Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Előrejelzések » 2022. 12. hét
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Tavaszpont

Tavaszpont, vagyis a Kosba lép a Nap. Tavaszpontról annyit érdemes tudni, hogy az asztrológiai év itt kezdődik és a Halakkal végződik. Új kezdet és lendület. Mindamellett ma (vagy tegnap?) volt azonos hosszúságú a nappal és az éjszaka, mostantól picivel hosszabbodnak a nappalok minden nap.

03.21 Hétfő

Lesz egy Merkúr Jupiter együttállás. Remek alkalom új ötletek végig gondolására és eddig megoldatlan kommunikációs zavarok kiküszöbölésére. Nagyban tudsz gondolkodni, átláthatod előre a terveidet. Próbálj elmerülni kicsit a gondolataidban.

03.22 Kedd

Mars kvadrátban (nehezítő fényszög) az Uránusszal. Azt érezheted, hogy minden és mindenki gátol céljaid elérésében. A függetlenségedet érzed háttérbe szorítva, feszegetve. A monotonitást sem igazán viseli ma senki jól, amolyan semmi sem jó érzésekre készülj. Húzódj vissza kicsit, nem biztos, hogy most kell konfrontálódni, az Uránusz ugyan a forradalmi megújulásokat is hozza, de amellett alap természete a mindennel szemben lázadás, különcség. Ha az életedben erre van szükség, csapj bele nyugodtan persze 🙂

Jó 3 napig fogja éreztetni hatását. Mondjuk úgy ne most mondj fel a munkahelyeden hirtelen felindulásból.

03.23 Szerda

Merkúr Neptunusz együttállás lesz. Intuíciók, megérzések nagyon előtérbe kerülnek, de vedd észre, ha csak álmokat kergetsz! A Neptun egyszerre intuitív és ködösíteni is lépes. Belső békét keress, nyugodj le és hagyd a gondolataidat áramlani. De ma ne dönts még fontos dolgokban! Érezd, élvezd éld meg a pillanatokat, játssz el a gondolattal mi lenne, ha.. ez legyen a mai nap lényege.

03.24 Csütörtök 

Hold Neptun kvadrát. A tegnapi még érzelemmentes gondolatsorhoz érzelmek is csatlakoznak. Előtérbe kerülhetnek múltbéli vagy jelen időbeli problémák érzelmi megvilágításban.

03.25 Péntek

Hold Uránusz trigon. Végre az elmúlt két nap gondolatai testet ölthetnek, ez az a pillanat (nap) amikor a felszínre került dolgokról el fogod tudni dönteni kell vagy sem. Milyen irányba menj tovább (elsősorban érzelmi megvilágításban). Türelmetlenség, ingerültség előfordulhat, de ugyanúgy, ha a döntésed javadat szolgálja, belső nyugalmat is hozhat hosszabb időre.

03.26 Szombat

Hold szextilben a Jupiterrel, Szuper pozitív napnak indul, a kapcsolataid kedvező irányt vehetnek, szó szerint úszol a boldogságban, talán az előző napok mély érzelmeit követően. Igazi tavaszi hangulatot hoz ez a nap. Szívesen segítesz másoknak, fantáziád szárnyal. Alkalmas a nap kreatívkodásra is, például kerti munkára. Feltöltődve fogsz lefeküdni este.

03.27 Vasárnap

Merkúr átlép a Kosba. Határozott és gyors döntéseket hozhat, figyel jár ne indulatból cselekedj. Türelmetlenség és kapkodás is jelen lehet ma, a túl őszinteség sem mindig jó megoldás, ha ezzel megbántasz másokat (és ne feledd ugyanúgy téged is érhet ilyen helyzet). Ma főként tüzes (Kos, Oroszlán, Nyilas) személyekkel ne szállj harcba, elragadhatja a hév és olyat mondhat amit ő maga sem gondol komolyan. Ma inkább csendes pihentető dolgokat próbálj szervezni.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!