Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Előrejelzések (napi) » 2022.12.01 csütörtök

Vénusz-Mars szembenállás

A Vénusz a szerelem, a szépség, harmónia, az értékek és az anyagiak bolygója. A Nyilas Vénusz nemes gondolkodású, együttérző és derülátó, szereti a romantikus kalandokat, nyitott és merész. Fókuszba helyezi az igazságot és a dolog magasabb szintű jelentését. A Marssal való szembenállása segít tudatosítani, mire vágysz hosszú távon a vénuszi témákban, mi az, ami értéket képvisel számodra és mi az, amiben nem vagy hajlandó kompromisszumot kötni.

A női és a férfi archetipikus energia áll szemben egymással. A hedonista, szerető, érzéki és termékeny Vénusz a gyors, állatias, vad és szenvedélyes Marssal szemben. A Mars fokozza a feszültséget, a szexuális vonzalmat és a fizikai vágyat, a Vénusz lágyítja a Mars erőteljes energiáit. Konfliktus alakulhat ki a függetlenség és a kötöttség, az aktivitás és a passzivitás között társas kapcsolatainkban. Egy jól működő, harmonikus kapcsolatban a szenvedélyt könnyen megélheted. Ha azonban egy feszültséggel teli kapcsolatban élsz, akkor felgyűlhetnek az indulatok és még több konfliktus adódhat. Célszerű a többletenergiát és a frusztrációt sportban, táncban vagy valamilyen fizikai aktivitásban, kreatív tevékenységben levezetni.

Merkúr-Neptun kvadrát

Az értelem, a gondolkodás és a kommunikáció bolygója a Merkúr kihívást jelentő kapcsolatba kerül atranszendens, az ideális valóság, a képzelet és a spiritualitás archetípusával a Neptunusszal. Egy ilyen tranzitnál a spirituális és misztikus témákkal való foglalkozás előtérbe kerülhet. Intuitívabbá válhatsz, megnyílhatsz a transzcendens világ felé, sokkal ideálisabbnak érzékeled a dolgokat annál, mint amilyenek valóban. Megélénkült fantáziádat és képzeletedet éld meg kreatív alkotó tevékenységekben, vagy táncolj egy jót, nézz egy romantikus vagy sci-fi filmet.

Érdemes ebben az egy-két napban jobban odafigyelni és kiszűrni a valós információkat a sok haszontalan információ közül, ugyanis a Neptun leködösítheti az elmét. Ha teheted, ne most hozz fontos döntéseket és ne most végezz komoly szellemi munkát. A közvetlen kapcsolatok ki vannak téve a félreértéseknek, megtévesztéseknek és becsapásnak. Napold el a mélyreható és tartalmas beszélgetéseket máskorra.

Vénusz-Szaturnusz szextil

A Szaturnusz segítő fényszöge visszafogja a Nyilas Vénusz kalandozó természetét, még ha úgy is érzed, rengeteg a lehetőség, a felszínesség most nem opció, komolyabban kell venni a dolgokat. Meglévő kapcsolatodban szeretnéd, ha tisztelnének, szeretnének és értékelnének. Vágyhatsz a tartós elköteleződésre, hűségre és hogy mélyebben átéld a kapcsolatot. A szerelem most nem csak érzéseket és érzelmeket jelent, hanem a gyakorlatiasságot és józanságot is. Ez mutatkozik meg abban, ahogy a problémákat kezeled a kapcsolatban. Racionálisan és egy kicsit érzelemmentesen át tudod gondolni a kapcsolatot. Döntést hozhatsz, véget vetsz-e neki, vagy dolgozol rajta és egészséges mederbe tereled. Ez persze nem csak tőled függ, hanem partneredtől is. Viszont döntéseddel elégedett leszel. Jó alkalom átgondolni a pénzügyi befektetéseket és a vállalkozással kapcsolatos teendők kezelését is.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

MC az Ikrekben
Akkor érzed magad a leginkább elégedettnek, ha lehetőséged van kifejezni magad, és élvezni a változa…

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 13. hét

2024. március 25-31. Hétfő 03.25. Mérleg Telihold félárnyékos Holdfogyatkozással A március 25-i félárnyékos Holdfogyatkozás reggel

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!