Felszálló holdcsomópont a Skorpióban, leszálló a Bikában (radix)

Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Felszálló holdcsomópont a Skorpióban, leszálló a Bikában (radix)
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Előző életedben az anyagi javak megszerzése, megtartása és gyarapítása volt kiemelt fontosságú tapasztalatszerzés. Gyakorlatias szemléletmóddal, nagy szorgalommal és kitartással koncentráltál egzisztenciád megteremtésére, értékeid megőrzésére.

Ezek egyrészt biztonságot adtak, másrészt lehetőséget teremtettek az élet által adható fizikális örömök élvezetére. Szeretted a szép otthont, a kényelmet, a bőséges, finom ételeket, elegáns ruhákat és fontos volt számodra a minőség. Pazarló nem voltál ugyan, de semmit sem tagadtál meg magadtól.

A túlzott anyagiasság, a megszerzés és birtoklás vágya, az értékek tárgyiasult formáit értékelő magatartás háttérbe szorította a szellemi értékeket. Az erős birtoklási vágy mögött ott húzódott a veszteségektől való félelem, mind a jólétet, mind a megszerzett javakat illetően.

Az új dolgokkal szemben tartózkodó voltál, és igyekeztél elkerülni minden kockázatot. Ettől mentalitásod nehézkes és rugalmatlan lett, passzív hozzáállásodban az óvatosságon kívül a kényelemszeretet is jelentős szerepet játszott. Mások befolyásának nem engedtél teret, kitartottál az általad jónak és biztonságosnak tarott elképzelések mellett. Minden élettapasztalatra saját magad akartál szert tenni.

Párkapcsolatodban is inkább a kényelem és a birtoklási ösztön dominált, mint az egyenrangú és kölcsönösségen alapuló összetartozás. Vágyaidat sem engedted túlságosan szabadjára, mert attól féltél, hogy akkor veszélyezteted a nyugodt, megszokott életritmusodat és a megteremtett javaid biztonságát.

Ebben az életedben már korán elkezdesz kutatni az érzelmeken alapuló benyomások világában. Megkeresed és megismered az örömöket adó dolgokat és azt is, hogy ezeket hogyan tartsd meg, de ennek ellenére mindig hiányérzeted van. Nem ismered fel, hogy az egyik kívánságból rögtön egy újabb keletkezik. Azt, ami nem kizárólag a tiéd, kevésbé tudod élvezni, ezért kitartóan harcolsz az emberek elnyeréséért, az eszmék birtokbavételéért.

Nehezen tudod elengedni a dolgokat, és ez mindig keresztezi az utadat. Minél többet gyűjtesz, annál inkább beleesel a saját csapdádba. Ami korábban valódi szükséglet volt, az most öncélú birtoklássá válik, és az évek múlásával ezek a terhek egyre nőnek.

Szereted erősnek érzeni magad és olyan foglalkozást keresel magadnak, ahol tekintély és tisztelet övez. Annak a gondolata, hogy tévedhetetlenséged valamely területen csorbát szenved, könnyen depresszióssá tesz, és hogy ennek elejét vedd, bármi áron a sikerre törekszel.

Ha eléred felszálló holdcsomópontodat a Skorpióban, teljes átalakuláson mész keresztül. Kitörölsz magadból minden korábbi magatartásmintát, és minden hidat felégetsz magad mögött. A tapasztalatok megtanítják, hogy a kötöttségektől teljesen megszabadítsd magad, hogy a jövőben már ne legyél a múltadhoz láncolva. Ha ezt meg tudod valósítani, akkor tudsz elkezdeni ugrásszerűen kibontakozni.

A belső függetlenség azt jelenti, hogy legyél független a megrögzött cselekvésmódjaidtól. Távolítsd el tudatodból mindazt, ami nyomaszt, hogy erőd egyre jobban növekedni tudjon. Meg kell tanulnod tudatalatti kívánságaidat objektíven is értelmezni, mert ezzel az önfegyelemmel önbecsülést is szerzel.

Valószínűleg több olyan előző életed volt, ahol dekadens úton haladtál, ezért most ellentétes állapotba kell kerülnöd ahhoz, hogy megszabadulj ezektől a hanyatló tendenciáktól. Az átalakulás rendkívül fájdalmas is lehet, mert elveszíthetsz mindent, ami a szívedhez nőtt, sőt végül a szükségesnél is több örömről is lemondhatsz. Életkörülményeid gyakran rákényszeríthetnek a lemondásra, változtatásra és újrakezdésre, de szívósságod, kitartásod segíti a helytállást.

Ez a transzformáció olyan erős, hogy elképzelhető, későbbi éveidet egyedül éled le. Ebben az elszakadási folyamatban az ember a puszta énjéig lefoszt magáról mindent. Ugyanakkor ezek a tapasztalatok szükségesek ahhoz, hogy lásd magad a legmélyebb síkon. Mindenről lemondasz, ami a tiéd volt és ebből a jelképes halálból indulsz új életedbe.

A gyakori változások segítenek abban, hogy a korábbi életfelfogásodon, életstílusodon továbblépve, a szellemi értékeket az anyagiak elé helyezd. Kifejleszthetik benned azt a képességet, hogy a dolgok gyökerét, mozgatórugóját keresd. Törekedned kell a megfoghatatlan, nem fizikális erők és értékek megismerésére és birtoklására.

A leszálló holdcsomópont házhelyzete mutatja azt az életterületet, ahol korábbi inkarnációidban hanyatló életet éltél. A felszálló holdcsomópont házhelyzete pedig azt az életterületet, ahol ebben az életedben elnyerheted az újjászületést.

A felszálló és leszálló holdcsomókat tengelyben értelmezzük Skorpió-Bika

Érdekelhet még:

Holdcsomópontok a jegyekben (radix)Holdcsomópontok a házakban (radix)
Felszálló holdcsomópont a Kosban, leszálló a MérlegbenFelszálló holdcsomópont az I. házban, leszálló a VII. házban
Felszálló holdcsomópont a Bikában, leszálló a SkorpióbanFelszálló holdcsomópont a 2. házban, leszálló a 8. házban
Felszálló holdcsomópont az Ikrekben, leszálló a NyilasbanFelszálló holdcsomópont a 3. házban, leszálló a 9. házban
Felszálló holdcsomópont a Rákban, leszálló a BakbanFelszálló holdcsomópont a IV. házban, leszálló a X. házban
Felszálló holdcsomópont az Oroszlánban, leszálló a VízöntőbenFelszálló holdcsomópont az 5. házban, leszálló a 11. házban
Felszálló holdcsomópont a Szűzben, leszálló a HalakbanFelszálló holdcsomópont a 6. házban, leszálló a 12. házban
Felszálló holdcsomópont a Mérlegben, leszálló a KosbanFelszálló holdcsomópont a VII. házban, leszálló az I. házban
Felszálló holdcsomópont a Skorpióban, leszálló a BikábanFelszálló holdcsomópont a 8. házban, leszálló a 2. házban
Felszálló holdcsomópont a Nyilasban, leszálló az IkrekbenFelszálló holdcsomópont a 9. házban, leszálló a 3. házban
Felszálló holdcsomópont a Bakban, leszálló a RákbanFelszálló holdcsomópont a X. házban, leszálló a IV. házban
Felszálló holdcsomópont a Vízöntőben, leszálló az OroszlánbanFelszálló holdcsomópont a 11. házban, leszálló az 5. házban
Felszálló holdcsomópont a Halakban, leszálló a SzűzbenFelszálló holdcsomópont a 12. házban, leszálló a 6. házban

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 29. hét

2024. július 15-21. Hétfő 07.15. Mars-Uránusz együttállás Fokozódik a lendületed, azonnal szeretnél cselekedni, nyugtalanabbá és

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!