Merkúr-Mars trigon

A Mérleg Merkúr és az Ikrek Mars harmónikus (trigon) aspektusa fokozott mentális energiát és koncentrációt ad. Gondolkodásod és kommunikációd erőteljes és pontos, így most könnyen és diplomatikus úton ki tudsz állni magadért vagy meg tudod védeni szeretteidet. Ha egy kicsit határozatlanabb lennél, vagy nem tudsz egyértelmű döntést hozni, akkor a Mars energiáinak köszönhetően most ez is könnyebben fog menni. A meggyőző kommunikációs stílus ideális alkalom a tárgyalásra, vitára, szívességkérésre és nyilvános beszédre, ahol kedvező reakciókra számíthatsz. Ideális olyan gondolatok megosztásához, amelyeket egyébként megtartanál magadnak.

Merkúr kvadrát Plútó

Itt az ideje a nagy, radikális beszélgetéseknek, most ki tudod mondani, amit eddig nem tudtál. Ha még maradt valami tisztázatlan téma, akkor most itt a lehetőség megbeszélni. Lehet, hogy olyan titokra derül fény, amire nem is számítasz, vagy akár te is tudsz a titkaidról beszélni, amit eddig nem mertél elmondani. A Plútó képviseli a személyiség tudattalan részét, ami mindazokat a tartalmakat foglalja magában, amelyeket az egyén el szeretne kerülni. Lehet, hogy egy ilyen részed tudatosul, feljön valami a felszínre. Ez azonban nem kellemes érzés, a tudatosulás sajnos fájdalommal jár, ugyanis ezek a tartalmak azért kerülnek oda, mert nem szeretnénk szembesülni velük és lenyomjuk őket. A Plútó regeneráló erejének segítségével be tudja gyógyítani ezeket a sebeket. Óriási emelő és gyógyítóereje lesz a kommunikációnak. Lehetnek mélyreható, úttörő elképzeléseid, de lehetnek olyanok is, melyek túl szélsőségesek, és ha minél nagyobb erővel győzködsz másokat, az annál nagyobb konfliktusokhoz is vezethet. Ne bonyolítsd túl a dolgokat!

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!