Babatervező

Az univerzum végtelen harmóniájának és bölcsességének köszönhetően minden pillanat különleges jelentőséggel bír. Ha szeretnéd a lehető legjobb indulást biztosítani születendő gyermekednek, akkor jó helyen jársz. Egyedülálló Babatervezőnk segítséget nyújt abban, hogy a születendő gyermek horoszkópját a kívánt bolygóállások szerint tervezhesd meg.

Az asztrológia mélyebb rétegeinek feltárása révén lehetőséged nyílik arra, hogy előre megtervezd gyermeked születésének időpontját, így biztosítva számára a – szerinted – legkedvezőbb csillagállásokat. Babatervező szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy beállítd az összes bolygót, és meghatározd, mely jegyben szeretnéd, hogy azok álljanak az újszülött horoszkópjában.

Akár több bolygó elhelyezkedését is beállíthatod, például ha azt szeretnéd, hogy gyermeked Merkúrja az Ikrek vagy a Skorpió jegyében álljon.

Értelem szerűen minél több fix pontot jelölsz meg annál kevesebb “megfelelő” születési időpont lehetséges. Ha későbbi jelölés esetén valamelyik mező pirosra vált, az azt jelenti, hogy ebben az összefüggésben nem létezik időpont (olyankor azt nem vesszük figyelembe).

Kicsit játékosan és nem mesterséges intelligencia alapú születés szabályozás a célunk ezzel az oldallal 🙂 Úgyis szinte képtelenség pontosan akkor megfoganjon egy gyermek, hogy később 9 hónap múlva a megadott időben szülessen, de eljátszhatsz a gondolattal, mi lenne, ha…

A gyermek születésének időpontja általában a fogantatástól számított 40 héttel, azaz körülbelül 280 nappal későbbre tehető. Ez a 40 hét nagyjából 9 hónapnak felel meg, de a valóságban kissé pontosabb meghatározásra lenne szükség.

A terhesség hossza azonban egyénenként változó lehet. Az orvosi gyakorlatban a terhesség hossza gyakran 37-42 hét között mozog. A pontos születési időpontot befolyásolhatják különböző tényezők, mint például a terhesség pontos kezdetének meghatározása, az anya egészségi állapota, illetve genetikai tényezők is.

Tehát, bár a terhesség átlagosan 40 hétig tart, előfordulhatnak kisebb eltérések. Az asztrológiai számítások során ezeket az eltéréseket mi sem tudjuk  figyelembe venni, de így közelebb kerülhetsz a kívánt születési dátumhoz, de ne feledd, teljesen pontosan előre jelezni nagyon nehéz.

Mi csak azt tudjuk megmondani, mikor lenne ideális a születés, a megadott adatokhoz képest.

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.