Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Sorskereszt » Vízöntő Aszcendens
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Uralkodó bolygó: Uránusz

Fizikai tested jellemzői közé tartozik a különc öltözködés és külső. Hosszú végtagok, sokszor rikító kék szem. Magas és vékony vagy, hízásra ritkán vagy hajlamos. Mosolygás közben az ínyed látszódhat. Mindig van a külsődben valami egyedi.

Viselkedésed különc, független, humánus, szabadságkedvelő. Az irányítást nem viseled. Szellemi beállítottságú, eredeti és kreatív vagy. Hirtelenségre és különcségre vagy hajlamos. Lázadó, robbanékony jellem. Segítőkész és emberközpontú vagy és szeretnél a társadalom segítségére sietni. Igazi forradalmár, felfedező lehetsz.

A Vízöntő aszcendens árnyéka, hogy valójában egyáltalán nem érdekel a többi ember. Úgy érzed, magasan a többiek fölött állsz, sohasem tudnál felnézni egy példaképre. Olyan, mintha egy felhő tetején ülnél és onnan néznél le a Földre. Közben pedig egy olyan világot tervezel magadnak, amely az újat idézi, ami régi, az lejárt, az halott. Aztán visszamész az emberek közé és megpróbálod megvalósítani ezt az új világot. Forradalmár vagy és szükséged van egy ellenségképre és elindulsz a tiltakozás és lázadás útján. Az emberek lenézése miatt, sok ember lett az ideáid áldozata, miközben te folyamatosan ártatlannak gondolod magad. Sőt azt gondolod, az emberiség érdekében cselekszel, hogy jobb legyen az életük. Ezt a hatalmas hazugságot fel kell fedezni magadban. Valójában még sosem cselekedtél mások érdekében. Az a tudat pedig megbetegítene, hogy igazából csak egy vagy a többiek közül.

Fontos lenne megállapodni és leföldelni magad. Elmélyedni a dolgokban és megtanulni a rendszerhez alkalmazkodni, nem pedig állandó mozgásban lenni. Türelmesnek kell lenned és le kell lassítanod. Koncentrációs képességedet ki kell fejlesztened és nem csak virtuálisan részt venni az életben.

Ideális társ egy Oroszlán típusú társ, kollega, barát, aki mellett elsajátíthatod a fókusz, kontroll és kitartás minőségeit és aki határokat szab csapongó jellemednek. Tőle a türelem és egyenletes teljesítés minőségeit is átveheted.

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 21. hét

2024. május 20-26. Hétfő 05.20. Nap-Neptun szextil Érzékenyebbé válsz más emberek és a környezeted rezgéseire.

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!