Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Előrejelzések (napi) » 2022.12.29 csütörtök

Hold a Kos jegyében

Erős vágyat érezhetünk, hogy elkezdjünk valamit. Sőt arra is jól rá tudunk érezni, hogy mit kellene elkezdeni. Nagyon lelkesnek, erősnek, energikusnak érezzük magunkat, vállaljuk a kihívásokat. Ugyanakkor impulzívak és tapintatlanok is lehetünk, a túl sok az energiát fizikai aktivitással vezessük le. Gyors cselekvéseink azonnali eredményeket hoznak, viszont hiányzik a kitartó erő. Ez az időszak a rövidtávú projektek elindításához megfelelő.

Merkúr retrográd

Az égi kommunikátorunk idén utoljára hátraarcot vág, így 2023. február 11-ig marad a céltudatos, következetes, józan és felelősségteljes Bak jegyében. A Merkúr rendszeresen retrográd, hatását nem mindenki érzékeli, de általánosságban elmondható, hogy ebben a néhány hétben ne intézzünk feltétlenül fontos ügyeket, mert elakadásokra számíthatunk, félreértések adódhatnak és balul sülhetnek el a dolgok, egészen addig, amíg el nem indul előre 2023. január 18-án. Tehát mindennel kapcsolatban, amit a Merkúr ural – kommunikáció, közlekedés, informatikai eszközök – káosz alakulhat ki.

De ez az időszak megfelelő arra, hogy lelassuljunk és újra átgondoljuk hiedelmeinket, gondolati mintánkat és azt, hogy hogyan szeretnénk továbblépni az életünkben. Mivel a Merkúr egy föld jegyben hátrál, így szilárdabb tervekkel léphetünk ki a retrográd időszakból.

A Bak jegyében hátráló Merkúr karrierünkre, hivatásunkra, életfeladatunkra, ambícióinkra és nyilvános státuszunkra van hatással. Tehát ezeken a területeken számíthatsz kudarcokra, összeütközésekre a feletteseiddel, vagy az imázsodat érhetik csapások.

Azonban a retrográd Merkúr időszaka a tisztánlátás időszaka. Jó lehetőséget kínál arra, hogy áttekintsd eddigi szakmai karrieredet, és felmérd milyen változtatásokra van szükség. Valóban az a hivatás illik hozzád, amit csinálsz? Erre a kérdésre egyébként nagyon egyszerű a válasz: akkor is végeznéd ezt a feladatot, ha nem kapnál érte ellenszolgáltatást? Ha nem, akkor ez egy munka és nem hivatás, amivel semmi gond nincs. Mindenesetre, ha nem vagy elégedett azzal az iránnyal, amerre tartasz, itt az ideje, hogy felülvizsáld a múltban alkotott terveidet és újakat alkoss.

Merkúr-Vénusz együttállás

Már volt egy ilyen állás nemrég, november 21-én, de most a retrográd Merkúr áll együtt a szépség, szeretet és a harmónia bolygójával, rögtön azután, hogy hátrálni kezdett. Ez az energia meghatározó lesz a Merkúr retrográd ciklusában.

Nehézségekbe ütközhet kifejezni, amit szeretnél, nehezebben tudod szavakba önteni érzéseidet, szeretetedet a másik iránt. De újra átgondolhatod, mi az, ami a valódi értéket képviseli számodra, hogyan tudnád harmóniában érezni magad? Mit jelent számodra a szeretet? Hogyan tudnád széppé tenni az életedet? Milyen érzelmek vezérlik a gondolkodásodat és milyen gondolatok vezérlik az érzéseidet? A Bak Vénusz kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy azokat az érzelmi és gondolati struktúrákat, mintákat, melyek mélyen bevésődtek a pszichébe, felülvizsgáld és amelyek már nem szolgálnak, átalakítsd.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 16. hét

A mostani időszak legjelentősebb tranzitja a Jupiter és az Uránusz együttállása április 21-én vasárnap pontosul

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!