Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Mars-Uránusz szembenállás

Különleges és izgalmas

Az energetikai erő elve szembenéz a változás, szabadság, lázadás és a forradalom elvét képviselő Uránusszal. Ezzel az energiával jelentős áttörést érhetsz el, főleg azokon az életterületeken, ahol a Mars és az Uránusz halad (Bika és a Skorpió 21 foka). Ez egy nagyon izgalmas időszak lesz, de fontos a magas szintű önismeret és tudatosság, egyébként csak káoszt teremtesz magad körül. A Mars a Skorpióban uralomban van, és mivel a Skorpió hajlamos a szélsőségekre, ezért meggondolatlanul hozhatsz olyan döntést, ami után már nincs visszaút.

Ez az állás csak kétévente fordul elő, most lesz a harmadik és a 20 évesnél idősebb korosztály számara az utolsó Mars-Uránusz szembenállás a Bika-Skorpió tengelyén (következő 2102-ben, mivel az Uránusz 84 év alatt tesz meg egy kört a Nap körül), mert a következő 2025 novemberében már az Ikrek és Nyilas jegyek 0 fokán teljesedik ki. Érdemes visszatekinteni az előző időszakokra, 2021 és 2019 novemberére, milyen eseményeket, változásokat tapasztaltál meg ekkor.

A Bika a földi örömökkel, az anyagi javakkal, biztonsággal, stabilitással, személyes értékekkel foglalkozik, a Skorpió a lebontást, a változást és az átalakulást szabályozza, valamint ráirányítja a figyelmet a láthatatlan, rejtett dolgokra, a mély, érzelmi, lelki kérdésekre. Mindkettőben ott van az elmúlástól, a veszteségtől való félelem, de az érzelmek és szenvedély is. A Skorpió a tudattalant is szimbolizálja, a Nap rávilágít létünk árnyékára, hogy szembenézzünk vele, és begyógyítusuk, amit szükséges, hogy tovább tudjunk lépni.

A két évvel ezelőttihez hasonló állás ez is, azzal az egyik különbséggel, hogy a Nap akkor már elhagyta a Marsot, most viszont közeledik hozzá és lassan be is pontosodik az együttállásuk (nov. 18.), de már érezhető a hatásuk. Magabiztosságot, bátorságot ad, fokozottabban válsz kezdeményezővé, de ugyanakkor az indulatok is elszabadulhatnak. Velük áll szemben az Uránusz, aki hirtelen meg tudja változtatni a dolgokat egy adott cél elérése érdekében. Ha szeretnél kitörni egy helyzetből, de eddig nem sikerült, ez remek lehetőség lesz erre.

Ez egy intenzív és robbanékony energia, ami villámgyorsan felborítja az aktuális helyzetet, és beindíthatja a változásokat. Megérezheted a szabadság lehetőségét, ráláthatsz arra, mit és hogyan kellene megváltoztatnod, hogy vágyaid valóra váljanak ezzel kapcsolatban. Itt az idő a megújulásra, minden olyat, ami régi és idejétmúlt, ideje elengedni és helyet biztosítani az új és innovatív megoldások számára.

Azonban figyelj arra, hogy azt, ami életképes, csak megújítani szükséges, nem pedig megválni tőle, nyugodtan ragaszkodj ahhoz, ami fontos neked, helyezd új keretek közé, változtasd meg a hozzáállásodat. Viszont új tapasztalatokat, friss impulzusokat szerezni, kilépni a komfortzónából, feszegetni a határaidat, kísérletezni remek időszak a jövő hét végéig, annál is inkább, mert a november 13-án hétfőn kiteljesedő Újhold tovább támogatja a friss kezdeteket és a megújulást.

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 25. hét

2024. június 17-23. Hétfő 06.17. Vénusz-Neptun kvadrát Elbizonytalanodhatsz, mert nem tudod pontosan, hogy a valóságot

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!