Gyermekkorod valószínűleg nyugtalan és akciódús volt. Ha a családod gyakran költözött, megtanultál gyorsan alkalmazkodni, és erős függetlenségérzetet tudtál kialakítani. Az impulzív érzelmek felboríthatták a békét otthonodban, amikor a szüleid veszekednek, vagy erőszakos, nem biztonságos környezet alakult ki. Ez olyan gyerekkort is mutathat, amikor arra ösztönöztek, hogy légy erős és önálló, és tanuld meg, hogyan gondoskodj magadról. Így az az érzésed, hogy az élet voltaképpen harc, és csak önmagadra számíthatsz. Gyorsan kialakul benned az az érzés, hogy támadnak vagy fenyegetnek. Erőteljes önfenntartási ösztön hajt.

Felnőttként olyan otthonod van, vagy olyat szeretnél a legszívesebben, ahol nagy a szabadságod ambícióid megvalósításában. A túl sok struktúra elnyom, lehet, hogy inkább egyedül élnél, hogy elkerüld a környezeted nyomását. Magányosan járod az utad, de vágysz a közösségre. Erősen él benned az igazságosság és a tisztesség igénye.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!