Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Előrejelzések (napi) » 2022.12.04 vasárnap
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Neptun elindul előre

A Neptunusz a transzendens, az ideális valóság, a képzelet és a spiritualitás archetípusa. Meghatározható az ember legnagyobb álmai és vágyaiként is. A tudat óceánját képviseli, amely felold minden határt, amivel érintkezik. Képviseli a legfelsőbb boldogság misztikus állapotát, de a légvárépítő fantáziákat, a csalást, a valóság illúzióit is, amely elvarázsolja a tudatot. Emellett az irgalom és az együttérzés bolygója.

A 160 napig tartó retrográd ciklusa során elvihetett egy másik valóságba, melynek most értünk a végére. Kimozdított egy korábban bizonyosnak hitt attitűdből vagy felfogásból. A Neptunusz az anyaméhben átéltekhez hasonló tudat előtti állapotot szimbolizálja. A Neptun céja, hogy elmerüljünk ebben az állapotban, miközben megkérdőjelezi a tökéletes világról alkotott fantáziáinkat és érzékelési módunkat és újakat ajánl fel helyette.

Hátrálása alatt megszabadított a hamis értékektől és illúzióktól, hogy reálisabb és gyakorlatiasabb életszemléletet eredményezzen. Nemcsak önmagunk és a világ között vannak határaink, hanem saját természetünk tudatos és tudattalan aspektusai között is. A határok felpuhulása olyan állapotot hozhatott létre, amelyben az önmagunkról korábban alkotott kép átalakult. Végül az egónk megenyhült, kevésbé arrogáns, alázatosabb szerepet vállal, és a korábban elképzelhetetlen alternatívákat is magába tudja foglalni. A Neptunusz hosszú távú célja az, hogy kiterjessze az ember észlelését a konszenzusos valóságról a természetfeletti dimenzióba, amely ugyanolyan valóságos, bár nem kézzelfogható.

Vénusz-Neptun kvadrát

A Neptun direktbe fordulását követően rögtön kihívást jelentő kapcsolatba kerül a Vénusszal. Ettől elbizonytalanodhatunk, énképünk torzulhat és megint nem tudjuk pontosan, hogy a valóságot érzékeljük-e. Ez egy érzelmileg sebezhetőbb időszak (jövő hét közepéig tart).

Ha párkapcsolatban élsz, és a kölcsönös bizalom és megértés kialakult, akkor ez a tranzit nem jelent nehézséget. Ha most ismerkedsz, hajlamosabb lehetsz a tudattalan képeid kivetítésére a társadra, ami torz észleléshez vezethet és semmi köze a másikhoz, hanem te alkottad meg az elméddel. Ezért ez a későbbiekben hozhat csalódást, mivel túlidealizáltad a másik személyt, figyelmen kívül hagyva a nyilvánvaló hibákat és negatív tulajdonságokat, vagy nem vetted észre, hogy kihasználnak.

Most fokozott igény mutatkozhat a gyengédség és a szeretet iránt, de érdemesebb lenne várni néhány napot az elköteleződéssel, míg a tranzit elvonul. Neptun tranzit idején kerülendők a függőséget okozó szerek is, ugyanis fogékonyabb lehetsz azok depresszív hatására és a méreganyagok is könnyebben felszívódnak.

Ez nem egy produktív időszak, viszont kedvez a művészi tevékenységeknek. Használd a fantáziádat és a képzelőerődet és alkoss valami szépet!

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!