2023. 8. hét – Kaland az élet

Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Előrejelzések (napi) » 2023. 8. hét – Kaland az élet
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

A Halak jegyében kiteljesedő Újholddal indult a mai nap, mely egyben magában foglalja a kezdetet és a véget, egy korszak lezárul és születőben van egy új. A különleges Halak Újholdról, melynek energiája meghatározza a következő heteket. Hétfőn reggel a Vénusz belépett a Kos jegyébe, izgalmat és kalandot keresve, ő már érzi a tavasz illatát. Felpezsdítheti, de meg is bonyolíthatja kapcsolatainkat és pénzügyeinket, szerdán betársul hozzá a Hold is még magasabb fokozatra kapcsolva a lelkesedést. További izgalmakat, zseniális ötleteket és megvilágosodást hozhat égi kommunikátorunk a Merkúr és a forradalmi Uránusz kihívást jelentő kapcsolódása, és ahogy eredeti ötleteket ugyanúgy őrült helyzeteket is hozhat, úgyhogy csütörtökig érdemes lesz várni a fontos döntésekkel és találkozókkal.

Hétfő 02.20.

Halak Újhold

Vénusz a Kos jegyében

A szerelem, szépség, harmónia, kapcsolatok, valamint az anyagiak és a pénzügyek bolygója átlép az álmodozó és romantikus Halak jegyéből a Kos jegyébe, ahol március 16-ig tartózkodik. A Kos az állatőv első stációja, ő az indító, az úttörő, a harcos, a bátor és lendületes. Uralkodó bolygója a tüzes és férfias Mars, a háború és a szenvedély mitológiai istene.

A Halak jegyén átvonuló Vénusz idején arra törekedtünk, hogy megtapasztaljuk a mély, és lelki kapcsolódást, és megtapasztalhattuk az egység élményét, most pedig, ahogy a Vénusz a Kos jegyébe lép, felforrósodik a levegő. Arra ösztönöz, hogy helyezd magad kicsit előtérbe, fedezd fel saját egyéniségedet és kreativitásodat, kövesd a vágyaidat, merj nekivágni az ismeretlennek és helyezz új kezdeteket kilátásba.

A Vénusz fejezi ki önértékelésünket, értékrendszerünket, érzékiségünket, valamint a gazdagsághoz és a bőséghez való viszonyunkat. A Vénusz a Kos jegyében nagyra értékeli a szabadságot, az új lehetőséget rejtő kalandokat és az izgalmakat, viszont érdeklődését nem biztos, hogy hosszú távon fenn tudja tartani. Magabiztossá tesz a másokkal való érintkezés során, spontán módon és közvetlenebbül fejezhetjük ki vágyainkat, türelmetlenebbek és merészebbek lehetünk. A pénzügyeket illetően is impulzívabbak lehetünk. Új vállalkozás megkezdését fontolóra kell venni, mert a lelkesedés itt is gyorsan alábbhagyhat. Ez az időszak arról szól, hogy a jelenben legyünk és élvezzük annak minden percét, felfedezzük, mire vágyunk igazán, miközben megtartjuk az egyensúlyt a függetlenség és a kapcsolat iránti igényünk között.

Kedd 02.21.

Hold-Mars kvadrát

Amikor a Hold áthalad a Halak jegyén érzékenyebbek, intuitívabbak és együttérzőbbek leszünk. Jó alkalom spirituális, művészi tevékenységek végzésére, befele figyelésre, elvonulásra vagy valamilyen vízzel kapcsolatos tevékenységhez. Amikor a Mars feszült kapcsolatba kerül a Holddal, szenvedélyes vágyaid kielégítésére törekszel, a tudatalattid impulzív cselekésre késztet. Figyelj oda, mert túl nagy kockázatot is vállalhatsz, vagy megbánthatsz valakit. Ha van benned tudat alatt neheztelés vagy harag, akkor ezek az érzések most feljöhetnek. Nem szerencsés ezeket visszafojtani, legyen bátorságod szembenézni velük. Fontos, hogy foglalkozz érzelmi problémáiddal, mert ha nem teszed, akkor az dührohamok, balesetek, különböző sérülések és erőszak formájában fog megnyilvánulni.

Merkúr-Uránusz kvadrát

Az égi kommunikátorunk a Merkúr feszült kapcsolatba kerül magasabb oktávjával az Uránusszal. Ráadásul a Merkúr a Vízöntő jegyében halad, melynek ura az Uránusz, így még izgalmasabb a helyzet. A Vízöntő Merkúr már önmagában független gondolkodó, zseni és lázadó, akit az Uránusz még magasabb fokozatba kapcsol. Jöhetnek kiszámíthatatlan események, váratlan és felkavaró hírek, ami idegességet és nyugtalanságot okozhat és arra késztet, hogy kilépjünk a komfortzónánkból. Ilyenkor nagyobb az esélye a vitáknak, félreértéseknek, mások megbántásának, mivel gyakran előfordul, hogy hirtelen, gondolkodás nélkül kimondunk olyat is, amit egyébként nem tennénk. A koncentrálás és odafigyelés most nehezebb lesz, mint általában, figyelmed könnyen elterelődhet, a mindennapi rutinfeladatok unalmasnak tűnhetnek. Az informatikai eszközök működésében is tapasztalható fennakadás, meghibásodás, a közlekedésnél pedig mindenki legyen óvatos. De ugyanakkor lehetnek zseniális és korszakalkotó ötleteid is, hirtelen megvilágosodhatsz valamivel kapcsolatban. Más szemszögből is átláthatod a dolgokat és észreveheted azt is, ami egyébként elkerülné a figyelmedet. Viszont a fontos döntéseket ne most hozd meg és a találkozókat ne erre a napra szervezd. Ha nyitott maradsz az újra és beviszel valami szokatlant az életedbe, akkor a kellemetlen meglepetéseknek az elejét tudod venni.

Szerda 02.22.

Hold-Vénusz együttállás

A Hold is átlépett a tüzes Kos jegyébe a Vénusz mellé, így magasabb fokozatra kapcsolnak a vágyak a kalandok, izgalmak, az újdonságok iránt. Erős vágyat érezhetünk, hogy elkezdjünk valamit, sőt arra is jól rá tudunk érezni, hogy mit kellene elkezdeni. Nagyon lelkesnek, erősnek, energikusnak érezzük magunkat, vállaljuk a kihívásokat. Ugyanakkor impulzívak és tapintatlanok is lehetünk, a túl sok energiát fizikai aktivitással vezessük le. Gyors cselekvéseink azonnali eredményeket hoznak, viszont hiányzik a kitartó erő. Ez az időszak a rövidtávú projektek elindításához megfelelő és a kapcsolatok terén sem az elköteleződésről szól.

Merkúr-Mars trigon

Mentális energiád és koncentrációs képességed fokozódik. Gondolkodásod és kommunikációd erőteljes és pontos, így most könnyen ki tudsz állni magadért vagy meg tudod védeni szeretteidet. Ha egy kicsit határozatlanabb lennél, vagy nem tudsz egyértelmű döntést hozni, akkor a Mars energiáinak köszönhetően most ez is könnyebben fog menni. A meggyőző kommunikációs stílus ideális alkalom a tárgyalásra, vitára, szívességkérésre és nyilvános beszédre, ahol kedvező reakciókra számíthatsz. Ideális olyan gondolatok megosztásához, amelyeket egyébként megtartanál magadnak. 

Csütörtök 02.23.

Hold szextil Merkúr és Mars

A tegnapi Merkúr-Mars trigonhoz bekapcsolódik a Hold, így egy rövid időre kialakul egy kis háromszög az égen, aminek így még pozitívabb hatását élvezhetük. Jó alkalom a társasági élethez, mert meghozza a hangulatot a beszélgetéshez. Szenvedélyesebb, lelkesebb és bátrabb leszel. Érzéseiddel és ösztöneiddel összhangban tudsz kommunikálni. Felerősödhetnek a szexuális vágyak, és a kapcsolati problémákat is könnyebben tudod rendbehozni, vagy új partnert vonzani. Ilyenkor minden élettel teli lesz, feltöltődik energiával. Jó alkalom a találkozókhoz, beszélgetésekhez, fizikai és szellemi tevékenységekhez is.

Péntek 02.24.

Hold a Bika jegyében

Érzelmi szinten kicsit megnyugodnak a kedélyek ahogy a Hold belép a Bika jegyébe. A nyugalom, a biztonság, a béke és a kényelem vágya és érzése tölt el bennünket. Jól esik lazítani, leállni, kényelembe helyezni magunkat. Jó alkalom lehozni az anyagba elképzeléseinket. Most egy kicsit kedvezőbb az alkalom a hosszútávú kapcsolatok indításához, és pénzügyi tevékenységekhez, de figyeljünk rá, hogy ne legyünk makacsok és anyagiasak.

Hold-Plútó kvadrát

Belső érzelmi változáson mehetsz keresztül. Lehet, hogy nehéznek fogod megélni, de nem baj, figyeld meg, hogy mi a nehéz, így megérted, mit kell megfejlődnöd. Felerősödhetnek és feljöhetnek a tudatalattiba mélyen eltemetett érzéseid. Figyelj oda, mert ezek kényszeres és destruktív viselkedéshez is vezethetnek. Előtérbe kerülhet a féltékenység, manipuláció és a bűntudat is.

Szombat 02.25.

Hold-Uránusz együttállás

Hirtelen benyomások, tudatalatti impulzivitások érhetnek. Megborulhatnak a párkapcsolatok, közeli kapcsolatok, a családban lehetnek viták, váratlan események. Legjobb, ha ösztönösen cselekszel, a túl sok gondolkodás nem hozza meg az eredményt. Ilyenkor lehet kockáztatni és nem figyelembe venni a társadalmi elvárásokat.

Vasárnap 02.26.

Hold kvadrát Merkúr és Szaturnusz

Ma egy kicsit nehezebb lehet a kapcsolódás másokhoz. Feljöhetnek nyomasztó érzések a múltból, érezheted szomorúbbnak, magányosabbnak, elszigeteltebbnek magadat, de igyekezz nem kivetíteni a másikra ezeket. A kapcsolatokban ilyenkor könnyen kialakulhat érzelmi hidegség és távolságtartás. Lehetnek nézeteltéréseid elfogultságod vagy rosszkedved miatt, és lehet, hogy erőteljesebben fejezed ki véleményedet, anélkül, hogy a másikkal törődnél. Viszont ez most nem a legmegfelelőbb alkalom, hogy kioktass másokat. Gondolataid és érzéseid konfliktusban állnak egymással. Érzelmeid befolyásolhatják gondolataidat és fordítva intellektusod is hat érzelmeidre. Kicsit állj meg, és figyeld meg, mi zajlik belűl. Egyébként a legjobb ilyenkor, ha belefogsz valamilyen szellemi munkába, vagy akár egy otthoni rendrakásba.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!