Felszálló holdcsomópont a Halakban, leszálló a Szűzben (radix)

Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Felszálló holdcsomópont a Halakban, leszálló a Szűzben (radix)
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Előző életedben a gyakorlatias és praktikus szemléletmód, az ésszerűsség, a tervszerű és hasznos tevékenységek voltak kiemelten fontosak számodra. Elsősorban az észérvekre, a logikára és a józan eszedre támaszkodtál minden téren. Mindig a rendet kerested, olyan erősen kívántad a szigorú szabályokat, hogy azok betartása vagy megteremtése érdekében elnyomtad a szükségleteidet, feszültséget okozva belsődben, amivel még egészségügyi problémákat is okoztál magadnak. Mindig arra törekedtél, hogy azt tedd, ami a helyénvalónak látszik, mert mindenképpen tisztes személy benyomását akartad kelteni és őrizni.

Nagy hangsúlyt fektettél a körülmények felmérésére, a fontossági sorrend kialakítására és a lehetséges buktatók kizárására. A célszerűség, precizitás, pontosság, szabályszerűség iránti törekvés, a legapróbb részletekig történő vizsgálat során mindig találtál valami hibát, ami még nagyobb körültekintésre késztetett. Ennek következtében elvesztél a részletekben. Elemző képességed ugyan maximálisan kifejlődött, azonban az átfogó szemléletmód, a gyors helyzetfelismerő képesség és a változó körülményekhez való rugalmas hozzáállás háttérbe szorult.

Az alaposság adta meg a biztonságérzetet, viszont állandóan aggodalmaskodtál, így ezt nehezen tudtad elérni. Az anyagias beállítottság, a túlzott körültekintés, a tökéletességre törekvés, a hibák keresése erősen kritikus hajlamot alakított ki.

A racionális oldal túlsúlya, az észérvek elsődlegessége elnyomta az érzelmi befolyást, és az együttérzés, az önzetlenség, a nagyvonalúság hiányához vezetett. A kapcsolataidban is a hasznosság és a praktikum jelentette a mércét, szemben a szereteten alapuló összetartozással.

Úgy érzed, hogy a világ tele van veszélyekkel. Ez vezet ahhoz, hogy az életedben jelentős szereppel bíró emberek és dolgok hitelességét megkérdőjelezd. Minden, ami a saját énedtől idegen, egészségedet veszélyeztetőnek vélsz, de ez a gondolkodásmódodat is megbetegíti.

Elképzelhető, hogy az előző életekből áthozott szexuális problémával is meg kell bírkóznod. A szexuális nélkülözés vagy az igyekezet, hogy elkerüld az érzelmi sérüléseket oda vezet, hogy szeretnéd jobban megérteni a szexualitást.

Ebben az életben az a feladatod, hogy a túlzott racionalitással, az anyagias beállítottsággal szemben teret engedj az érzelmi és hangulati ráhatásoknak. A megérzéseidnek és a logikával nem magyarázható inspirációknak tulajdoníts nagyobb jelentőséget. Figyelj intuícióidra, fantáziáidra, mert gyakran pontosabban mutatják az utat, mint a birtokodban levő logikus információk.

Meg kell tanulnod a bizalmat. Amint felhagysz azzal, hogy a világot kategórikusan osztályozod, akkor eljutsz oda, hogy bepillanthass az egyetemes tudatba. Végül megérted majd, hogy minden egy és az egy minden. De mielőtt idáig eljutsz, fel kell hagynod azzal, hogy magadat különválaszd a világ többi részétől.

Életed első felében valószínű, hogy váratlan események borítják fel a jól megtervezett, megszervezett rendet. Sokszor kerülsz olyan helyzetbe, ahol az ésszerűségnek nem sok hasznát veszed. A tapasztalatok rá fognak kényszeríteni, hogy együttérzőbbé válj.

Az egyensúly megteremtése érdekében nyitnod kell a spirituális oldal felé. Gyorsan tudsz előrehaladni, ha szellemi életmódot alakítasz ki. Akadályt az jelenthet, ha nem tudod magad megszabadítani a beidegződéseidtől. Az is elképzelhető, hogy életed egy részét magányosan töltöd, hogy megtanulj befelé figyelni. Így kialakíthatod azokat az ideákat, amelyek az önzetlen szeretetet, segítőkészséget, másokra való hangolódást bontakoztatja ki. Ha ezt ötvözöd a korábbi tapasztalataiddal, akkor képes leszel minden helyzetben a segítségnyújtásra alkalmas legjobb, legpraktikusabb megoldást megtalálni.

A leszálló holdcsomópont háza azt az életterületet mutatja, amit a túlzásig struktúrált eszme határoz meg.

A felszálló holdcsomópont háza pedig azt mutatja, hogyan válhat el a lélek a forma és a szerkezet merev elhatárolódásától, és hogyan merülhet el a végtelen óceánjában.

A felszálló és leszálló holdcsomókat tengelyben értelmezzük Halak-Szűz

Érdekelhet még:

Holdcsomópontok a jegyekben (radix)Holdcsomópontok a házakban (radix)
Felszálló holdcsomópont a Kosban, leszálló a MérlegbenFelszálló holdcsomópont az I. házban, leszálló a VII. házban
Felszálló holdcsomópont a Bikában, leszálló a SkorpióbanFelszálló holdcsomópont a 2. házban, leszálló a 8. házban
Felszálló holdcsomópont az Ikrekben, leszálló a NyilasbanFelszálló holdcsomópont a 3. házban, leszálló a 9. házban
Felszálló holdcsomópont a Rákban, leszálló a BakbanFelszálló holdcsomópont a IV. házban, leszálló a X. házban
Felszálló holdcsomópont az Oroszlánban, leszálló a VízöntőbenFelszálló holdcsomópont az 5. házban, leszálló a 11. házban
Felszálló holdcsomópont a Szűzben, leszálló a HalakbanFelszálló holdcsomópont a 6. házban, leszálló a 12. házban
Felszálló holdcsomópont a Mérlegben, leszálló a KosbanFelszálló holdcsomópont a VII. házban, leszálló az I. házban
Felszálló holdcsomópont a Skorpióban, leszálló a BikábanFelszálló holdcsomópont a 8. házban, leszálló a 2. házban
Felszálló holdcsomópont a Nyilasban, leszálló az IkrekbenFelszálló holdcsomópont a 9. házban, leszálló a 3. házban
Felszálló holdcsomópont a Bakban, leszálló a RákbanFelszálló holdcsomópont a X. házban, leszálló a IV. házban
Felszálló holdcsomópont a Vízöntőben, leszálló az OroszlánbanFelszálló holdcsomópont a 11. házban, leszálló az 5. házban
Felszálló holdcsomópont a Halakban, leszálló a SzűzbenFelszálló holdcsomópont a 12. házban, leszálló a 6. házban

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 21. hét

2024. május 20-26. Hétfő 05.20. Nap-Neptun szextil Érzékenyebbé válsz más emberek és a környezeted rezgéseire.

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!