Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Események » Tranzitok » Jupiter tranzitjai a jegyekben
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

A Jupiternek körülbelül 12 évre van szüksége, hogy a teljes körtét megtegye. Ezért körülbelül 3 évente a Jupiter kvadrátba kerül önmagával vagy egy születési égitesttel. Fél évente szemben áll, 4 évente pedig trigont alkot. Ha ez a születési radixban egy erősen személyes bolygó vagy pont (például a Nap, a Hold, az Aszcendens, a Merkúr, a Vénusz vagy a Mars), hasonlóan személyes módon érezzük a hatását.

A Jupiter tranzitjai talán több pozitív vízhangot kapnak, mint amit megérdemelnének. Miért? Mert ha arra várunk, hogy a Jupiter csodálatos ajándékokkal ajándékozzon meg bennünket, akkor biztosan csalódni fogunk. A Jupiter annyit tesz, hogy megadja nekünk a lehetőséget az álmodozásra, a reményre és arra, hogy jól érezzük magunkat.

A Jupiter olyan hatással bír, amely kiterjeszti és kiszélesíti személyes terünket. A Jupiter tranzitjai lehetővé teszik a tudatunk növekedését és terjeszkedését, beleértve az érintett házak és bolygók körülményeit és természetét. Az élet ezen területein megnő az önbizalmunk és az öröm szintje, motiváltnak érezzük magunkat, hogy fejlődjünk ezeken az életterületeken. Ezek azok az időszakok az életünkben, amikor egy kicsit szabadabbnak és magabiztosabbnak érezzük magunkat, és amikor nem vagyunk annyira tudatában a korlátozásoknak. Problémák merülnek fel, ha túlzásba esünk és annyira magabiztosak leszünk, hogy figyelmen kívül hagyjuk a valóságot és nem gondolunk a következményekre. Azonban, ahogyan a Szaturnusz kell, hogy emlékeztessen minket arra, hogy le kell higgadnunk, úgy a Jupiter is arra emlékeztet, hogy nem jutunk messzire, ha nem hiszünk eléggé magunkban.

A Jupiter terjeszkedik, és ez reményt és lelkesedést ad nekünk. Emellett nyugtalannak vagy túlzottan magabiztosnak érezhetjük magunkat. A Jupiter a lehetőségek bolygója, és ígéreteket kínál számunkra. Azt, hogy ezek az ígéretek reálisak-e, komolyan meg kell fontolni. Amikor a Jupiter áthalad egy születési bolygót tartalmazó területen, személyiségünknek ez a része lendületet kap, emlékeztetve arra, hogy esetleg alábecsültük képességeinket. Arra hív bennünket, hogy higgyünk önmagunkban és képességeinkben.

Ne feledd ahhoz, hogy a Jupiter tranzitjai a lehető legnagyobb kiteljesülést, hasznot hozhassák, meg kell ragadnunk a lehetőségeket. Alig várjuk, hogy történjenek velünk a dolgok. Ugyanakkor tisztában kell lennünk a túlzások lehetőségével is.

Felmérést végzünk

Most mi szeretnénk kérni a segítségedet Szaturnusz felmérés Kérjük, segítsd munkánkat egy kérdőív kitöltésével, 15 percnél nem hosszabb időt vesz igénybe. Néhány szignifikáns mutatót keresünk, a képlet és az életesemények, magatartásformák között.  folytatjuk Általában az asztrológus csak a múltban írt, részint idejemúlt könyvek alapján értelmezi az égitesteket a horoszkópban. Nagy része természetesen ma is így […]

Már nyomtatott formában is

Már elérhető nyomtatott formában is az asztrológiai elemzésed (Sorskönyved) Futárszolgálattal (ingyenes szállítással) könyvben, kapod meg a rendelést követő 4-5 munkanapon belül. Színes nyomtatásban. Bármikor leveheted a könyvespolcról, ha újra beleolvasnál. Fogsz is, mert minden alkalommal további összefüggéseket szeretnél találni az életed aktuális részéhez. Ajándéknak is kiváló, ha ismered az ajándékozott születési adatait. De természetesen megmaradt […]

Jupiter a Kosban (tranzit)

Amikor a Jupiter a Kos jegyen halad keresztül: Egyrészt részünk lehet feszültséggel és indulatokkal teli heves vitákban, addig feszíthetjük a húrt, amig a másiknál elszakad a cérna, másrészt érzelmeink és vágyaink is felerősödhetnek, szenvedélyesebbek lehetünk, ami nem mondható rossznak. A Jupiter nemcsak érzelmi téren, de anyagilag is felnagyítja a dolgokat. Ilyenkor hajlamosabbak vagyunk átlépni a határainkat és túlköltekezni. Legyél […]

Jupiter a Bikában (tranzit)

Amikor a Jupiter a Bika jegyen halad keresztül: Kérjük, hagyja üresen ezt a mezőt Ne hagyd ki az új cikkeket! Iratkozz fel hírlevelünkre… Keresztneved Email cím * Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat. Ellenőrizd a beérkező leveleket vagy a spam mappát a hírlevél feliratkozás megerősítéséhez.

Jupiter az Ikrekben (tranzit)

Amikor a Jupiter az Ikrek jegyen halad keresztül: Kérjük, hagyja üresen ezt a mezőt Ne hagyd ki az új cikkeket! Iratkozz fel hírlevelünkre… Keresztneved Email cím * Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat. Ellenőrizd a beérkező leveleket vagy a spam mappát a hírlevél feliratkozás megerősítéséhez.

Jupiter a Rákban (tranzit)

Amikor a Jupiter a Rák jegyen halad keresztül: Kérjük, hagyja üresen ezt a mezőt Ne hagyd ki az új cikkeket! Iratkozz fel hírlevelünkre… Keresztneved Email cím * Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat. Ellenőrizd a beérkező leveleket vagy a spam mappát a hírlevél feliratkozás megerősítéséhez.

Jupiter az Oroszlánban (tranzit)

Amikor a Jupiter az Oroszlán jegyen halad keresztül: Kérjük, hagyja üresen ezt a mezőt Ne hagyd ki az új cikkeket! Iratkozz fel hírlevelünkre… Keresztneved Email cím * Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat. Ellenőrizd a beérkező leveleket vagy a spam mappát a hírlevél feliratkozás megerősítéséhez.

Jupiter a Szűzben (tranzit)

Amikor a Jupiter a Szűz jegyen halad keresztül: Kérjük, hagyja üresen ezt a mezőt Ne hagyd ki az új cikkeket! Iratkozz fel hírlevelünkre… Keresztneved Email cím * Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat. Ellenőrizd a beérkező leveleket vagy a spam mappát a hírlevél feliratkozás megerősítéséhez.

Jupiter a Mérlegben (tranzit)

Amikor a Jupiter a Mérleg jegyen halad keresztül: Kérjük, hagyja üresen ezt a mezőt Ne hagyd ki az új cikkeket! Iratkozz fel hírlevelünkre… Keresztneved Email cím * Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat. Ellenőrizd a beérkező leveleket vagy a spam mappát a hírlevél feliratkozás megerősítéséhez.

Jupiter a Skorpióban (tranzit)

Amikor a Jupiter a Skorpió jegyen halad keresztül: Kérjük, hagyja üresen ezt a mezőt Ne hagyd ki az új cikkeket! Iratkozz fel hírlevelünkre… Keresztneved Email cím * Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat. Ellenőrizd a beérkező leveleket vagy a spam mappát a hírlevél feliratkozás megerősítéséhez.

Jupiter a Nyilasban (tranzit)

Amikor a Jupiter a Nyilas jegyen halad keresztül: Kérjük, hagyja üresen ezt a mezőt Ne hagyd ki az új cikkeket! Iratkozz fel hírlevelünkre… Keresztneved Email cím * Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat. Ellenőrizd a beérkező leveleket vagy a spam mappát a hírlevél feliratkozás megerősítéséhez.

Jupiter a Bakban (tranzit)

Amikor a Jupiter a Bak jegyen halad keresztül: Kérjük, hagyja üresen ezt a mezőt Ne hagyd ki az új cikkeket! Iratkozz fel hírlevelünkre… Keresztneved Email cím * Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat. Ellenőrizd a beérkező leveleket vagy a spam mappát a hírlevél feliratkozás megerősítéséhez.

Jupiter a Vízöntőben (tranzit)

Amikor a Jupiter a Vízöntő jegyen halad keresztül: Kérjük, hagyja üresen ezt a mezőt Ne hagyd ki az új cikkeket! Iratkozz fel hírlevelünkre… Keresztneved Email cím * Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat. Ellenőrizd a beérkező leveleket vagy a spam mappát a hírlevél feliratkozás megerősítéséhez.

Jupiter a Halakban (tranzit)

Amikor a Jupiter a Halak jegyen halad keresztül: Kérjük, hagyja üresen ezt a mezőt Ne hagyd ki az új cikkeket! Iratkozz fel hírlevelünkre… Keresztneved Email cím * Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat. Ellenőrizd a beérkező leveleket vagy a spam mappát a hírlevél feliratkozás megerősítéséhez.

Felmérést végzünk

Most mi szeretnénk kérni a segítségedet Szaturnusz felmérés Kérjük, segítsd munkánkat egy kérdőív kitöltésével, 15 percnél nem hosszabb időt vesz igénybe. Néhány szignifikáns mutatót keresünk, a képlet és az életesemények, magatartásformák között.  folytatjuk Általában az asztrológus csak a múltban írt, részint idejemúlt könyvek alapján értelmezi az égitesteket a horoszkópban. Nagy része természetesen ma is így […]

Már nyomtatott formában is

Már elérhető nyomtatott formában is az asztrológiai elemzésed (Sorskönyved) Futárszolgálattal (ingyenes szállítással) könyvben, kapod meg a rendelést követő 4-5 munkanapon belül. Színes nyomtatásban. Bármikor leveheted a könyvespolcról, ha újra beleolvasnál. Fogsz is, mert minden alkalommal további összefüggéseket szeretnél találni az életed aktuális részéhez. Ajándéknak is kiváló, ha ismered az ajándékozott születési adatait. De természetesen megmaradt […]

Jupiter

Jupiter tranzitjai a házakban

Azon életterülettel kapcsolatban sokkal megbocsátóbb, elnézőbb leszel. Abban az időszakban azon dolgokban nagyon tudsz hinni. A hited ereje arra az életterületre összpontosul. Azon életterülettel kapcsolatban jutsz el leginkább a teremtőhöz. Ha pl. a Jupiter poláris, akkor pont nem ezt fogod elsőre megélni. Hanem a hitetlenség az első stációja vagy a megbocsátási képtelenség. A bolygót magas […]

Ne hagyd ki az új cikkeket!

Iratkozz fel hírlevelünkre...

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2023. 23. hét

2023. június 5-11. Hétfő 06.05. Hold a Bakban Reggel a lelkiségünket és legmélyebb személyes szükségleteinket

Tovább olvasom »

 

Születési idő és hely ismeretében

Asztrológiai elemzés

A születési dátumod csupán egy számnak tűnik, pedig sokkal több annál.