Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Sorskereszt » Halak MC
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

A nyilvános vagy szakmai helyzeteket kreatívan, titokzatosan, közvetetten, hűségesen, együttérzően, intuitívan vagy alkalmazkodva közelíted meg.

A Jupiter és a Neptunusz uralja a Halak MC-t, ezért nézd meg melyik házakban található a Jupiter és a Neptun a születési képletedben, hogy megmutassa hivatásod lehetőségeinek birodalmát. Ügyelj a függőségre, és hozz létre paramétereket partnerségeid számára. Életed során számos dolog érdekelni fog. Tehetségeid folyamatosan kibontakoznak.

Ragyogó érzékkel rendelkezel az aktuális trendekkel kapcsolatban. A spirituális célokat az anyagiak fölé helyezheted. Jobban szeretsz természetes és intuitív módon haladni a karriered vagy a céljaid felé, ahelyett, hogy megterveznéd a részleteket vagy intellektuálisan választanád azokat.

Lehet, hogy két munkád is van, vagy sokrétűek a céljai. Előfordulhat, hogy bizonytalan vagy, vagy nem tudsz gyakorlatias lenni karrieredet vagy életútadat illetően. Egy bizonyos út melletti elköteleződést vagy akár annak meghatározását korlátozó és életellenes érzés lehet számodra.

Lehet, hogy mások túl könnyen félreértenek téged, mivel olyan sokat tartasz titokban, vagy nem akarod meghatározni önmagad és azt, amit csinálsz. Lehetséges, hogy érzelmi kapcsolatra van szükséged ahhoz, amit csinálsz, hogy boldogulj.

Előfordulhat, hogy a szüleidet úgy látod, hogy az egyiket anyagiasabbnak, kritikusabbnak vagy a munkaerkölcsöt hangsúlyozónak látod, míg a másik az érzelmeket, a spiritualitást hangsúlyozta, esetleg következetlen volt vagy hiányzott.

Jótékony vagy, de kissé megfoghatatlan vagy titokzatos. Noha sok érdeklődési köröd és tehetséged van, szükséged lehet egy lökésre, hogy egy adott útra koncentrálj vagy egy bizonyos utat kövess.

A legjobb Halak MC karrierjei lehetnek: a szolgáltatás, művészi kreatív tevékenységek a dráma, a tánc, zene, színészet, festészet, grafikai tervezés, fotózás, a gondozás, az állatok, a spiritualitás, az orvostudomány. Minden olyan foglalkozás, amely beleérző képességet, intuíciót és segítőkészséget követel meg, amely lehetővé teszi az emberekkel való kapcsolatot.

Halak MC-vel az életcélod, hogy legyőzd félelmeidet és megtanulj bízni, hagyd magad mögött az ésszerűségi szempontokat. Fogadd el, ami jön és hagyd, hogy a hullámok magukkal sodorjanak. Tanulj meg békét kötni az élet változó körülményeivel, és ezáltal óriási szabadságra tehetsz szert.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2023. 39. hét

2023. szeptember 25 – október 1. Hétfő 09.25. Nap-Szaturnusz kvinkunx Bizonyos dolgokban akadályoztatva lehetsz, nem

Tovább olvasom »
Asztrológia

2023. 38. hét

2023. szeptember 18-24. Hétfő 09.18. Hold-Plútó kvadrát Belső érzelmi változáson mehetsz keresztül. Lehet, hogy nehéznek

Tovább olvasom »

 

Születési idő és hely ismeretében

Asztrológiai elemzés

A születési dátumod csupán egy számnak tűnik, pedig sokkal több annál.