Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Események » Tranzitok » Szaturnusz tranzitjai a jegyekben
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

A Szaturnusz körülbelül 29 év alatt teszi meg a teljes körét. Ezért körülbelül 7 évente a Szaturnusz kvadrátban van önmagával, vagy egy születési égitesttel, érzékeny ponttal. Ha ez a születési pont egy személyes bolygó vagy pont (például a Nap, a Hold, az Aszcendens, a Merkúr, a Vénusz vagy a Mars), akkor intenzíven és személyes módon érezzük a hatását.

A Szaturnusz tranzitjai és ciklusai a teljesítmény és az érettség ciklusainak tekinthetők. Életünk ezen időszakai valóban leckéknek tűnhetnek. Minden lelassul – késéssel, frusztrációval és nyomással találkozunk. De ezek az idők arra is kihívást jelentenek, hogy szembenézzünk a valósággal és ezáltal sok bölcsességet, sőt szabadságot kínáljanak számunkra.

Gyakran hozunk jelentős döntéseket a Szaturnusz személyes bolygóinkon való tranzit áthaladásakor. Ezek a tranzitok lelassítják az életet (vagy legalábbis mi így érzékeljük) és arra késztetnek, hogy a jelenben éljük életünket. Bár a Szaturnusz tranzitjai az életet úgy érezhetik, mint egy sürgősségi munka (ezekben az időkben az életünk úgy tűnik, hogy csigatempóban halad, és nehéz észrevenni a fejlődést), lehetőséget adnak arra is, hogy belső erőre kapjunk, hogy felelősségteljesebbé váljunk.

A Szaturnusz tranzitjai védelmi időszaknak is tekinthetők az élet bármely területén, amelyet a Szaturnusz érint. Általában ezekben az időszakokban halmozzuk fel tartalékjainkat és takarítjuk meg az energiánkat.

Néhány gyakori valós esemény, amelyeket a Szaturnusz áthaladásának tulajdonítanak: késések, a dolgok összeomlanak, szükségleteinket gyakran nem elégítik ki mások, gyakran úgy érezzük, hogy félreértenek, sőt kirekesztettek vagyunk, hajlamosak vagyunk durvának és nem rokonszenvesnek találni másokat és gyakran érezzük magunkat megterhelve.

A Szaturnusz tranzitjai megtanítanak felelősséget vállalni önmagunkért. A Szaturnusz tranzitjának kezdetén úgy érezhetjük, hogy a világ hideg hely. Ha érettek vagyunk, egy ponton arra a felismerésre jutunk, hogy nem mindig hibáztathatjuk az életünket. Saját belső erőnkre kell hagyatkoznunk.

A depresszió tehát a Szaturnusz súlyos tranzitjainak mellékterméke lehet. Ha azonban energiáinkat értelmes törekvésekre összpontosítjuk anélkül, hogy túlságosan erőlködnénk mások elismeréséért vagy támogatásáért, akkor leküzdhetjük a borongós és a világvége érzést.

Amikor nagy esélyekkel vagy veszteségekkel találjuk szemben magunkat a Szaturnusz átvonulása során, emlékeznünk kell arra, hogy ezek azért történnek, mert nem terveztük vagy nem készültünk fel megfelelően. A Szaturnusz a valóságra és a nagyobb önfegyelem szükségességére emlékeztet bennünket. A Szaturnusz által „talált” ház vagy személyes pont által képviselt életterület átszervezése nagy jutalomhoz vezethet minket.

Ne feledd, hogy a Szaturnusz tranzitjai lelassítanak bennünket, arra késztetnek, hogy az itt és mostban éljünk, megóvnak bennünket a szükségtelen kockázatvállalástól, és segítenek felépíteni és strukturálni életünket úgy, hogy az meghozza a gyümölcsét majd.

Az önsajnálat és az elzárkózás kezdetben része lehet a folyamatnak. Belső erőt meríthet ebből az extrém kilengésből, mert rájövünk, hogy ez tényleg nem olyan rossz, mint amilyennek először tűnt. A Szaturnusz tranzitja során megszabadulunk az önáltatástól, és ez a folyamat szakaszosan megy végbe, és eltarthat egy ideig.

Érdemes átgondolni azokat a tranzitokat és témákat, amelyek a Szaturnusz átvonulása előtt történtek az életünkben. 

Ha a Szaturnusz átvonulása röviddel egy Jupiter-témájú időszak után következik be életünkben, akkor mi is különösen súlyosan érezhetjük magunkat. Talán a Jupiter-időszak vezetett ahhoz, hogy túlköltekezzünk, vagy figyelmen kívül hagyjunk dolgokat; majd a Szaturnusz elindul, hogy „kijavítsa” ezt a helyzetet, és rákényszerítsen bennünket, hogy szembenézzünk személyes valóságunkkal. Az élet valójában nem csak szórakozás és játék. Dolgoznunk és spórolnunk kell – és erre tanít minket a Szaturnusz. Ezért hasznos, ha figyelembe vesszük az egyén közelmúltbeli és múltbeli tapasztalatainak kontextusát, amikor megfontoljuk, hogy a Szaturnusz tranzitjai milyen hatással lehetnek rá.

Amellett, hogy figyelembe vesszük a Szaturnusz által áthaladó személyes bolygó vagy pont természetét, meg kell vizsgálnunk a Szaturnusz házonkénti áthaladó helyzetét, az érintett állatöv jeleket és magának a személyes bolygónak vagy pontnak az állapotát.

Ha történetesen a személyes bolygó az I-es ház csúcsa közeli (vagyis az Aszcendensünket uralja), akkor például különösen erőteljes eseményeket és körülményeket tapasztalhatunk meg. Ha születésünk Napja és Holdja nehéz fényszögben van egymással, akkor a Szaturnusz tranzitja egyszerre érinti mindkét személyes égitestet

A Szaturnusz-átvonulások kezelésének kulcsai:

A Szaturnusz megtanít minket a mértékletesség és az óvatosság értékére. Talán a legjobb módja annak, hogy „kezeljük” a Szaturnusz tranzitjait, ha elkerüljük a leckék elleni küzdelmet. Fogadd el, hogy életednek ebben a szakaszában a dolgok lassabban (akár csigatempóban) is mozoghatnak. A Szaturnusz azt akarja, hogy keményen dolgozzunk, energiáinkat gyakorlati, hasznos és értelmes dolgokra fordítsuk és az „itt és mostban” éljünk.

Ez az időszak az életedben a szilárd alapok felépítésének ideje. 

Tudd, hogy ez az időszak az életedben, bár átmeneti, de a személyes határaid és a belső erőd megismerésének ideje. 

Felmérést végzünk

Most mi szeretnénk kérni a segítségedet Szaturnusz felmérés Kérjük, segítsd munkánkat egy kérdőív kitöltésével, 15 percnél nem hosszabb időt vesz igénybe. Néhány szignifikáns mutatót keresünk, a képlet és az életesemények, magatartásformák között.  folytatjuk Általában az asztrológus csak a múltban írt, részint idejemúlt könyvek alapján értelmezi az égitesteket a horoszkópban. Nagy része természetesen ma is így […]

Már nyomtatott formában is

Már elérhető nyomtatott formában is az asztrológiai elemzésed (Sorskönyved) Futárszolgálattal (ingyenes szállítással) könyvben, kapod meg a rendelést követő 4-5 munkanapon belül. Színes nyomtatásban. Bármikor leveheted a könyvespolcról, ha újra beleolvasnál. Fogsz is, mert minden alkalommal további összefüggéseket szeretnél találni az életed aktuális részéhez. Ajándéknak is kiváló, ha ismered az ajándékozott születési adatait. De természetesen megmaradt […]

Szaturnusz a Kosban (tranzit)

Amikor a Szaturnusz a Kos jegyen halad keresztül: Kérjük, hagyja üresen ezt a mezőt Ne hagyd ki az új cikkeket! Iratkozz fel hírlevelünkre… Keresztneved Email cím * Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat. Ellenőrizd a beérkező leveleket vagy a spam mappát a hírlevél feliratkozás megerősítéséhez.

Szaturnusz a Bikában (tranzit)

Amikor a Szaturnusz a Bika jegyen halad keresztül: Kérjük, hagyja üresen ezt a mezőt Ne hagyd ki az új cikkeket! Iratkozz fel hírlevelünkre… Keresztneved Email cím * Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat. Ellenőrizd a beérkező leveleket vagy a spam mappát a hírlevél feliratkozás megerősítéséhez.

Szaturnusz az Ikrekben (tranzit)

Amikor a Szaturnusz az Ikrek jegyen halad keresztül: Kérjük, hagyja üresen ezt a mezőt Ne hagyd ki az új cikkeket! Iratkozz fel hírlevelünkre… Keresztneved Email cím * Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat. Ellenőrizd a beérkező leveleket vagy a spam mappát a hírlevél feliratkozás megerősítéséhez.

Szaturnusz a Rákban (tranzit)

Amikor a Szaturnusz a Rák jegyen halad keresztül: Kérjük, hagyja üresen ezt a mezőt Ne hagyd ki az új cikkeket! Iratkozz fel hírlevelünkre… Keresztneved Email cím * Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat. Ellenőrizd a beérkező leveleket vagy a spam mappát a hírlevél feliratkozás megerősítéséhez.

Szaturnusz az Oroszlánban (tranzit)

Amikor a Szaturnusz az Oroszlán jegyen halad keresztül: Kérjük, hagyja üresen ezt a mezőt Ne hagyd ki az új cikkeket! Iratkozz fel hírlevelünkre… Keresztneved Email cím * Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat. Ellenőrizd a beérkező leveleket vagy a spam mappát a hírlevél feliratkozás megerősítéséhez.

Szaturnusz a Szűzben (tranzit)

Amikor a Szaturnusz a Szűz jegyen halad keresztül: Kérjük, hagyja üresen ezt a mezőt Ne hagyd ki az új cikkeket! Iratkozz fel hírlevelünkre… Keresztneved Email cím * Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat. Ellenőrizd a beérkező leveleket vagy a spam mappát a hírlevél feliratkozás megerősítéséhez.

Szaturnusz a Mérlegben (tranzit)

Amikor a Szaturnusz a Mérleg jegyen halad keresztül: Kérjük, hagyja üresen ezt a mezőt Ne hagyd ki az új cikkeket! Iratkozz fel hírlevelünkre… Keresztneved Email cím * Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat. Ellenőrizd a beérkező leveleket vagy a spam mappát a hírlevél feliratkozás megerősítéséhez.

Szaturnusz a Skorpióban (tranzit)

Amikor a Szaturnusz a Skorpió jegyen halad keresztül: Kérjük, hagyja üresen ezt a mezőt Ne hagyd ki az új cikkeket! Iratkozz fel hírlevelünkre… Keresztneved Email cím * Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat. Ellenőrizd a beérkező leveleket vagy a spam mappát a hírlevél feliratkozás megerősítéséhez.

Szaturnusz a Nyilasban (tranzit)

Amikor a Szaturnusz a Nyilas jegyen halad keresztül: Kérjük, hagyja üresen ezt a mezőt Ne hagyd ki az új cikkeket! Iratkozz fel hírlevelünkre… Keresztneved Email cím * Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat. Ellenőrizd a beérkező leveleket vagy a spam mappát a hírlevél feliratkozás megerősítéséhez.

Szaturnusz a Bakban (tranzit)

Amikor a Szaturnusz a Bak jegyen halad keresztül: Kérjük, hagyja üresen ezt a mezőt Ne hagyd ki az új cikkeket! Iratkozz fel hírlevelünkre… Keresztneved Email cím * Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat. Ellenőrizd a beérkező leveleket vagy a spam mappát a hírlevél feliratkozás megerősítéséhez.

Szaturnusz a Vízöntőben (tranzit)

Amikor a Szaturnusz a Vízöntő jegyen halad keresztül: Kérjük, hagyja üresen ezt a mezőt Ne hagyd ki az új cikkeket! Iratkozz fel hírlevelünkre… Keresztneved Email cím * Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat. Ellenőrizd a beérkező leveleket vagy a spam mappát a hírlevél feliratkozás megerősítéséhez.

Szaturnusz a Halakban (tranzit)

Amikor a Szaturnusz a Halak jegyen halad keresztül: Kérjük, hagyja üresen ezt a mezőt Ne hagyd ki az új cikkeket! Iratkozz fel hírlevelünkre… Keresztneved Email cím * Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat. Ellenőrizd a beérkező leveleket vagy a spam mappát a hírlevél feliratkozás megerősítéséhez.

Felmérést végzünk

Most mi szeretnénk kérni a segítségedet Szaturnusz felmérés Kérjük, segítsd munkánkat egy kérdőív kitöltésével, 15 percnél nem hosszabb időt vesz igénybe. Néhány szignifikáns mutatót keresünk, a képlet és az életesemények, magatartásformák között.  folytatjuk Általában az asztrológus csak a múltban írt, részint idejemúlt könyvek alapján értelmezi az égitesteket a horoszkópban. Nagy része természetesen ma is így […]

Már nyomtatott formában is

Már elérhető nyomtatott formában is az asztrológiai elemzésed (Sorskönyved) Futárszolgálattal (ingyenes szállítással) könyvben, kapod meg a rendelést követő 4-5 munkanapon belül. Színes nyomtatásban. Bármikor leveheted a könyvespolcról, ha újra beleolvasnál. Fogsz is, mert minden alkalommal további összefüggéseket szeretnél találni az életed aktuális részéhez. Ajándéknak is kiváló, ha ismered az ajándékozott születési adatait. De természetesen megmaradt […]

Szaturnusz

Szaturnusz tranzitjai a házakban

Legerősebb tranzithatás, szinte végig érzed a házadban. Kardinális változást hoz azon az életterületen, ahol áthalad. Sokkal érettebbé válsz azon az életterületen, ahol áthalad. Mivel az idő ura, csak akkor fogod érezni, mikor elhagyja a házat. A fokozatosság elve. Kézzelfogható változásokat hoz. Az az életterület a te tanítód, a mestered. Azért nehéz, mert tökéletes gyémántot farag […]

Kapcsolódó cikkek

Ne hagyd ki az új cikkeket!

Iratkozz fel hírlevelünkre...

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2023. 23. hét

2023. június 5-11. Hétfő 06.05. Hold a Bakban Reggel a lelkiségünket és legmélyebb személyes szükségleteinket

Tovább olvasom »

 

Születési idő és hely ismeretében

Asztrológiai elemzés

A születési dátumod csupán egy számnak tűnik, pedig sokkal több annál.