Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Előrejelzések » 2022. 13. hét

Zseniális lehetőségek hete

A tavasz, az új kezdetek, lezárni mindazt, ami már nem szolgál minket. Ehhez kapunk óriási égi segítséget, szemben tudunk nézni érzelemmentesen a valósággal, szilárd alapokat tudunk építeni ahhoz a jövőképhez, amit igazán szeretnénk. Lehet, hogy lesznek benne nehezebb pillanatok is, de hallgass a megérzéseidre, legyél bátor és valósítsd meg álmaidat!

03.28 Hétfő

Hold-Vénusz-Szaturnusz együttállás
Az érzelmekkel és a változásokkal analóg Hold és a kapcsolatokat, anyagiakat jelölő Vénusz belefut a szigorú Szaturnusz karjaiba a Vízöntő zodiákus jegyében. A Vízöntő hatására reakcióink inkább intellektuálisak, mint érzelmesek, és az interakcióink is inkább személytelenek, mint személyesek. A függetlenség és a szabadság felé szeretnénk haladni. Vonzónak és izgalmasnak tartjuk a szokatlan kapcsolatokat. A Hold szokatlan változásokat aktiválhat társas kapcsolatainkban. Azonban a Szaturnusz érzelmeinket komolyabbá teszi, és távolságtartáshoz vezethet intim kapcsolatainkban, lelassít és arra késztet, hogy nézzünk szembe a valósággal, és az „itt és most”-ban éljünk. Most megszabadulhatunk azoktól a dolgoktól az életünkben, amelyek nem működnek, és arra tudunk összpontosítani, hogy javítsuk és erősítsük azokat a dolgokat, amelyek hasznos célokat szolgálnak. A Szaturnusz megtanít felelősséget vállalni önmagunkért. Megóv bennünket attól, hogy szükségtelen kockázatokat vállaljunk, és segít felépíteni és strukturálni életünket olyan módon, ami később hasznunkra válik. A Szaturnusz megtanít bennünket a mértékletesség és az óvatosság értékére mind társas kapcsolatainkban mind a pénzügyeket tekintve. Jó alkalom a szilárd alapok felépítésére.

03.29 Kedd

Hold a Halakban
Az érzelmileg távolságtartó Vízöntő után, a Hold átlépett az álmodozó, befolyásolható Halak jegyébe. Így kedden és szerdán érzékenyebbek, intuitívabbak és együttérzőbbek leszünk. Jó alkalom spirituális, művészi tevékenységek végzésére, befele figyelésre, elvonulásra vagy valamilyen vízzel kapcsolatos tevékenységhez.

03.30 Szerda

Hold-Jupiter-Neptun együttállás
A saját hazájukban, a Halak zodiákusban haladó Jupiter (hit, remény, bölcsesség, béke) és Neptun (mélylélek, önzetlen szeretet) bolygók kapcsolódnak a Holddal. Most rá tudsz érezni, mi az igazság, mi az (vagy ki az), amiért érdemes áldozatot vállalni és mi az, amit el kellene engedni. Ha eddig nem sikerült, most könnyebben fogsz tudni megbocsátani, akár másnak, akár magadnak. Az égi segítség ehhez most érzékenységen, intuíción, álmokon keresztül jöhet. Most sokkal együttérzőbbek, szolgálatkészebbek, jótékonyabbak, odaadóbbak, nagylelkűek vagyunk. A Halak Neptun utat nyithat a tudatalatti világába, megnyílhatunk egy spirituáisabb életszemlélet felé, ugyanakkor sokkal sebezhetőbbé is válhatunk, a Neptun feloldhatja személyes határainkat, holddal történő együttállása során a lelkünket. Figyeljünk arra, hogy kinek vagy minek nyílunk meg, könnyebben becsaphatnak, kerülhetünk függőségbe és válhatunk áldozattá. Nagyon fontos, hogy milyen testi, lelki, szellemi állapotban vagy, mert a Jupiter hatására a Neptuni energiák óriássá nőhetnek. Most tényleg fontos középpontban maradni és a lehető legtudatosabban használni az energiákat. Az élet jóságába vetett hit, a pozitív jövőkép is meghozza jutalmát. A Hold Jupiterrel és Neptunnal történő együttállása az esti órákban lesz egzakt, ígyrendkívül alkalmas a hálaadó imára és meditációra.

03.31 Csütörtök 

Hold a Kosban
Erős vágyat érezhetünk, hogy elkezdjünk valamit. Sőt arra is jól rá tudunk érezni, hogy mit kellene elkezdeni. Nagyon lelkesnek, erősnek, energikusnak érezzük magunkat, vállaljuk a kihívásokat. Ugyanakkor impulzívak és tapintatlanok is lehetünk, a túl sok az energiát fizikai aktivitással vezessük le. Gyors cselekvéseink azonnali eredményeket hoznak, viszont hiányzik a kitartó erő. Ez az időszak a rövidtávú projektek elindításához megfelelő.

04.01 Péntek

Újhold a Kosban

Mi más lehetne az újrakezdéshez, valami új elkezdéséhez megfelelőbb energia, mint a Nap és a Hold együttállása az úttörő Kos jegyében. A reggel 8:24-kor egzakttá váló Újhold hozza magával a Merkúr energiáit (Hold-Merkúr együttállás 04:34-kor), így a hangsúly a gondolkodásra, kommunikációra, a rövid távú utazásokra helyeződik. Gondolkodásunk gyorssá válik, kíváncsiak, szellemileg éberek leszünk. Mozgalmasabb időszak következik, több találkozóval, interakcióval, társadalmi tevékenységgel. Több lesz az információ és döntéshelyzet. Ez az időszak a következő újholdig (ami április 30-án lesz a Bika jegyében, ami segít megvalósítani a mostani elképzeléseinket) kiváló ötletelni, terveket készíteni, tárgyalásokat folytatni és új emberekkel találkozni.

Az Újhold együttáll a Chiron bolygóval is. Chiron a karmikus sebek gyógyítója. Aktiválhat egy karmikus sebet, ahhoz, hogy meggyógyuljon. Feljöhetnek a szülőkkel kapcsolatos gyermekkori sebek, a testvérekkel, gyerekekkel, közvetlen környezettel fennálló kapcsolatok fájdalmas aspektusai, emlékei. Úgy érezheted, hogy a sors kegyetlenül bánt veled, de bűntudatot is érezhetsz a másokon okozott fájdalmak miatt. Merkúrral való együttállása a gondolatokon, szavakon keresztül gyógyít, megkönnyíti a fájdalmas emlékek és élmények megbeszélését barátaiddal és rokonaiddal a személyes gyógyulás és a megromlott kapcsolatok gyógyulásának érdekében.

04.02 Szombat

Hold-Plútó kvadrát, Hold a Bikában
Belső érzelmi változáson mehetsz keresztül. Lehet, hogy nehéznek fogod megélni, de nem baj, figyeld meg, hogy mi a nehéz, így megérted, mit kell megfejlődnöd. Ez egy belső változás, melynek kézzelfogható eredménye lesz. Este a Hold átlép a stabil és érzéki Bika zodiákus jegyébe. A nyugalom, a biztonság, a béke és a kényelem vágya és érzése tölt el bennünket. Jól esik lazítani, leállni, kényelembe helyezni magunkat. Jó alkalom lehozni az anyagba elképzeléseinket, hosszútávú kapcsolatok indításához, pénzügyi tevékenységekhez, de figyeljünk rá, hogy ne legyünk makacsok és anyagiasak.

04.03 Vasárnap

Nap-Merkúr együttállás, Hold-Uránusz együttállás
A Merkúr bolygó gyors ciklusai hatalmas segítséget nyújtanak a nagyobb tudatossághoz. A Merkúr a kalauz az „ébrenlét” és az „alvás”, valamint a tudat és az öntudatlanság közötti utazásaink során, ha odafigyelünk működésére, akkor felkészülhetünk az elkerülhetetlen áramlásokra az életünkben.

Jelen direkt mozgása során az elme nagyon funkcionális szinten működik. Kevés idő jut a visszatekintésre, és az energiát a produktív cselekvésre fordítjuk. Szemlélődő oldalunk gyakorlatilag várakozik. A mostani, Nappal alkotott felső együttállása során az alsó retrográd együttállás (január 23) következményei aktualizálódnak és az introspektív periódus (január 18-tól február 4-ig) gyümölcsei is megmutatkoznak.

A Kos zodiákus jegyében együttálló Nap és Merkúr rendkívüli előretörési lehetőséget kínál a teljes alkotói szabadság megengedésére és megélésére. Bátrabbak, motiváltabbak vagyunk, gondolataink úttörő jellegűek. Eljöhet a megújulás és felszabadulás pillanata is, mivel este a Hold együttáll az Uránusszal, ami felébreszti a benned élő zsenit. Jöhetnek váratlan ötletek és impulzusok. A legjobb, ha ösztönösen cselekszünk, mert ez az impulzív hatás serkenti kreatív tehetségünk kibontakozását.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!