed van. – Segít megbeszélni az otthoni dolgokat.– A gondolatok a család, otthon körül forognak.

Merkúr a 5. házban

Merkúr az 5. házban (tranzit)

Amikor a Merkúr az 5. házadon keresztülhalad: – Segít a gyermekeiddel a nagy beszélgetésekben, beavató lesz.– Segít megérteni a szerelem témáját, a gyermekkel való kapcsolatot.

Merkúr a 6. házban

Merkúr a 6. házban (tranzit)

Amikor a Merkúr a 6. házadon keresztülhalad: – A rendező beszélgetések idejét hozza el.– Verbális téren is a helyükre tenni a dolgokat.– Figyelni, hogy gondolati síkon mit vetsz el.– Figyelni gondolataid pozitív irányára.– Segít megérteni, mit kell rendezni az életedben.

Merkúr a VII. házban

Merkúr a VII. házban (tranzit)

Amikor a Merkúr a VII. házadon keresztülhalad: – (DSC) Segít megérteni a nyugvópontodat, te ahogy hatsz a környezetedre.– (DSC) Segít megérteni a társadat, de lehet, hogy a társ könnyebben megért téged. – Gondolataid a társ körül forognak.– Segít megérteni a párkapcsolati kérdéseket.– Most érdemes tervezni, problémákat megbeszélni a társaddal.

Merkúr a 8. házban (tranzit)

Amikor a Merkút a 8. házadon keresztülhalad: – Jó időszak a titokkutatásra, segít megérteni a lelked rejtett mélységeit, az eltitkolt érzéseket magadban.– Mély dolgokat is ki tudsz mondani.– Titkok körüli beszélgetések az életedben.

Merkúr a 9. házban (tranzit)

Amikor a Merkúr a 9. házadon keresztülhalad: – Segít megérteni a magasabb isteni törvényeket, szélesebb összefüggéseket magad vagy a világ dolgait illetően, terveket szőni.– Hosszú távú tervek, magas tudás, hit körül forognak a gondolataid, ezeket segít megérteni könnyebben.– Könnyen megy a tanulás, érdemes új tanulmányokba is belefogni.– Utazás vagy annak megtervezésére is alkalmas időpont.

Merkúr a X. házban (tranzit)

Amikor a Merkúr a X. házadon keresztülhalad: – (MC) 1-2 napig érzed hatását.– (MC) Segít megérteni az utadat, az oda vezető megoldást.– (MC) Segít megérteni, miben kell még fejlődnöd. – Nagy fejlődési lehetőség a gondolkodásmódban, kommunikációban.– Mi az én utam? Erre meg is kapjuk a választ.– A hivatás körül forognak a gondolataid.

Merkúr a 11. házban (tranzit)

Amikor a Merkúr a 11. házadon keresztülvonul: – Szellemi téren a felszabadulás ideje.– A gondolatiságban lerakni a terheket.– Közösségen belül is beszédesebb, nyitottabb leszel.– Mi az, amivel tudod a közösséget segíteni.– A nagy tisztázó beszélgetések ideje.

Merkúr a 12. házban (tranzit)

Amikor a Merkúr a 12. házadon keresztülhalad: – Erősebb a 8. háznál. A titkokban, okkult dolgokban való elmélyülés.– Alacsony szinten depressziós időszak.– Alkalmas a gondolatok elcsendesítése, meditációra.– Elmélyült beszélgetések időszaka.– Megérted mi van benned tudat alatt.– Nagy beavató beszélgetések ideje.– Ha valami halott az életedben, be kell fejezni.– Itt megérted, akkor mondod ki, amikor a […]

Már nyomtatott formában is

Már elérhető nyomtatott formában is az asztrológiai elemzésed (Sorskönyved) Futárszolgálattal (ingyenes szállítással) könyvben, kapod meg a rendelést követő 4-5 munkanapon belül. Színes nyomtatásban. Bármikor leveheted a könyvespolcról, ha újra beleolvasnál. Fogsz is, mert minden alkalommal további összefüggéseket szeretnél találni az életed aktuális részéhez. Ajándéknak is kiváló, ha ismered az ajándékozott születési adatait. De természetesen megmaradt […]

Merkúr

Merkúr tranzitjai a jegyekben

A Merkúr átlagos haladása 1 év, egy jegyben kb 30 napig tartózkodik.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2023. 39. hét

2023. szeptember 25 – október 1. Hétfő 09.25. Nap-Szaturnusz kvinkunx Bizonyos dolgokban akadályoztatva lehetsz, nem

Tovább olvasom »
Asztrológia

2023. 38. hét

2023. szeptember 18-24. Hétfő 09.18. Hold-Plútó kvadrát Belső érzelmi változáson mehetsz keresztül. Lehet, hogy nehéznek

Tovább olvasom »

 

Születési idő és hely ismeretében

Asztrológiai elemzés

A születési dátumod csupán egy számnak tűnik, pedig sokkal több annál.