Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Események » 2022. 8. hét

Az ideális társ

A Mars és a Vénusz energiájukat összeadva kéz a kézben halad együtt a Szaturnusz uralma alatt álló Bak zodiákusban, a Halak Neptun a hét közepén oldja a hangulatot, figyelj a megérzéseidre! Ha a Mars és Vénusz szimbolikáját a párkapcsolatokra vonatkoztatjuk, akkor a Bakban való útjuk során előtérbe kerül az elköteleződés kérdése. Mennyire viseled a kötöttségeket? Tudsz-e igazán elköteleződni? A házasság és gyermekvállalás még nem jelenti a valódi elköteleződést, ennél azért lelki szinten többre van szükség. El kell engedi a származási családot, a volt kapcsolatokat, a múltat, a láthatatlan energetikai kötéseket, felismerni a tudatalatti korlátozó mechanizmusait stb. Az egyéni horoszkóp nagy segítséget nyújt önmagad megismeréséhez és az esetleges blokkok feltárásához.

Hétfő 02. 21.

Nyugalmas, békés nap, de elszámolásnak van helye ma. Gondold át, megfelelő helyen vagy-e? Haladsz a kitűzött céljaid felé, vagy ideje változtatnod (a célokon vagy az utadon). Önmagaddal kell elszámolnod elsősorban, de a külvilág is számonkérheti ezt rajtad. Merülj el önmagadba és gondold át. A mai nap alkalmas egy kis meditációra.

Kedd 02. 22.

Ma semmilyen döntést ne hozz meg, a Hold Szaturnusz kvadrát borús, negatív érzelmeket hozhat előtérbe. (Vagyis úgy érzed, a Szaturnusz megkeményíti az érzéseket, illetve elhatárolódsz az érzelmektől). Oszlasd el, legyen önbizalmad, ne vegyél mindent a lelkedre a mai nap. Ha másképp nem, dobd fel a napodat egy habos sütivel (Bikák kettőt is ehetnek ?). Ne keresd a vitás, veszekedős helyzeteket, mindennek ellentmondani sem jó, hosszú távon kellemetlen meglepetést hozhat. Vonulj vissza kicsit, keresd a napfényt, vagy bármi apróságot, ami örömet okoz az életben. A Hold-Uránusz szembenállása miatt, ha érzelmi korlátokat érzel magad körül és ki akarsz törni, ne izgulj, holnapra ez teljesen elmúlik.

Szerda 02. 23.

A Hold Neptunusz segítő fényszöge kreativitásra, alkotásra, ábrándozásra sarkall. Igazi lelkizős a hangulat, mély érzéseket hozhat felszínre a Skorpióban álló Hold délelőtt, délután már átkerül a Nyilasba, energikusabbá, szókimondóbbá, tetterőssé tesz. Ma este hódolj kedvenc időtöltésednek, kapcsolód ki egy könyvvel vagy bármi olyannal, amit szívesen csinálsz. Nem kizárt, hogy valami új dolgot tapasztalsz vagy előbbre jutsz régebbi megakadt életfeladatoddal. Legyél ma nyitott mindenre, ami megoldást vagy tapasztalást hozhat.

Különösen, mert a Mars-Vénusz együttállás is kiegészül a Neptun szextiljével. A férfi és a női kapcsolódás elmélyítését segíti az uralmi Halak Neptun, a mélylélek bolygója. Ideális időszak a romantikához, igazi egységélményben, a másikban való teljes feloldódásban lehet részed. Ez a lelki társak egymásratalálásának ideje. Használd a képzelőerődet, mi az, amit szeretnél megteremteni az életedben. Különösen jó alakalom a művészi és kreatív tevékenységekhez is.

Csütörtök 02. 24.

Nyugodt, békés napnak nézel elébe, DE ezt mások nem biztos, hogy így érzik. Kedves és jó szándékkal állsz mindenkihez, viszont azt a leereszkedő stílust, ami árad belőled, nem mindenki tolerálja ? Figyelj rá, hogy ne legyen sértő a modorod, ne kérkedj a tudásoddal, egyszerűen csak élvezd, hogy ma Te segíthetsz másoknak, olyan tudással amit magad a múltból már ismersz, sőt a kisujjadban van. Neked semmibe nem kerül, de a másik emlékezni fog erre a segítségre, mikor neked lesz rá szükséged.

Péntek 02. 25.

A nap egy Merkúr-Uránusz kvadráttal indul, ami izgalmat hoz a napi rutinba, és idegi feszültséget okozhat. Az elektormos készülékekben zavar keletkezhet, és legyünk óvatosak a közlekedésnél. Ugyanakkor lehetnek zseniális ötleteink is.

Viszont lesz olyan része is a napnak, amikor le vagy lassulva, gondolataid szerte meg széjjel. Ma kerüld az alkohol és egyéb tudatmódosító szereket, önmagában is ilyen a nap, felesleges rátenni egy lapáttal. Legyél óvatos bármilyen döntéshozatalban (ha teheted inkább napold el) könnyen becsaphatnak, vagy önmagad csapod be, nem látod tisztán a helyzetet. Mi lenne, ha ma fel sem kelnél az ágyból? (Bika/Oroszlán előnyben ?). Pihenj, olvass, készülj a holnapra, ami mozgalmasabb lesz. Ezt a napot töltsd önmagaddal, ne akarj semmit, regenerálódj csak. (Ilyen a Hold kvadrátja a Neptunnal).

Szombat 02. 26.

Meglepetések napja. Egy váratlan esemény vagy gondolatsor boríthatja fel a napod. Ez az a szikra amire vársz régóta. Lehet ez egy új kapcsolat (sőt elsősorban! Utal erre a Nap-Hold szextil is), de akár egy új feladat, vagy ötlet amire ráirányul a figyelmed. Mindenesetre kellemes időtöltéssel telik a nap, jól érzed magad a bőrödben és ezt mások is észreveszik rajtad. Párkapcsolati elemzésben is fontos szerepet játszik ez az égi állás, a ma kezdődő kapcsolatok hosszú távra vannak tervezve, legyen párkapcsolat vagy baráti, aminek indul.

Vasárnap 02. 27.

Ma a heves érzelmek dominálnak, ne akarj dönteni semmi lelki dologban. Jó meglátásokat hoz a Hold-Vénusz-Mars-Plútó együttállás, de a hirtelen döntések ugyanúgy lehetnek jók vagy rosszak. Ma csak gondolkozz rajtuk, megkapsz minden segítséget a tudatalattiból. A döntést ráérsz később meghozni. Figyelj arra, hogy a döntésedben ne játsszon szerepet a manipuláció, féltékenység vagy birtoklási vágy. A Plútó ugyan hozza a mély tudatalatti dolgokat a felszínre, de ugyanúgy a tipikus Skorpiós energiáknak tulajdonított jellegét is. Megfontoltságban segít, hogy a Bakban állnak, így szinte kizárt, hogy hirtelen felindulásból tegyél meggondolatlan lépéseket. De érzelmeid strukturált átgondolására tökéletes az idő. Lehet, hogy a tegnapi személy, akin gondolkodsz éppen?

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!