Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Előrejelzések (napi) » 2023.01.01 vasárnap

Vénusz-Plútó együttállás

Amikor a Vénusz kapcsolatba kerül az égen a Plútóval, akkor általánosságban elmondható, hogy kapcsolatainkban és pénzügyeinkben átalakulás várható. A szerelmi kapcsolatok tele lehetnek szenvedéllyel, manipulációval és játszmákkal, ezért tragikusan is végződhetnek. De a Plútó regeneráló erejének köszönhetően gyógyulhatnak is.

A Vénusz és a Plútó archetipikusan teljesen más elveket képviselnek, melyek összeegyeztethetetlenek egymással. A Vénusz a szépség, harmónia, természetesség, az anyag és az élet, ezzel szemben a Plútó az erő, a hatalom, a kényszeresség, az eszme és a halál.

Az élet és a halál felfogható egy nagyobb egész két létállapotának is, azonban az ember egy éles határt húz közé és úgy véli, hogy vagy csak eleven, lélekkel telt anyag létezik, vagy halott, lélektelen anyag, semmi örök. Ezért fél a haláltól, attól a sok kis haláltól is, amit élete során meg kell élnie.

A Plútó könnyen hozzáfér az ember olyan félelmeihez, amikor el kell engedni valamit. Kötődést és állandóságot ígér, ahol már eleve változás vagy valaminek a vége várható. Mint egy csábító elérhetetlen, de csodaszép képet tart az ember orra elé és azt sugallja, hogy pontosan ez a számodra a legmegfelelőbb és ha minden energiáddal a célra összpontosítasz, akkor el fogod érni. Mivel szellemi princípium, saját maga nem cselekedhet aktívan, ezért elcsábít és tévútra vezet. A képeivel elfoglalja a lelket és szellemi megszállottsághoz vezet. Tudja hogyan kell foglyul ejteni az embert, míg saját élete bábfigurája lesz. Egy ilyen fényszög a szabadságtól való megfosztottság és a korlátozottság érzését is kelti.

Előfordulhat, hogy másként érzékeled a partneredet, megláthatod a legjobb és legrosszabb oldalát is. Lehet, hogy lesznek olyan attitűdök, amelyek meghaladják a tűréshatárodat és véget ér a kapcsolat, vagy a kiigazítás után még szorosabbá válik a kötelék. Előtérbe kerülhet a szélsőségesség, féltékenység, birtoklás, szenvedély, mélységek, manipuláció témaköre. Vonzódhatsz olyan emberekhez, akik nagy hatással vannak rád, vagy te fogod uralni és lehengerelni a másikat.

Pénzügyeinket is érinthetik változások, pozitív és negatív értelemben is. Ilyenkor erősebben vágyunk a szép és tetszetős dolgok iránt, kereteinket meghaladva könnyebben kiköltekezünk. Pénzügyeink átstruktúrálása nagyobb vagyont is eredményezhet. Vedd figyelembe, hogy a most kötött megállapodások mélyreható változásokkal járhatnak és hosszútávú kötelezettséget jelentenek.

A siker kulcsa az arra való képességben rejlik, hogy meglásd, mi az, ami már nem támogat téged a tartós kiteljesedés elérése érdekében. De mi ez a kiteljesedés? Nem biztos, hogy az, amit felszínesen érzékelsz és gondolsz. Ilyenkor érdemes mély önvizsgálatot tartani, hogyan viszonyulsz másokhoz és önmagadhoz, végig gondolni az eddigi életutadat, azokat a mintákat, melyeket újra és újra leismételsz a kapcsolataidban. Elengedni a görcsös ragaszkodást egyes dolgokhoz, emberekhez, élethelyzetekhez. Az univerzum tudja, hogy neked mi a legjobb az isteni tervednek megfelelően, még akkor is, amikor ezt eleinte te itt másként gondolod.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 16. hét

A mostani időszak legjelentősebb tranzitja a Jupiter és az Uránusz együttállása április 21-én vasárnap pontosul

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!