Szextil (hatodfény)

Kezdőlap » Asztrológia » Fényszögek és hatásaik » Szextil (hatodfény)

60 fok

Harmonikus, segítő. Azonos polaritású, egymással harmonizáló, egymást tápláló elemeket köt össze. 

Harmonikus, ha teszel érte

A Szextilben levő planéták azonos fokon, de két jegy távolságban vannak. A Szextil egy jótékony hatású, az együttműködés által létrehozott lehetőségek, a termékeny harmónia fényszöge, az ilyen kapcsolatban levő planéták könnyen, de kisebb nehézséggel hatnak egymásra. Harmonikus fényszögnek tartják.

Hatása a Trigonéhoz hasonló, de mozgalmasabb, dinamikusabb, olyan eredményeket jelöl, melyekért tenni kell, lépni kell, ha el akarjuk érni céljainkat. A Szextil minden esetben egymással pozitív viszonyban lévő, harmonikus elemeket köt össze, a földet a levegővel, a tüzet a vízzel, mert ezek az elemek azok, melyek egymást kiegészítik, táplálják. A tűz és a víz képviselik az irracionális, a föld és a levegő pedig a racionális világképet. A Szextil minden kombinációba bekapcsolódva izgalmas lehetőségek felbukkanását jelenti, a Trigonok jótékony, de kissé passzív hatását energetizálja, és megmutatja, hogy melyek azok a területek életünkben, személyiségünkben, ahol aktívan és dinamikusan kell működnünk ahhoz, hogy a fényszögek által megvilágított képességeink kiteljesedhessenek, áldásaikat valóban kihasználhassuk.

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 29. hét

2024. július 15-21. Hétfő 07.15. Mars-Uránusz együttállás Fokozódik a lendületed, azonnal szeretnél cselekedni, nyugtalanabbá és

Tovább olvasom »