Karmikus kapcsolatok – mélyreható átalakulások

Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Események » Karmikus kapcsolatok – mélyreható átalakulások
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Vénusz – Leszálló Holdcsomópont együttállás

2022.11.02

Hamarosan egzakt a béke, harmónia, szeretet és a pénzügyeket képviselő Vénusz és a leszálló holdcsomópont együttállása, valamint szombaton bepontosul a hirtelen változásokat, megvilágosodást hozó Uránusszal való szembenállása.

Egy olyan folyamatban vagyunk, ahol reflektorfény alá kerülnek a felszín alatt megbúvó dolgok. Mélyebben megismerhetjük érzelmi és pszichológiai természetünket, felfedhetjük azokat a viselkedési mintáinkat, amelyekre öntudatlanul támaszkodunk a biztonság érzése érdekében. Hozzáférhetünk egy hatalmas gyógyító potenciálhoz, hogy mélyreható átalakuláson mehessünk keresztül.

A Vénusz a Skorpión keresztül lehetőséget ad arra, hogy mélyebben megértsd az emberi kapcsolatok mögött rejlő pszichológiát, felfedezd azokat a gyógyulási folyamatokat, amelyek csak egy másik emberrel való nyitott és sebezhető kapcsolaton keresztül mehetnek végbe.

A Vénusz leszálló holdcsomóponttal történő együttállása aktiválja a múltat (amit eddig éltél és előző életeidet is), azokat a régi beidegződések is, amelyek már nem szolgálnak téged és el kellene engedni. Úgy képzeld el, mint egy nehéz poggyászt, amit cipelsz és gyakran észre sem veszed, mert annyira megszoktad.

A Vénusz kiemeli a szerelmi múltat, felhozhatja a régi idők emlékeit. Ez a visszatekintés időszaka. Lehetőséget adva, hogy elgondolkodj a dolgokon, meddig jutottál el, milyen ismétlődő mintákat működtetsz kapcsolataidban. El tudsz mélyedni azokban a gondolatokban és érzelmekben, amelyek korlátozó mechanizmusként működnek a kapcsolataidban. A Vénusz segít orvosolni a mélyen gyökerező sérelmeidet és segít felismerni a kapcsolataidban rejlő értékeket is.

A mostani időszak a karmikus és sorsszerű találkozások idejét is jelezheti. Hirtelen és váratlanul visszatérhetnek az életedbe a múltból származó emberek. Más szemszögből nézve megértheted a dolgokat, és most le tudod zárni azt, amire korábban nem voltál képes.

Nagyon jó alkalom az elengedésre, változásra, átalakulásra, mivel a leszálló holdcsomópont főleg a Skorpió jegyében az elengedést jelképezi, és egy olyan fordulópontot, melyet követően elindulhatsz előre, új, biztonságos, stabil alapokon építkezhetsz.

A Vénusz pénteken együttáll a Mérleg csillagkép legfényesebb csillagával a Zubenelgenubi csillaggal. A Mérleg az egyensúly, a szeretettel kapcsolatban történő megmérettetés csillagképe. A Vénusz a Mérleg múlt serpenyőjénél halad. Tehát a csillagos ég is azt üzeni számunkra, hogy itt kell rendet tenni.

A folyamat csúcspontja a jövő heti holdfogyatkozással együttjáró telihold lesz, ami szintén olyan múltbeli érzelmeket és kötődéseket hoz fel, amelyeket el kell engedni ahhoz, hogy előrehaladhass anélkül, hogy az ismétlés és szenvedés ciklusaiba ragadnál.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 8. hét

2024. február 19-25. Hétfő 02.19. Nap a Halakban Központi égitestünk belép a zodiákus utolsó stációjába,

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!