Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Események » Tranzitok » Nap tranzitjai a házakban

Amelyik házadon a Tranzit Nap áthalad, arra teljes egészében rávilágít neked. Ahol áthalad, azt az energiát felerősíti. Ha ez üres ház, plusz energiával feltölti. Ha van ott bolygó, azok üzenetét erősíti fel, az abban rejlő kihívásokat is. Ott kapsz egy plusz cselekvőerőt. Ott válsz aktívabbá, az energiáidat oda viszed, oda jobban figyelsz, mert a Nap a központi csillag.

A Nap háza (és az 5. ház) jelöli ki az életnek azt a területét, ahol valamilyen módon el kell érni valamit, kiemelkedni, kitűnni, vagy különlegesnek lenni. Azáltal, hogy részt veszel a házhoz kapcsolódó tevékenységekben, világos öntudatot alakítasz ki önmagad, egód és identitásod iránt (Az életnek ezen a területén elszakadunk az archetipikus anyától, és tovább határozzuk meg külön énünket).

Az élet lehet küzdelem a Nap házában. Harcokat kell vívnunk sárkányokkal, amelyek visszatartanak vagy akadályozzák kibontakozásunkat és fejlődésünket a Nap házával kapcsolatos tapasztalati körben.

Apa vagy animus problémák megjelenhetnek a Nap házában.

A Nap háza támpontokat adhat a személyiségnek megfelelő munkához vagy szakmához.

Már nyomtatott formában is

Már elérhető nyomtatott formában is az asztrológiai elemzésed (Sorskönyved) Futárszolgálattal (ingyenes szállítással) könyvben, kapod meg a rendelést követő 4-5 munkanapon belül. Színes nyomtatásban. Bármikor leveheted a könyvespolcról, ha újra beleolvasnál. Fogsz is, mert minden alkalommal további összefüggéseket szeretnél találni az életed aktuális részéhez. Ajándéknak is kiváló, ha ismered az ajándékozott születési adatait. De természetesen megmaradt […]

Nap az 1 házban

Nap az I. házban (tranzit)

Amennyiben az I. házadon a Tranzit Nap áthalad, arra teljes egészében rávilágít neked. – Asc-n: felébredés, segít rálátni önmagadra.– Önérvényesítés, öntudat, saját képességek kibontakoztatása, ki vagyok én?– Nagy elindulás üzenete.

Nap a 2 házban

Nap a 2. házban (tranzit)

Amikor a Nap a 2. házadon halad keresztül: – Állj a saját lábadra!– Önálló döntés.– Segít rálátni a fizikai síkra, a biztonság teremtési képességre.– Segít rálátni a pénzügyeidre.– Segít rálátni a pénzhez való viszonyulásra.

Nap a 3 házban

Nap a 3. házban (tranzit)

Amikor a Nap a 3. házadon halad keresztül: – A kommunikáció ideje, világos, tiszta megértés, gondolkodás ideje.– Segítség abban, hogy világosan és tisztán kimondj dolgokat, a nagy beszélgetések ideje.– Szavaidból a szeretet árad.

Nap a IV házban

Nap a IV. házban (tranzit)

Amikor a Nap a IV. házadon tranzitál: – IC: segít világosan rálátni, hogy milyen képességet hozol a múltból.– Jó lehetőség, hogy ráláss a múltra, gyerekkor vagy előző életes témára, a Nap erejével felfényesítsd.– Fókuszban a család, családalapítás, az otthon és család körüli dolgok.– Rávilágít a családi dolgaidra, a fényt a szíved erejét elsősorban otthon kell […]

Nap az 5. házban

Nap az 5. házban (tranzit)

Amikor a Nap az 5. házadon halad keresztül: – Szerelem ideje, szerelmetes alkotások ideje.– Kreativitás időszaka.– A benned rejlő kreatív erőkre világít rá.– A gyermekeiddel való időtöltés központba kerül.– Életet élvezni, az élet szépségeit meglátni.

Nap a 6. házban

Nap a 6. házban (tranzit)

Amikor a Nap a 6. házadon vonul keresztül: – Rávilágít a feladataidra, amit még nem végeztél el, a nagy rendbetétel ideje.– A munkád jobban a fókuszba kerül.– Munkával kapcsolatos dologra rá tudsz látni.

Nap a 7. házban

Nap a VII. házban (tranzit)

Amikor a Nap a VII. házadon vonul keresztül: – Dsc: segít tisztán és teljességben rálátni a nyugvópontodra. Az a minősége az emberi mivoltodnak, ami hat a környezetedre.– Társra való tiszta rálátás pillanata.– Párkapcsolatra való rálátás.

Nap a 8 házban

Nap a 8. házban (tranzit)

Amikor a Nap a 8. házadon vonul keresztül: – Elmélyülés ideje.– Meditációnak kedvez.– Visszavonulás.– Segít teljesen rálátni a lelkedre.– Rálátni, van-e valami, amit le kell zárni.

Nap a 9. házban

Nap a 9. házban (tranzit)

Amikor a Nap a 9. házadon vonul keresztül: – Segít teljesen rálátni az igazságra és a jövőre.– Fókuszban a jövőtervezés, széles összefüggések.– Élet összefüggéseire segít rálátni.– Magas szintű tanulmányoknak kedvez.

Nap a X. házban

Nap a X. házban (tranzit)

Amikor a Nap a X. házadon vonul keresztül: – MC: tisztán ráláthatsz, hogy mi az utad, legfontosabb feladatod, amit beterveztél leszületésed előtt.– Mi a megoldás jelentős sorskérdésre.– Nagy fejlődés, rálátsz a megoldásokra.– Nagy haladás is vár itt rád.– Vannak feladatok.

Nap a 11. házban

Nap a 11. házban (tranzit)

Amikor a Nap a 11. házadon vonul keresztül: – Felszabadulás, leteheted a terheket.– Könnyűség, baráti kapcsolatok, közösség.– Segít rálátni a baráti kapcsolatokra.– Megvilágítja a szabadság állapotát.

Nap a 12. házban

Nap a 12. házban (tranzit)

Amikor a Nap a 12. házadon vonul keresztül: – Alacsony szinten depressziós időszak is lehet.– Magas szinten tudatosan lecsendesítheted az egódat, visszavonulsz.– Segít rálátni a mélységeidre, a titkaidra, elmélyülni titkos tudásban.– Tudatalatti tartományokra segít rálátni.· Önmagunkkal való szembenézés időszaka.

Már nyomtatott formában is

Már elérhető nyomtatott formában is az asztrológiai elemzésed (Sorskönyved) Futárszolgálattal (ingyenes szállítással) könyvben, kapod meg a rendelést követő 4-5 munkanapon belül. Színes nyomtatásban. Bármikor leveheted a könyvespolcról, ha újra beleolvasnál. Fogsz is, mert minden alkalommal további összefüggéseket szeretnél találni az életed aktuális részéhez. Ajándéknak is kiváló, ha ismered az ajándékozott születési adatait. De természetesen megmaradt […]

Nap

Nap tranzitjai a jegyekben

A Nap átlagos haladása 1 év, egy jegyben kb 30 napig tartózkodik.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!