Újholdak és jelentésük

Kezdőlap » Asztrológia » Bolygók értelmezése » Hold » Újholdak és jelentésük

🌑

Az Újhold új kezdeteket, új lehetőségeket és a megújulást szimbolizálja. Egy ciklus végét és egy új ciklus kezdetét jelzi a kreativitás energiáját hordozva magában. Ez a legjobb alkalom, hogy elgondolkodj, min szeretnél változtatni, milyen újdonságokat szeretnél bevinni az életedbe. Nézd meg, mit szeretnél tovább vinni az új korszakodba, és mi az, ami már nem szolgál, idejét múlt. Válj meg tőle, hogy ne eméssze fel többé az energiáidat! A legalkalmasabb az új célok kitűzésére, illetve a régi tervek felülvizsgálására, mert jó ötleteid támadhatnak, és később a megvalósítás is könnyebb lesz.
Ha eddig nem tetted meg, most még itt a lehetőség a méregtelenítésre, salaktalanításra vagy rossz szokások felszámolásába, életmódváltásra.

Teliholdak jelentése
Felszálló holdcsomók jelentése


Ajánló:

Holdnaptár nyomtatható (xlsx) öröknaptár

990 Ft

Holdfázisok öröknaptár jellemzői Azonnal letölthető Színezhető saját stílus szerint Álló vagy fekvő formátum Nyomtatható vagy PDF-be menthető A4-es méretű Excel formátumban   Csak beállítod az évet (2017-2030) amihez szeretnéd elkészíteni az éves naptárat, szükség esetén akár áprilistól-áprilisig, vagy októbertől-októberig is elkészítheted, nem szükséges januárral kezdődjön. Választasz egy színsémát, ami illik az otthonodhoz, íróasztalodhoz. Majd nyomtatóra…


Megnézem

SKU: holdfazisok-oroknaptar
Category: ,
Tags: , , , ,

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 21. hét

2024. május 20-26. Hétfő 05.20. Nap-Neptun szextil Érzékenyebbé válsz más emberek és a környezeted rezgéseire.

Tovább olvasom »