Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Előrejelzések » 2022. 14. hét
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Már az április 1-jei Újhold is azt súgta, hogy egy kicsit tekintsünk befele és ne hamarkodjuk el a döntéseinket, ehhez megfelelő alkalom lesz a szombati nap. Azt érezhetjük, hogy stabil érzelmi állapotunkból valami megpróbál kibillenteni és impulzív cselekvésre ösztönözni, ugyanakkor valami mégis visszafogja az indulatokat.  Ha megfontoltak és tudatosak vagyunk, akkor megtanulhatjuk kontrollált módon felszabadítani az érzéseinket és felelősséget vállalni érzelmi reakcióidért. A hétvége nagyszerű alkalom lesz a nagy, radikális, gyógyító beszélgetésekhez.

04.04. Hétfő

Hold kvadrát Mars-Szaturnusz együttállás
Az ösztönös érzelmi reakciókkal analóg Bika jegyében haladó Hold találkozik a vágyat, erőt, cselekvést jelölő Mars és a szigorú Szaturnusz bolygóval a Vízöntő zodiákus jegyében. Azt érezhetjük, hogy stabil érzelmi állapotunkból valami megpróbál kibillenteni és impulzív cselekvésre ösztönözni, ugyanakkor valami mégis visszafogja indulatainkat. Az energia keménységbe, szigorba és akadályokba ütközik, a Szaturnusz meggátolja az agresszió szabad kiáramlását, ami robbanáshoz vezethet. A visszafojtott energia dühössé is tehet, viszont, ha fizikai aktivitásba vagy kreatív tevékenységbe fektetjük, akkor pozitív és produktív eredményeket érhetünk el. Ellenkező esetben a frusztráció veszélyes szintre emelkedik, és a türelmetlenség miatt kockázatos cselekedetekként nyilvánulhat meg, illetve nehéz helyzetekbe is kerülhetünk. A Szaturnusz segít kontrollált módon felszabadítani az érzéseinket és arra késztet, hogy vállalj felelősséget érzelmi reakcióidért. Most fő a tudatosság, a megfontoltság és a türelem!

04.05. Kedd

A lelkiséget és a női energiát képviselő bolygók, a Hold és a Vénusz változó minőségű jegyekbe lépnek. Érzelmileg könnyen meggyőzhetővé, nyugtalanabbá és labilisabbá válhatunk. A könnyed, szellős Ikrek Hold energiájának hatására kíváncsiak leszünk, alapvető igényünk, hogy kommunikáljunk, gondolkodjunk és tanuljunk, egyszerre több tevékenységet is tudunk végezni. A változatosság vágya és az ösztönös kíváncsiság motivál bennünket. A Vénusz pedig a Halak jegyébe lép, ezáltal könnyebben fogunk megbocsátani, megérteni, együttérzést tanúsítani, ugyanakkor könnyebben válhatunk áldozattá, csábíthatnak el és téveszthetnek meg.

04.05. Szerda

Nap-Merkúr együttállás – Hold szextillel
Pozitív érzelmi energiát ad, harmonikusabb kapcsolatokra ösztönöz, a tudatos és tudatalatti részed kiegyensúlyozott, önbizalmad erősebb. Könnyebben tudsz ellazulni és önmagadat adni. Jó alkalom a társasági élethez, mert meghozza a hangulatot a beszélgetéshez. Érzéseiddel összhangban tudsz kommunikálni. Jó alkalom a családi és párkapcsolati problémák megbeszélésére. Intuitívabbá válsz és őszinte érdeklődéseddel megnyugtathatod az embereket. Könnyen el tudod látni a rutinszerű szellemi munkáidat, de az írás tekintetében is egy produktív nap lehet.

04.06. Csütörtök 

Jupiter-Netpun együttállás-Hold kvadrát
A kora reggeli órákban válik egzakttá, de szerda este és csütörtökön egész nap hat. Jó alkalom a spirituális önfejlesztésre, meditációra, könnyebben tudsz kapcsolódni az intuícióidhoz. Ha odafigyelsz, akkor most nagyon sok lehetőség van a növekedésre, a boldogságra és a sikerre. Lelkesedésed és jóindulatod hozzájárulhat a kevésbé szerencsés emberek és méltó ügyek segítéséhez is.

Bepontosul a Merkúr-Szaturnusz szextil is. Ennek a kedvező fényszögnek a hatására gondolkodásunk tisztább, ítélőképességünk és szervezőképességünk is jobb lesz, könnyebben fogunk tudni koncentrálni, kommunikációnk nyílt és őszinte. Ideális alkalom a komoly beszélgetések lefolytatására, szerződések aláírására, hosszú távú projektekhez, távlati tervek készítéséhez. A Hold pedig délután belép a saját hazájába, a Rák zodiákus jegyébe. Az összetartozás és a biztonság érzése tölt el bennünket, nagyszerű gyógyítóerővel bíró energia. Ideális alkalom az otthon végezhető tevékenységekhez, a lakberendezéshez, a családi összejövetelekhez.

04.07. Péntek

Merkúr-Mars szextil
A Nappal még együttálló Merkúr a Kos jegyében rendkívüli előretörési lehetőséget kínál, bátrabbak, motiváltabbak vagyunk, gondolataink úttörő jellegűek. A Mars hatására elménk még jobban felgyorsul, céltudatosabbá és kezdeményezőbbekké válhatunk. Minden olyan dolog sikerülhet, amihez egy kis plusz erőfeszítés szükséges, hogy elinduljon. Jó alkalom az üzleti ügyek intézéséhez, tárgyalások folytatásához. Kommunikációd közvetlen, nyílt és őszinte, karizmatikus és intellektuális vonzerőhöz jutsz. Hajlandóbb leszel olyan merész cselekedetekhez is, amihez egyébként nincs bátorságod. 

04.08. Szombat

Nap-Hold kvadrát – Első negyed Hold
Ha a munkád, az otthonod, a családod vagy bármely más forrásból származó nyomás nehezedik rád, akkor ezt most nehéz elviselni, különösen akkor, ha a közelmúltban nem voltál hajlandó szembenézni vele. A Hold fejezi ki az ösztönös reakcióinkat és a tudatalattit is. Így amikor egy negatív érzelem feljön, az egón keresztül fejeződik ki és problémát okozhat a kapcsolatokban. A fontos, hogy ne reagáljunk túl érzelmesen. A Nap most rávilágít a tudatalatti érzelmekre, szokásokra, reakciókra, itt a lehetőség, hogy szembenézz ezekkel a problémákkal és kezeld őket.

A Hold, mint az élet ciklusai körforgásának szimbolikáját tekintve, fele árnyékban van, a másik felét megvilágítva láthatjuk. Ez a szakasz a döntéshozatalhoz kapcsolódik.A délutáni órák kiválóan alkalmasak a meditációra és a hálaadó imának (Hold-Jupiter trigon és Hold-Neptun trigon).

04.09. Vasárnap

Merkúr-Plútó kvadrát
A fényszög vasárnap lesz egzakt, de egész hétvégén érezhető hatása, tehát itt az ideje a nagy, radikális beszélgetéseknek, most ki tudod mondani, amit eddig nem tudtál. Ha még maradt valami tisztázatlan téma, akkor most itt a lehetőség megbeszélni. Lehet, hogy olyan titokra derül fény, amire nem is számítasz, vagy akár te is tudsz a titkaidról beszélni, amit eddig nem mertél elmondani. A Plútó képviseli a személyiség tudattalan részét, ami mindazokat a tartalmakat foglalja magában, amelyeket az egyén el szeretne kerülni. Lehet, hogy egy ilyen részed tudatosul, feljön valami a felszínre. Ez azonban nem kellemes érzés, a tudatosulás sajnos fájdalommal jár, ugyanis ezek a tartalmak azért kerülnek oda, mert nem szeretnénk szembesülni velük és lenyomjuk őket. A Plútó regeneráló erejének segítségével be tudja gyógyítani ezeket a sebeket. Óriási emelő és gyógyítóereje lesz a kommunikációnak. Lehetnek mélyreható, úttörő elképzeléseid, de lehetnek olyanok is, melyek túl szélsőségesek, és ha minél nagyobb erővel győzködsz másokat, az annál nagyobb konfliktusokhoz is vezethet. Ne bonyolítsd túl a dolgokat!

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!