Vízöntő (Aquarius) csillagkép

Kezdőlap » Blog » Asztrozófia » Vízöntő (Aquarius) csillagkép

Ekliptikai Koordinátája: Vízöntő 11° – Halak 19°30’

Időszaka: január 31. – március 10.

Olümposzi védnöke: Héra (Zeusz testvére és felesége)
Alfacsillaga: Sadalmelik

Megtisztulás, felszabadulás és a szabadság üzenete. Asztrozófia szerint a Vízöntő a félelmeitől válik szabaddá. A nyugati asztrológia szerint a Vízöntő szabados, nem tud kötődni, mert csak a szabadság élteti.

Ha túldimenzionált szabadságharcost játszik valaki, akkor nem szabadult meg a félelmeitől. Lényeg a belső szabadság. Itt a nagy lehetőség a félelmektől való teljes felszabadulásra. Ez az igazi szabadság. Mert a félelem békjóba köt.

A Vízöntő forradalmár, forradalmi stáció. Az idejét múlt, életképtelen rendszereket képes szétrobbantani és szét is robbantja.

Megújulás, újdonságok, technikai újdonságok. Itt jelenik meg a zsenialitás. Rendszer és formabontó. Olyan erejű újítás, amit nem biztos, hogy a társadalom befogad. Nekik ez a küldetésük, hogy átalakítsák a merev struktúrákat, ők a friss szellő. Karma alól is felszabadít. Karmatisztítás, a Vízöntő múlt vizénél.

Két része van:

  • Vízöntő múltba ömlő vize
  • Vízöntő jövőbe ömlő vize

(kb. Halak 6-7°-tól jövő vize, addig múlt vize)

Alatta Déli hal, fölötte a múlt vizében a Delfin és a Kis Csikó (az egész üzenet benne a játékosság, főleg a Delfin), mellette a Pegazus. A Halak jövője felé ömlő vízben úszik a Déli Hal, legfényesebb csillaga a Fomalhaut.

Ha valakinél üzenetet hordoz ez a csillagkép: ehhez a belső gyermekhez vissza lehet találni, a játákosság nagyon fontos a Vízöntőnek.

A Vízöntő őrzi azt a titkot, hogy az élet egy játék, tudja és azt játssza is, ez egy tudása ennek a csillagképnek.

Múlt vizében: Bak farkára ömlik. Feladat még letenni a múlt terheit. Múlt: lehet a jelen élet múltja (gyerekkor, tegnapom, minden este feküdjek le úgy, hogy az aznapi gondokat, terheket leraktam). Másrészt karmatisztítás is zajlik, a Vízöntő múlt vize a múltból hozott terhektől, emlékektől, érzésektől segít felszabadulni.

Ahol a Bak farkára ömlik, kiemelten fontos szellemi terület.

Jövő vize: Itt a jövőt készítjük elő tiszta, friss energiákkal. Ide tartozik a jövőtervezés is, a jövőre való ráérzékelés is, tiszta lappal, nincsenek terhek, nem köt a múlt (karmák, érzelmi terhek, sérülések).

A Vízöntő azért akar annyira felszabadulni, hogy már semmi ne kösse, nem az érzelmi kapcsolatok, hanem a múltból hozott karmák, érzelmi terhek, sérülések ne kössék. Nagyszerű lehetősége a Vízöntő múlt vizének, hogy lerakhatod ezeket a terheket.

Három szerencsecsillag van az égen, ebből kettő a Vízöntőben:

  • Sadalmelik: Halak 2°40’
  • Sadalsuud: Vízöntő 22°40’, sátoros szerencsecsillaga
  • Fomalhaut: Déli Hal csillagaiban

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 25. hét

2024. június 17-23. Hétfő 06.17. Vénusz-Neptun kvadrát Elbizonytalanodhatsz, mert nem tudod pontosan, hogy a valóságot

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!