Az új magabiztos ÉN – Dr Kovács Márta Blanka Önismereti könyv

Cikkszám: Az-uj-magabiztos-EN Kategória: Címkék: , ,

Gyakorlati útmutató és stratégiák az önbizalomhiány leküzdéséhez és a céljaid eléréséhez.

9990 Ft11990 Ft

Szerző

Dr. Kovács Márta Blanka

Terjedelme

67 oldal

Szállítási idő: 1-2 munkanap

Leírás

Az „Új, magabiztos ÉN” e-könyv olyan gyakorlati tippeket és feladatokat tartalmaz, amelyek segítségével képes leszel változtatni a gondolkodásodon, azonosítani az alacsony önbizalmad okait, fenntartani a pozitív hozzáállásodat, és célokat nemcsak kitűzni, hanem meg is valósítani azokat.

Az új, magabiztos ÉN e-könyv és munkafüzet segítségével gyakorlati tanácsokat kapsz azzal kapcsolatban, hogyan ismerd fel és kérdőjelezd meg a negatív gondolkodási mintáidat, azonosítsd a korlátozó hiedelmeidet és gyökereit, majd írd felül új, pozitív gondolatokkal és cselekvő tettekkel. Gyakorlati tippeket is kapsz arra vonatkozóan, hogyan gyakorolhatod az öngondoskodást, jelölheted ki a személyes határaidat, hogy megvédd a mentális és érzelmi egészségedet.

Teljes leírás: Így épül fel az e-book:
1. Önbizalomteszt

Az egész könyv gyakorlati szemlélettel készült, így minden fejezetben teszteket és feladatokat találsz, amelyek segítenek felismerni, ha te is érintett vagy azon a területen.

2. TestKép és az önbizalomhiány

Hogyan hat a külsőd az önbizalmadra és fordítva, az önbizalmad, vagy annak hiánya, hogyan befolyásolja azt, ahogyan látod magad?
El fogod sajátítani, miként ismerd fel az önbizalomhiány jeleit a külsőddel kapcsolatos negatív gondolkodásban és viselkedésben, és milyen lépéseket tehetsz meg akár már ma, hogy elfogadd önmagad, és megvalósítható célokat tűzz ki a kinézeteddel kapcsolatban.

3. ÉnKép és az önbizalomhiány

Te mennyire engeded meg magadnak, hogy boldog és sikeres légy?
Ebben a fejezetben felismered, hogy az önmagadról alkotott belső kép milyen hatással van az önbizalmadra és az életminőségedre. Tudatosítod, hogy jelenleg milyennek látod magad, és ez milyen életet eredményez számodra. A feladatok segítségével pedig képes leszel elindulni a magabiztosabb éned felé.

4. Önbizalomhiány a párkapcsolatodban

Az önbizalomhiány és párkapcsolati viselkedés között szoros kapcsolat van, ami befolyásolja, hogyan érzed magad a kapcsolatodban és a saját bőrödben. A fejezetben található feladatok abban segítenek, hogy megértsd azokat a mintákat, melyek befolyásolják a magánéletedet, és ezáltal javíts a kapcsolat minőségén.
Kitérek a baráti kapcsolatokra is, mert a boldog és teljes élet része, hogy az életkorodtól függetlenül képes légy új, szoros ismeretségeket kötni.

5. Magabiztosság kialakítása a munkában, karrieredben vagy a vállalkozásodban

Vajon melyik célod elérésétől tart vissza az önbizalomhiány?
Ha önbizalomhiány gátol a szakmai előrehaladásodban, könnyen lehet, hogy túlzott kritikával értékeled magad, elkerülöd a kockázatot vagy állandóan a tökéletességre törekszel. A feladatok és tesztek segítségével képes leszel azonosítani és elgörgetni az útból azokat a szakmai elakadásokat, amelyek a magabiztosság hiánya miatt hátráltatnak.

Az e-book megvásárlása mellé értékes bónuszokat is kapsz.
Ingyenes 30 perces online konzultáció, amely során átbeszéljük az elakadásaidat és elkezdjük kidolgozni a megoldást.
Zárt Facebook csoport, ahol lehetőséged lesz kérdezni a könyvvel kapcsolatban és segítséget is kapsz, ha elakadtál egy-egy feladattal.
„Válj azzá, aki vagy!” e-könyv, amelyben a stresszkezeléshez kapsz gyakorlati tippeket és feladatokat.
+ 2 mindfulness gyakorlat, amelyet az e-bookban találsz, segítségükkel fejlesztheted a tudatosságodat, az önismeretedet és csökkentheted a stresszt azáltal, hogy gyakorlod a jelen pillanatban való létezést anélkül, hogy a múlton vagy a jövőn rágódnál.

Szerző: Dr. Kovács Márta Blanka
Kiadó: Magánkiadás

Méret: 210x297mm (A4) formátumra tördelve

 

Választható formátumok

  • Pdf – Fizetést követően azonnal letölthető, Acrobat Reader szükséges a megnyitásához.
  • Nyomtatott – Nyomtatott, fűzött kiadás, ha kézbe fogva és lapozhathatóan szeretnéd.

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

További információk

Szerző

Dr. Kovács Márta Blanka

Méret

67 oldal, A4 méretben (210 x 297mm)