Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Jupiter-Hamal együttállás
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

3. rész: Sikert hozó új út

A háromszoros együttállás első alkalommal 2023. június 23-án volt. Másodszor, amikor a Jupiter látszólag hátrafelé haladt az égen 2023. november 22-én, majd most február 7-én pontosodik be harmadszorra is a Kos alfa csillagálval a Bika 7°59’-én. Ezek után legközelebb 2035-ben találkoznak újra, úgyhogy érdemes odafigyelni az üzenetére.

A Hamal a cselekvés és a függetlenség erőteljes csillagának tekinthető, kicsit összhangban van a Kos zodiákus jelentésével. Úgy tűnik, hogy minden bolygót, amellyel kapcsolatba kerül, a függetlenség és az akarat erejével erősíti, melynek negatív vagy pozitív következményei is lehetnek egyaránt. Megnyilvánulhat a koncentráltság és közvetlenség egyszerű, de hasznos képességében, vagy kifejeződhet indulatként vagy frusztrációként, amikor az ember képtelen kezelni a tekintélyelvű személyeket a családon belül, munkahelyén, vagy egyéb környezetben.

A Jupiterrel aktiválva a jövőbe vetett hited erejével elindulhatsz egy új úton, de ez az út akkor lesz a te utad, ha nem az egód, hanem a lelki, szellemi igényeidnek és értékrendednek megfelelő utat választod. A Jupiter azt szeretné, hogy boldog legyél, melynek alapja az elfogadás, ezt igyekszik megtanítani.  Ha sikerül tudatosítanod, hogy csak az történhet meg veled, ami benne van a sorsodban, akkor már másképp kezeled a valóságot, és nem fogsz félni rálépni arra a bizonyos új útra.

A Szaturnusz úgy, mint az első együttállásnál, most is egy harmonikus (szextil) fényszöggel támogatja a Jupitert, tehát elképzeléseidet, melyek kiállták az idő próbáját tavaly nyár óta, átültetheted a gyakorlatba, azonban ehhez továbbra is kitartás, fegyelem és kemény munka szükséges. Reális megközelítéssel és korlátaid elfogadásával dolgozhatsz azon, hogy valóra váltsd álmaidat, amelyek azokkal az életterületekkel kapcsolatosak, melyeken a Jupiter és a Szaturnusz áthalad (Jupiter Bika 8 fok, Szaturnusz Halak 7 fok). Születési képletedet itt nézheted meg. A Nap-Uránusz kvadrát cselekvésre késztető újító szellemű energiája is támogatja a változásokat. Legyél rugalmas és állj készen az újra!

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!