Felszálló holdcsomópont a Rákban, leszálló a Bakban (radix)

Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Felszálló holdcsomópont a Rákban, leszálló a Bakban (radix)
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Előző inkarnációdban az észszerűség, megfontoltság és realitás irányította tetteidet. Összes cselekedetednek motivációját most is presztízs és méltóság jellemzi. Kiemelt fontosságú volt számodra a külvilágban való érvényesülés, a karrier és az anyagi biztonság megteremtése. Úgy gondoltad, hogy az érzelmi, hangulati befolyásoltság csak akadályoznak törekvéseidben és elvonják figyelmedet a hasznos teljesítménytől, ezért megpróbáltad ezek elfojtani. Így háttérbe szorult a párkapcsolat meghittsége, a családi élet melegsége, a másokról való gondoskodás és minden olyan életterület, ami érzelmi alapokon működik. Még saját magaddal szemben is szigorú elvek szerint éltél, ami rideggé, zárkózottá és érzéketlenné tett.

Céljaid elérésben semmilyen nehézség nem riasztott vissza, szívósan, kitartóan és megfontoltan haladtál előre. Keményen végzett munkáddal, képességeiddel társadalmi ranghoz, elismeréshez, hatalomhoz jutottál. Viszont az ezekkel járó kötelességek és felelősség még inkább elvontak a magánélettől, úgyhogy végül is saját magadat fosztottad meg ennek szépségétől.

Mivel állandóan a múltban élsz, és áthozod terheidet a jelenbe, mostani életed a kelleténél nehezebb. Még nem tanultad meg gyengeségeid elfogadását, testileg és lelkileg is képes vagy megbetegíteni magad, mivel ki akarod kerülni azokat a helyzeteket, amelyekben úgy érzed nem állnád meg a helyed.

Előző életeidben elfogult voltál magaddal szemben, nem fogadtál el tanácsot másoktól, most is azt hiszed, hogy személyes életed szigorúan magán ügy. Falakat építesz magad köré, amit, ha engedsz is lerombolni, a legcsekélyebb kritika után még magasabbra építed.

Az anyagiassághoz kötődő életeid opportunistává tettek, mindig jelen voltál ott, ahol valami elnyerhető volt. Ha előnyt láttál valamiben, hideg és számító lettél. A gyengeség nem tarthatott vissza kitűzött célodtól, sőt előfordult, hogy mások gyengeségeit előnyödre használtad fel. Megtaláltad a kiskapukat a törvényben és ki is használtad őket.

Szeretnél magad körül mindent irányítani, jelen életed egy keresztúttá válik, mert szeretnéd bizonyítani képességeidet. Korábbi életedben lelked elsajátította a kiteljesedni tudás művészetét, azonban másokra nem igazán voltál tekintettel.

Ebben az életedben a lelki érzékenység és kifinomultság, az érzelmi oldal kibontakoztatása a feladat, ahol elsődleges szerepet játszik a párkapcsolat, család, a gondoskodás és a felelősségérzet irántuk. Nagyobb teret kell engedni az érzéseknek, ösztönöknek, intuícióknak. Ki kell alakulnia a szeretet adása és elfogadása iránti igénynek. Munkádat és tevékenységeidet a hozzád közellállók érdekében való erőkifejtésnek kell tekintened. Fel kell ismerned, hogy a karrier és a munka nem pótolhatják az érzelmi biztonságot.

Lelked most tanulja meg átvenni a női szerepet (még akkor is. ha férfi vagy, mindenkiben ott van a két minőség). Merevséged egyre inkább oldódni fog és érzéseidet egyre inkább ki fogod tudni mutatni. Meg kell tanulnod bocsánatot kérni, ha nincs igazad és nem becsapni másokat. Végül majd belátod, hogy félelmeid a saját magad teremtette mártírkomplexushoz tartozik, aminek alig van köze jelenlegi életkörülményedhez.

Ha mégsem lépsz rá erre az útra az életkörülmények fognak rákényszeríteni, hogy a családi értékeket az érvényesülési vágy elé helyezd. Ha önként teszed, a másokról való gondoskodás fogja megadni a belső békét, boldogságot és nyugalmat.

A felszálló holdcsomópont háza jelzi a táplálékra vágyókat, a leszálló holdcsomóponté pedig azt az életterületet mutatja, ahol a bőséges felesleg rendelkezésre áll.

A felszálló és leszálló holdcsomókat tengelyben értelmezzük Rák-Bak

Érdekelhet még:

Holdcsomópontok a jegyekben (radix)Holdcsomópontok a házakban (radix)
Felszálló holdcsomópont a Kosban, leszálló a MérlegbenFelszálló holdcsomópont az I. házban, leszálló a VII. házban
Felszálló holdcsomópont a Bikában, leszálló a SkorpióbanFelszálló holdcsomópont a 2. házban, leszálló a 8. házban
Felszálló holdcsomópont az Ikrekben, leszálló a NyilasbanFelszálló holdcsomópont a 3. házban, leszálló a 9. házban
Felszálló holdcsomópont a Rákban, leszálló a BakbanFelszálló holdcsomópont a IV. házban, leszálló a X. házban
Felszálló holdcsomópont az Oroszlánban, leszálló a VízöntőbenFelszálló holdcsomópont az 5. házban, leszálló a 11. házban
Felszálló holdcsomópont a Szűzben, leszálló a HalakbanFelszálló holdcsomópont a 6. házban, leszálló a 12. házban
Felszálló holdcsomópont a Mérlegben, leszálló a KosbanFelszálló holdcsomópont a VII. házban, leszálló az I. házban
Felszálló holdcsomópont a Skorpióban, leszálló a BikábanFelszálló holdcsomópont a 8. házban, leszálló a 2. házban
Felszálló holdcsomópont a Nyilasban, leszálló az IkrekbenFelszálló holdcsomópont a 9. házban, leszálló a 3. házban
Felszálló holdcsomópont a Bakban, leszálló a RákbanFelszálló holdcsomópont a X. házban, leszálló a IV. házban
Felszálló holdcsomópont a Vízöntőben, leszálló az OroszlánbanFelszálló holdcsomópont a 11. házban, leszálló az 5. házban
Felszálló holdcsomópont a Halakban, leszálló a SzűzbenFelszálló holdcsomópont a 12. házban, leszálló a 6. házban

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 21. hét

2024. május 20-26. Hétfő 05.20. Nap-Neptun szextil Érzékenyebbé válsz más emberek és a környezeted rezgéseire.

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!