Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Előrejelzések (napi) » 2022.12.23 péntek

Hold a Bak jegyében

Felismerjük a rendszer, struktúra és az előre tervezés szükségességét. Az eredmény és siker vágya motivál bennünket. Ösztönösen tudatában vagyunk az idő korlátainak is, feleslegesen nem akarunk időt, energiát vagy erőforrásokat pazarolni. Termékeny időszak lehet, ha tisztában vagyunk a valósággal is. Jó időszak a hosszú távú, lassú, de stabil eredményeket hozó tevékenységekhez, gyakorlati dolgokhoz, tervek készítésére.

Bak Újhold

Az újhold december 23-án 11:16-kor teljesedik ki a Bak jegyében.  Az Újhold egy új ciklus kezdetét jelzi. Most beépíthetjük az életünkbe a Bak építő vonásait, azaz a felelősségteljes, kitartó, fegyelmezett, bölcs, ambiciózus, szívós, tartós és stabil tulajdonságokat.

Ebben az újholdciklusban a gyakorlatba átültethető és elérhető hosszú távú célokra koncentrálhatunk, dolgozhatunk az érettség és a józan ész fejlesztésén, felkészülhetünk a jövőre, vállalhatunk kötelezettségeket és felelősséget, és a realitás talaján maradva tápláljuk vágyainkat.

Ez egy kiváló időszak arra, hogy rendbe tegyük életünket, hogy szilárd terveket készítsünk, hogy ésszerű kereteken belül mozogjunk, megszabaduljunk a felesleges terhektől és félelmektől, az aggodalmaktól, és arra koncentráljuk figyelmünket, ami tényleg fontos. Ennek az időszaknak a gyümölcsét a két hét múlva kiteljesedő telihold idején arathatjuk le.

Az újhold kihívást jelentő kapcsolatban (kvadrátban) áll a Kos Jupiterrel. Ez ad egy kis feszültséget, de tágítja a perspektívát és a lehetőségeket azzal kapcsolatban, hogy milyen új dolgokat indíthatunk el. Figyeljünk továbbra is arra, hogy ne essünk túlzásokba, ne legyünk naívak és ne vállaljuk túl magunkat!

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 13. hét

2024. március 25-31. Hétfő 03.25. Mérleg Telihold félárnyékos Holdfogyatkozással A március 25-i félárnyékos Holdfogyatkozás reggel

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!