Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Sorskereszt » Mérleg MC
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Elkötelezett, kiegyensúlyozott vagy és jól tudsz együttműködni másokkal. A nyilvános vagy szakmai helyzeteket korrekt módon, nyájasan, diplomatikusan, kiegyensúlyozottan, határozatlanul, művészien vagy kötelességtudóan közelíted meg.

A Vénusz uralja Mérleg MC-t, ezért nézd meg, hogy a Vénusz melyik házban áll a születési képletedben, hogy lásd melyik az az életterület, ahol a hivatásod virágzik. Megvan benned a természetes karizma ahhoz, hogy céltudatos partnerséget hozz létre a kapcsolataidban, vagy élvezheted, ha szakmai életet építhetsz azokkal, akiket szeretsz.

A Mérleg MC legjobb karrierjei lehetnek: a belsőépítészet, a PR, divatszakember, dekoratőr, rendező, sminkes, stylist, tanácsadó foglalkozások, mint házassági tanácsadó, diplomata, ügyfélkapcsolati munkatárs. Minden olyan foglalkozás, amelyhez szellemi mozgékonyság, amelyhez pártatlan ítélethozatal kell, ahol együtt lehet működni másokkal, ahol szükség van a fair viselkedésre, vagy amelyek diplomatikus ügyességet kívánnak meg.

A Mérleg MC-vel megvan a képességed ahhoz, hogy bármilyen környezetet megszépíts, és megteremtsd a magánélet és a szakmai élet közötti harmóniát. Engedj teret a kíváncsiságnak és fedezd fel, mit nyújt a világ! Tölts sok időt társaságban, figyelj oda mások szükségleteire! Legyél nyitott és fordulj bizalommal a másik felé előítéletek és elvárások nélkül! Olyan kapcsolatokat alakíts ki, ahol kölcsönösen tisztelitek és figyelembe veszitek egymást!

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!