Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Ezzel a felelős és vállalkozó szellemű földjeggyel, erős kötelességtudatod van. Fegyelmezett, becsvágyó vagy, és fontosnak tartod az elismertséget. A társadalmi elvárások és a környezeted véleménye fontos szerepet játszik az életedben.

Ha az otthoni élet stabil volt, akkor lehet, hogy te voltál az a gyerek, aki szívesen töltötte az időt a szüleivel, ilyenek voltak például az ünnepi étkezések és a nyári táborozások.

A családi instabilitás viszont felgyorsíthatta érettségedet. Lehet, hogy a fiatalabb testvérek szülői szerepébe léptél, és az iskola és a sport felé fordultál, hogy érezd a rendszert. A terhelt vagy korlátozott gyermekkor, a gyors felnövés a túl nagy felelősségvállalásra, a szigorúságra, a nyomásgyakorlásra és a kritizálásra, vagy az érzelmek elfojtására tanított.

Bár mindig lesz tető a fejed fölött, képes lehetsz megküzdeni azzal, hogy otthonodat otthonná varázsold. Ahelyett, hogy meleg, otthonos vonásokkal ruháznád fel a teret, spártai és funkcionális módon rendezed be. Lehet, hogy mindig minimalista vagy, de ha elkezdesz tanulni a főzésről, a díszítésről és még az antikvitás gyűjtéséről is, a családi boldogság egy teljesen új dimenzióját nyitod meg.

Ritkán engedsz szabad utat az érzéseidnek, valószínűleg hosszú lesz az út az érzelmek kifejezésének megtanulásához. Belső éned meghittségre, melegségre és kölcsönös vonzalomra vágysz, de ezeknek az elérése problémát jelent számodra. Időre van szükséged, hogy megnyílj az emberek előtt. Sokszor a külső én próbál közelséget találni olyan karriereken keresztül, amelyek magukban foglalják a másokról való gondoskodást, vagy a gyors alkalmazkodással és baráti, emberi csoportokhoz való csatlakozással.

Ne hagyd ki az új cikkeket!

Iratkozz fel hírlevelünkre...

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2023. 23. hét

2023. június 5-11. Hétfő 06.05. Hold a Bakban Reggel a lelkiségünket és legmélyebb személyes szükségleteinket

Tovább olvasom »

 

Születési idő és hely ismeretében

Asztrológiai elemzés

A születési dátumod csupán egy számnak tűnik, pedig sokkal több annál.