Partnerkapcsolatok, házasság, tükör

A 7. ház a teremtett világ legmélyebb beavatása, legféltettebb titka. Titok, amelyről mindenki tud, mégis mind ezek ellenére, megmaradt a titkok titkának. Mert aki ismeri, valójában nem érti, s aki meg érti, az sem engedi önmagába, abban sem válik transzformáló erővé.

Mi-e Titok? Az, hogy nincs kint és bent. Az, hogy ami kint van ugyan az, ami bent van. Nincs két világ, csak egy. Nincs Én és Te, nincs egyén és külvilág. A 7. ház az Én azon része, amelyet külvilágként érzékel, amelyet énjétől elkülönültként tapasztal.

A titok így szól: Minden, amivel találkozol, te vagy. Mindenben, amit megismersz, magadat ismered meg. Mindenkiben, akit szeretsz, magadat szereteted. Mindenkiben, akitől félsz, magadtól félsz. Mindenkiben, akivel harcolsz, saját magadat akarod legyőzni. Mindenkiben, akit gyűlölsz és megvetsz, a saját árnyékoddal nézel szembe.

Mert ami nem te vagy, azzal nem tudsz találkozni. Ami nincs benne a sors tervedbe, az sohasem jön veled szembe. Ami nem az élettémád, az sohasem fog bekopogni az ajtódon. Te a saját magad világát éled, a saját magad univerzumát teremted. Ebben az univerzumban a Másik is Te vagy, az, aki a maga univerzumában viszont téged teremt.

Mindez nem azt jelenti, hogy a Másik személye csupán illúzió, kivetülés, vagy délibáb. Ellenkezőleg. Ha Ő Te vagy, a te belső világod külső megjelenítése, akkor Ő éppolyan élő, mint Te belső valóságod. (Ha bővebben érdekel, keress rá a tükör törvénye kifejezésre, érdemes!)

Mindazon energiák összessége, amelyet az Én önmagában nem ismer fel, és amelyeket önmagától idegennek érez. Azon működésmódok, érzések és indulatok gyűjtőhelye, amelyek csak másokkal kapcsolatba lépve ébrednek fel az Énben.

Azt is jelzi, ha csak együtt élnek és ha törvényesen összeházasodnak. Jelöli a polgári peres ügyeket. A külvilág előtti megjelenést, a nyilvánosságot.

A ház témája címszavakban:
– Én tükröző kapcsolatok 
– a szerződéssel megpecsételt kapcsolatok 
– házastárs 
– partner
– barát 
– munkatárs 
– rivális 
– ellenfél 
– nyílt ellenség 
– üzlettárs 
– azok az energiaformák, amelyekhez csak másokkal (én tükröző módon) kapcsolódva tud átélni 
– én idegen dolgok 
– azok az elutasított energiaformák, amelyeket mások hoznak be az életünkbe 
– másokkal való együttműködés 
– a külvilág 
– polgári perek

Ne hagyd ki az új cikkeket!

Iratkozz fel hírlevelünkre...

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2023. 23. hét

2023. június 5-11. Hétfő 06.05. Hold a Bakban Reggel a lelkiségünket és legmélyebb személyes szükségleteinket

Tovább olvasom »

 

Születési idő és hely ismeretében

Asztrológiai elemzés

A születési dátumod csupán egy számnak tűnik, pedig sokkal több annál.