Partnerkapcsolatok, házasság, tükör

A 7. ház a teremtett világ legmélyebb beavatása, legféltettebb titka. Titok, amelyről mindenki tud, mégis mind ezek ellenére, megmaradt a titkok titkának. Mert aki ismeri, valójában nem érti, s aki meg érti, az sem engedi önmagába, abban sem válik transzformáló erővé.

Mi-e Titok? Az, hogy nincs kint és bent. Az, hogy ami kint van ugyan az, ami bent van. Nincs két világ, csak egy. Nincs Én és Te, nincs egyén és külvilág. A 7. ház az Én azon része, amelyet külvilágként érzékel, amelyet énjétől elkülönültként tapasztal.

A titok így szól: Minden, amivel találkozol, te vagy. Mindenben, amit megismersz, magadat ismered meg. Mindenkiben, akit szeretsz, magadat szereteted. Mindenkiben, akitől félsz, magadtól félsz. Mindenkiben, akivel harcolsz, saját magadat akarod legyőzni. Mindenkiben, akit gyűlölsz és megvetsz, a saját árnyékoddal nézel szembe.

Mert ami nem te vagy, azzal nem tudsz találkozni. Ami nincs benne a sors tervedbe, az sohasem jön veled szembe. Ami nem az élettémád, az sohasem fog bekopogni az ajtódon. Te a saját magad világát éled, a saját magad univerzumát teremted. Ebben az univerzumban a Másik is Te vagy, az, aki a maga univerzumában viszont téged teremt.

Mindez nem azt jelenti, hogy a Másik személye csupán illúzió, kivetülés, vagy délibáb. Ellenkezőleg. Ha Ő Te vagy, a te belső világod külső megjelenítése, akkor Ő éppolyan élő, mint Te belső valóságod. (Ha bővebben érdekel, keress rá a tükör törvénye kifejezésre, érdemes!)

Mindazon energiák összessége, amelyet az Én önmagában nem ismer fel, és amelyeket önmagától idegennek érez. Azon működésmódok, érzések és indulatok gyűjtőhelye, amelyek csak másokkal kapcsolatba lépve ébrednek fel az Énben.

Azt is jelzi, ha csak együtt élnek és ha törvényesen összeházasodnak. Jelöli a polgári peres ügyeket. A külvilág előtti megjelenést, a nyilvánosságot.

A ház témája címszavakban:
– Én tükröző kapcsolatok 
– a szerződéssel megpecsételt kapcsolatok 
– házastárs 
– partner
– barát 
– munkatárs 
– rivális 
– ellenfél 
– nyílt ellenség 
– üzlettárs 
– azok az energiaformák, amelyekhez csak másokkal (én tükröző módon) kapcsolódva tud átélni 
– én idegen dolgok 
– azok az elutasított energiaformák, amelyeket mások hoznak be az életünkbe 
– másokkal való együttműködés 
– a külvilág 
– polgári perek

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek