Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Előrejelzések (napi) » 2022.12.25 vasárnap

Merkúr-Neptun szextil

Gondolkodásod intuitívvá válik, megérzéseid kiélezetten működnek, szavaid mások számára gyógyító hatásuak és megnyugtatóak lehetnek. Kevésbé vagy képesek a tiszta, logikus gondolkodásra, nem foglalkozol a bonyolult részletekkel. Megértheted, hogy mi az, amiért érdemes áldozatot hozni. Jó alkalom pihenésre, kreatív művészi tevékenységekhez, zenét hallgatni, meditálni. Figyelj az álmaidra, mert útmutatást vagy plusz információt is kaphatsz általa!  

Hold a Vízöntő jegyében

Érzelmileg valami új és szokatlan iránt vonzódunk. A reakciók inkább intellektuálisak, mint érzelmesek, és az interakciók inkább személytelenek, mint személyesek. Ez egy olyan időszak, amely elősegíti a társasági összejöveteleket, a közösség számára fontos célok és projektek kezelését, az ötletelést, a szokatlan ötleteket és a haladó változásokat. Nyitottak vagyunk az új dolgokra és a jövőre koncentrálunk. A kötelező dolgokat most nehéz betartani, mivel a személyes szabadság a legfontosabb számunkra.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!