Felszálló holdcsomópont a Kosban, leszálló a Mérlegben (radix)

Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Felszálló holdcsomópont a Kosban, leszálló a Mérlegben (radix)
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Előző életeidben a társasági élet, a minél szélesebb ismertségi kör, a kapcsolatok kiépítése volt fontos számodra. Nagy áldozatokat hoztál másokért, amelyeket véleményed szerint nem igazán méltányoltak, és most hordozod magadban a neheztelés és fájdalom érzéseit. Úgy érzed, hogy a többi embernek magától kellene rájönni az érdemeidre és értékelni azokat. Viszont a többiek meg úgy érzik, neked biztos jólesik az áldozathozatal.

Előző életedben befolyásolható és hiszékeny voltál, igyekeztél mindenkivel kedves és segítőkész lenni, mindenkinek eleget tenni, valamint mindenhol megteremteni a harmóniát.

A nehéz és kényelmetlen dolgokhoz nem volt kellő kitartásod, a döntéshelyzeteket, kötelezettségeket igyekeztél minél jobban elkerülni. Bár igyekeztél másokhoz kapcsolódni, de csak olyan mértékig, ami még nem volt kényelmetlen számodra. Állandó visszaigazolásra volt szükséged, hogy megerősítést kapj saját jónak tartott tulajdonságaidra nézve.

Mivel állandóan a kompromisszumot kerested, még saját érdekedben sem vállaltad fel, hogy másokkal ellentétbe kerülj, ez önállótlansághoz és a másokra való ráutaltsághoz vezetett. Ez az akaratgyengeség a halogatáshoz vezetett, azt gondoltad, idővel a dolgok nagy része megoldja magát, ami pedig nem, ott a döntéseket másokra hárítottad. Simulékony természeted miatt nem csak a személyes problémáid megoldását, de még a legelemibb szükségleteid előteremtését is képes voltál másoktól elvárni. Olyan célokról álmodoztál, amelyek eleve távol estek tőled, így nem is kellett értük tenni semmit.

Ezt a naiv energiamintát hoztad most el jelen életedbe, ahol az identitás, az önbizalom, az önállóság, az akarat, a bátorság és a vállalkozó szellem kifejlesztése a feladat. A többi ember látszólagos elvárásaival szemben a saját érdekeidet kell előtérbe helyezni, és belső meggyőződésednek érvényt szerezni. A saját vélemény kialakítása, az állásfoglalástól való félelem legyőzése és az önállóság erősíteni fogja céltudatosságodat, a másoktól való függőségedet viszont gyengíteni fogja. Alakítsd ki saját egyéniségedet!

Nem szeretsz egyedül lenni, de kell néha egy kis magány, mert ott fogod megtalálni identitástudatodat, mert nincs, aki beleavatkozzon Éned megfogalmazásába. A párkapcsolatban ügyelj arra, hogy merd megfogalmazni saját igényeidet, és ne rendeld alá magad a másik véleményének. Közben vigyázz, hogy ne ess át a ló túloldalára!

Ha az előző életben kialakított jó kapcsolatteremtő készségedet, diplomáciai érzékedet kombinálod önmagad felvállalásával, akkor jelentős eredményeket érhetsz el.

A leszálló holdcsomópont házhelyzete mutatja azt az életterületet, ahol az önmegvalósítást gátolja a másokkal való túl nagymértékű múltbeli azonosulás. A felszálló holdcsomópont háza pedig azt mutatja, ahol az ego újjászületik.

A felszálló és leszálló holdcsomókat tengelyben értelmezzük Kos-Mérleg

Érdekelhet még:

Holdcsomópontok a jegyekben (radix)Holdcsomópontok a házakban (radix)
Felszálló holdcsomópont a Kosban, leszálló a MérlegbenFelszálló holdcsomópont az I. házban, leszálló a VII. házban
Felszálló holdcsomópont a Bikában, leszálló a SkorpióbanFelszálló holdcsomópont a 2. házban, leszálló a 8. házban
Felszálló holdcsomópont az Ikrekben, leszálló a NyilasbanFelszálló holdcsomópont a 3. házban, leszálló a 9. házban
Felszálló holdcsomópont a Rákban, leszálló a BakbanFelszálló holdcsomópont a IV. házban, leszálló a X. házban
Felszálló holdcsomópont az Oroszlánban, leszálló a VízöntőbenFelszálló holdcsomópont az 5. házban, leszálló a 11. házban
Felszálló holdcsomópont a Szűzben, leszálló a HalakbanFelszálló holdcsomópont a 6. házban, leszálló a 12. házban
Felszálló holdcsomópont a Mérlegben, leszálló a KosbanFelszálló holdcsomópont a VII. házban, leszálló az I. házban
Felszálló holdcsomópont a Skorpióban, leszálló a BikábanFelszálló holdcsomópont a 8. házban, leszálló a 2. házban
Felszálló holdcsomópont a Nyilasban, leszálló az IkrekbenFelszálló holdcsomópont a 9. házban, leszálló a 3. házban
Felszálló holdcsomópont a Bakban, leszálló a RákbanFelszálló holdcsomópont a X. házban, leszálló a IV. házban
Felszálló holdcsomópont a Vízöntőben, leszálló az OroszlánbanFelszálló holdcsomópont a 11. házban, leszálló az 5. házban
Felszálló holdcsomópont a Halakban, leszálló a SzűzbenFelszálló holdcsomópont a 12. házban, leszálló a 6. házban

Felszálló Holdcsomópont a Kosban (2024.04 től)

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!