Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Előrejelzések (napi) » 2022.08.27. Szombat

Szűz Újhold – Küzdd le a félelmeidet

Az Újhold 10:17-kor pontosodik be. Az Újhold mindig egy újrainditást, új kezedeteket szimbolizál. Itt az ideje, hogy megvizsgáld, mi nem szolgál többé téged, hogyan tudnád rendbe tenni az életedet, milyen új dolgokat tudnál lehozni és átültetni a gyakorlatba. Aktiváld belső erődet és ne feledd, hogy minden, amire szükséged van, ott van benned, csak el kellene csendesedni és meghallgatni, tisztelni elmédet, testedet és lelkedet. A tested a te templomod és hírvivőd is lehet, ha odafigyelsz, és ha hallgatsz az intuíciódra. A tested mindent elmond, mire van szüksége és rávilágít lelki problémáidra is. Figyelmeztethet arra, hogy kit vagy mit kellene elkerülni, vagy akár a megfelelő étrendre, életmódra.

A cselekvés, az energia tüzes bolygója a Mars teremtő (kvadrát) fényszöggel csatlakozik az Újholdhoz. Itt az ideje a cselekvésnek, erőt kapsz ahhoz, amit már egy ideje tervezel, de nincs bátorságot megtenni. Meglehet, hogy kissé türelmetlen, ingerlékeny, kevésbé toleráns leszel.  Elképzelhető, hogy kimondod azt is, amiről nem mertél beszélni, mert féltél, vagy bizonytalan voltál. Most viszont el tudod mondani a saját álláspontodat, ki tudsz állni magadért és szíved és vágyaid szerint tudsz végre cselekedni.

Ha túlzottan ingerlékenynek érzed magad, inkább vezesd le az energiáidat valamilyen fizikai aktivitásban. Kiváló most a Szűzben az otthoni rendrakás. Ha megfelelően használod a Mars energiáit, akkor az önbizalmat és kitartást ad, így túl tudsz lépni félelmeiden és el tudod kezdeni azt, amit igazán szeretnél.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!