Kezdőlap » Blog » Asztrológia » 2023. 35. hét

2023. augusztus 28. – szeptember 3.

Hétfő 08.28.

Hold-Mars trigon

A kissé érzelemmentesebb Bak Holddal indul a hét, ilyenkor jobban tisztában vagyunk a valósággal és jó alkalom a gyakorlati dolgokhoz. Aztán délután átlép a Hold a Vízöntő jegyébe, és elképzelhető, hogy valami szokatlan iránt vonzódunk, az érzelmeket a szellemiség uralja és a személyes szabadság elérésre törekszünk. Ekkor válik egzakttá a Vízöntő Hold és a Mérleg Mars harmonikus fényszöge, melynek hatására bátrabbak leszünk és képesek a kezdő lépések megtételére. Nyugodtan hallgathatsz a megérzéseidre, mert intuitív módon tudni fogod, mit kell tenned, különösen a kapcsolatokban. Ilyenkor határozottabb, nyíltabb és közvetlenebb vagy tudod, mit akarsz. Őszintén fejezed ki érzéseidet, és bátrabban oszthatod meg szenvedélyes vágyaidat. Lelkesebb vagy, és jobban ki tudsz állni magadért és családodért.

Kedd 08.29.

Uránusz retrográd

A változás, a szabadság, a lázadás és a forradalom elvét képviselő Uránusz augusztus 29-én megkezdi hátráló mozgását a Bika 23 fokáról, ami 2024. január 27-ig tart, a Bika 19 fokáról indul újra előre. Az Uránusz retrográd mozgása egy szabályos ciklus, amely évente kb. négy hónapig tart. Ebben a ciklusban az életünk megváltoztatására irányuló vágyunk befelé fordulhat a külső változások hatására. Egyéni szinten a születési képlet részletesebb tájékoztatást ad a változás típusáról és az érintett életterületről.

Szerda 08.30.

Hold-Szaturnusz együttállás

A Hold délután átlép az álmodozó Halak jegyébe, ezáltal érzékenyebbek, intuitívabbak és együttérzőbbek leszünk. Este beáll a Szaturnusz mellé, melynek hatására érzelmeid komolyabbak lesznek, intim kapcsolataidban távolságtartóbb leszel. Megszabadulhatsz azoktól a dolgoktól az életedben, amelyek nem működnek, és arra tudsz összpontosítani, hogy azokat a dolgokat javítsd és erősítsd, amelyek hasznos célokat szolgálnak. Felelősségteljesebb leszel önmagad felé, érzelmileg mértékletesebb és óvatosabb vagy, nem vállalsz szükségtelen kockázatot. Ebben a hangulatban teljesedik ki a csütörtök kora hajnali telihold.

Csütörtök 08.31.

Halak telihold

Csütörtökön 03:35-kor teljesedik ki a hónap második teliholdja a Halak jegyének 7°25’-én. A telihold mindig valaminek a beteljesedését jelenti, egy folyamat eléri a csúcspontját és olyan dolgok elengedésével jár, amelyek nem szolgálnak minket. Különösen most, mivel a Halak az utolsó stációja a 12 zodiákusnak, és egy ciklus végét jelenti. Lezárulhat egy ciklus az életünkben, választ kaphatunk a megoldhatatlan élethelyzetekre és learathatjuk mindazt, amit elvetettünk. A telihold felerősíti az érzelmeket, különösen azokat, amelyeket elfojtunk, felerősíti az intuíciót, így könnyebben ráérezhetünk arra, hogy mi a gyökere negatív érzéseinknek, mi okoz feszültséget és diszharmóniát életünkben. Ilyenkor könnyebben tudunk kapcsolódni saját magunkkal, a felsőbb énünkkel, ha odafigyelünk belső hangunkra és álmainkra, azok jó útmutatóul szolgálhatnak és segítő megoldásokat hozhatnak egy adott helyzetre.

A Nap-Hold szembenállása a szolgálat tengelyén, a Szűz-Halak polaritása mentén jön létre, mely a mindennapi működésünk és szokásaink egyensúlyával, a testi egészséggel, valamint a rend (Szűz) és az előrelátás szükségességével, a lelki egészséggel, a rendetlenséggel és a végtelennel (Halak) foglalkozik.

A Szűz uralja a mindennapi gyakorlati életünkhöz szükséges személyes eszköztárunkat, míg a Halak azokat az eszközöket, amelyeket a lelkiségünk, spiritualitásunk kezelésére használunk. Az egyensúly kulcsa abban rejlik, hogy felismerjük és kifejezzük lelki szükségleteinket, miközben fenntartjuk a rendet mindennapi életünkben. A tengely bármelyik végének figyelmen kívül hagyása úgy üt vissza, hogy vagy káoszban élünk, vagy a túlzott rendben.

Péntek 09.01.

Mars-Szaturnusz kvinkunx

Ez a néhány nap tele lehet frusztrációval, mert úgy érzed, mintha akadályoztatva lennél valamiben. Úgy tűnhet, hogy a vágyaid nem tudnak beteljesülni, a félelem bénító hatása is jelen lehet. A Szaturnusz visszafogja az energiákat, ezért gyengének, alkalmatlannak, kevésbé vonzónak vagy tehetetlennek érezheted magad. Érhetnek támadások, vagy konfliktusba is keveredhetsz, de ezek a külvilágból érkező hatások csak a tudatalattid kivetítései és azt akarják tudatosítani, hogy önfegyelemmel, kitartással, türelemmel és elszántsággal kielégítő eredményeket érhetsz el.

Szombat 09.02.

Hold-Vénusz trigon

A Kos Hold és az Oroszlán Vénusz harmonikusan kapcsolódnak. Büszkeséget, szenvedélyt és erős vágyat érezhetsz, hogy elkezdj valamit, de vedd figyelembe, hogy ez valószínűleg csak egy fellángolás és nem tart sokáig. Jó alkalom a társasági élethez, barátokkal való találkozásra vagy akár randevúzásra. Kedvező a kreatív, művészi, zenei tevékenységekhez, valamint jó időszak a pénzköltéshez. De mivel a Vénusz retrográd, figyelj nehogy túlköltekezz!

Vasárnap 08.03.

Hold-Szaturnusz szextil

Képes vagy nagyobb önfegyelmet gyakorolni és felelősségteljes döntéseket hozni. Türelmesebb, óvatosabb és visszafogottabb vagy. Jó alkalom a mélyebb és komolyabb érzelmeidet megosztani szeretteiddel, és tettekkel bizonyítani, mennyire szereted őket.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!