Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Előrejelzések (napi) » 2022.08.26. Péntek
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Merkúr a Mérleg jegyében

A Merkúr bolygó jegyhelyzete megmutatja, hogy milyen a kommunikációs stílusunk, hogyan hozunk döntéseket és hogyan gyűjtjük, dolgozzuk fel, fogadjuk el és cseréljük ki az információkat.

A Mérleg Merkúr diplomatikus, és egyenlőségre vágyik az intellektuális világban. Megpróbál mindig igazságos lenni minden vitában, de valójában igazságtalannak is tűnhet. Mindig kedves és tisztességes és tapintatos akar lenni. Szerényen jelenik meg, és óvatosan bánik az emberekkel. A hibákat gyengéden adja tudomásodra.

Folyamatosan kompromisszumot és középutat keres. Absztrakt gondolkodási képessége jó mércét ad az objektivitáshoz. Nem tudja értékelni környezetét anélkül, hogy ne hasonlítaná össze az egyik dolgot a másikkal. Gyakran mások véleményét kéri ki, amikor döntést hoz. 

Általában jó kapcsolatokat létesít másokkal, viszont a Mérleg lusta jegy lehet, jelen esetben pedig ez szellemi lustaságot jelent. Ez megakadályozhatja abban, hogy nyomon kövesse és fenntartsa a kapcsolatokat.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!