Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Előrejelzések (napi) » 2022.07.18. Hétfő

A Nap-Merkúr együttállás még aktív és ahogy írtam korábban, kap egy hamónikus fényszöget (trigon) a mélylélek bolygójától a Neptuntól. Most használd a képzelőerődet, megteremtheted vele azt, amit szeretnél, legyél kreatív és ne hagyd, hogy az örvény lehúzzon magával. A Nap-Merkúr együttállás a Kis Kutya csillagkép alfa csillagával kerül együttállásba a Procyonnal. Ő a hűség szimbóluma, Nimród vadászebe a Nagy Kutyával együtt. Nimród a királyság egyik szimbóluma az égen. Tehát ez az állás segít abban, hogy az életed, a sorsod királyává válj. Legyél tudatos, legyen egy kész vágyad, terved, mit szeretnél elérni, mert azt most az égi energiák is segítik megvalósítani.

A Plútó kerül szembe a Nap-Merkúr együttállással (ma a Merkúrral pontosul be az oppozíció, szerdán hajnalban a Nappal, úgyhogy gyakorlatilag az egész héten érezzük a hatását). A Plútó annak az ősi archetípusnak az energiája, amely óriási elemi erővel ösztönöz minden fejlődést és átalakulást, ő képviseli a személyiség tudattalan részét. A Plútó most tudatosítani szeretne valamit nagyon! Akár sorsfordító ereje is lehet most. Használd ki, ha változtatni szeretnél az életeden. Az benne a jó, hogy bár félelmetesnek tűnik, mindig valami új születik utána.

A Nap-Merkúr együttállás az Ikrek csillagkép béta csillagánál (második legfényesebb csillaga) a Pollux csillagnál lesz, aki a halhatatlan minőséget képviseli. A Plútó visz mindent, nem ismer kompromisszumot, csak az maradhat most, ami örök életű. Alapjaiban rázza meg a személyiséget, gyökeresen változtatja meg a gondolkodás módodat. Elképesztő tudatosságra van most szükség. Jó időszak a nagy, radikális beszélgetésekhez, kutatáshoz, titkok feltárásához, az önismereti munkához. Itt már nem lesz elég a felszínes gondolkodás, a dolgok mélyére kell hatolni, átlátni és megérteni, mi van a mélyebb szinteken. Ha tudsz, vonulj ki most a kollektív hatások alól, ami nem azt jelenti, hogy ne tájékozódj, hanem azt, hogy járj utána a dolgoknak, és ne engedj teret a félelem energiáinak.  

A Hold belép a Kos jegyébe. Erős vágyat érezhetünk, hogy elkezdjünk valamit. Sőt arra is jól rá tudunk érezni, hogy mit kellene elkezdeni. Nagyon lelkesnek, erősnek, energikusnak érezzük magunkat, vállaljuk a kihívásokat. Ugyanakkor impulzívak és tapintatlanok is lehetünk, a túl sok az energiát fizikai aktivitással vezessük le. Gyors cselekvéseink azonnali eredményeket hoznak, viszont hiányzik a kitartó erő. Ez az időszak a rövidtávú projektek elindításához megfelelő.

Vénusz a Rák jegyében

Közben a szépség, harmónia, szeretet és anyagiak bolygója a Vénusz belép a Rák zodiákus jegyébe, ahol augusztus 11-ig tartózkodik. Amikor a Vénusz a Rák jegyében van, tápláló, védelmező, óvatos és termékeny. Érzékenyebbek lehetünk, emiatt több érzelmi hullámvölgyet tapasztalhatunk szerelmi életünkben. Gyengédek, romantikusak és ragaszkodóak vagyunk. Szeretetünket a törődésen, odaadáson kérészül nyilvánítjuk ki. Kedvesek és bújósak vagyunk, és akkor érezzük a legjobban magunkat, ha biztonságban vagyunk. Teremtsd meg a biztonságot magadnak és a szeretteidnek, anyagilag is, gondoskodj róla, hogy legyen tartalékod!
Vénusz a Nimród csillagkép elengedő keze fölött halad és együtt áll a legfényesebb csillagával a Betelgeuse-zal. Egyrészt a sorsfelvállalás üzenetét hozza magával, másrészt itt kell elengedni minden olyat, ami nem méltó a Tejúthoz, az isteni energiához. Elengedni egy élethelyzetet, egy kapcsolatot, egy érzést, gondolatot, hitrendszert stb. Mert amíg ragaszkodsz hozzá, addig nem tudsz meríteni az isteni energiából, és addig nem tudsz rálépni az isteni útra. Az istenit értsd úgy, hogy az a küldetés, amit te megterveztél magadnak leszületésed előtt, amivel ki tudsz lépni az ördögi körödből, amivel tovább tudsz lépni, a boldogság felé vezető út. Nem ártana minden nap reggel ébredés után szánni magadra egy kis időt és elmeditálni ezen.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 16. hét

A mostani időszak legjelentősebb tranzitja a Jupiter és az Uránusz együttállása április 21-én vasárnap pontosul

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!