Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Előrejelzések (napi) » 2022.08.01. Hétfő
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Nap trigon Retrográd Jupiter

A július 28-án hátráló mozgását megkezdő Jupiter, aki a siker, szerencse, bőség, terjeszkedés elvét képviseli harmónikus kapcsolatba lép a Nappal. A Jupiter 4 hónapos retrográd ciklusa is felfogható egy belső folyamatnak személyes értékrendünkkel kapcsolatban.

Lehetőségünk van rá, hogy átgondoljuk életünk azon aspektusait, amelyekben személyes értékrendünket kell felfedeznünk. Amit a Jupiter leállít és eltávolít, arra valójában nincs is szükségünk. A felsőbb Énünk felépítése nem egyezik az egónk szükségleteivel. A Jupiter célja a retrográd szakasza alatt az, hogy összekapcsoljon egy mélyebb és személyesebb igazságérzettel, ami a saját teljes egyensúlyunk és egészségünk szempontjából helyes. Gyakran öntudatlanul elnyomjuk saját belső érzésünket, hogy mi a helyes és mi a helytelen, és alárendeljük magunkat az elfogadott társadalmi értékeknek, vagy akár egy kapcsolaton belül meghatározottaknak.

Azon az életterületen, ahol a Jupiter retrográd irányba halad, a növekedés, terjeszkedés stagnál addig, ameddig a Jupiter ismét el nem indul előre. Mivel éppen trigon fényszögbe kerül a Nappal, a megnövekedett remény és az izgalom egybeesik a haladás megszűnésével. Hirtelen leállítja vagy visszavonja a terjeszkedő hangulatot, és megfordítja az energiát. A személyes döntések tehetetlenné válnak. Ez nem feltétlenül negatív helyzet, mivel most lehetőség van arra, hogy mielőtt valamit véghez vinnénk, átgondoljuk. Ideális esetben a Nap szembenállásáig (2022.09.26.) elhozza értékrendszerünk csendes, belső újraértékelésének idejét.

Nézd meg a képleted, hogy melyik az az életterület, ahol a Kos 8°43’, mert azokban a témákban kellene kicsit valamit másképp csinálni, másképp gondolkodni, egy másfajta értékrendszert kialakítani.

Mars-Uránusz-Felszálló holdcsomópont együttállás

Este pontosodik be a Mars és Felszálló holdcsomópont együttállása, és az Uránusszal való együttállás is már egzakt. Általánosságban elmondható az elkövetkezendő hetekre (sőt inkább novemberig, mert retrográd lesz az Uránusz), legyél rugalmas, használd a kreativitásodat, jöhet valami hirtelen bevillanó ötlet, sugallat, lehet, hogy ez vezet el a megoldáshoz. Óriási erővel, bátorsággal és lendülettel tudsz most változtatni, akár sorsot is fordítani, pláne, ha a születési képletedben eleve együttáll az Uránusz és a felszálló holdcsomópont (ehhez dátumokat találsz itt: https://www.centralnet.hu/blog/cikkek/Mars-Uranusz-Felszallo-holdcsomopont-egyuttallas).

Ugyanakkor legyél fokozottan körültekintő, mivel a zseniális megoldásokra pont annyi esély van, mint azoknak az ellenkezőjére. Az Uránusz ugyanis mindent borít és átalakít, ami az útjába kerül, nem csak az idejét múlt dolgokat söpri el, hanem az életképeseket is. Nem ismeri a türelmet, mindent azonnal meg akar valósítani. Különösen akkor, ha még a Marstól is kap plusz erőt és lendületet.

A változás már érezhető, hatása augusztus közepéig kitart. Ösztönösen érezhetjük, hogy mi az a dolog, amit el kell engedni, amitől érzelmileg és anyagilag függünk. Természetesen félelmet is kiválthat, mert érezhetjük úgy, hogy be vagyunk szorítva a földi világ korlátai közé.Mielőtt hirtelen változtatunk, nem árt mérlegelni a dolgokat, hogy vajon, amit szeretnél hosszú távon mennyire lesz időtálló? Valóban szükséged van rá, vagy csak lázadsz és szeretnél kitörni egy helyzetből? Ebben segít a Szaturnusz, hogy talán visszafogja az őrült dolgokat, mert nem látjuk a következményeket és milyen árat kell fizetnünk érte. Ugyanakkor megfékezheti és lekorlátozhatja az Uránuszi teremtő potenciált is, ami behatárolja a cselekvési lehetőségeinket.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!