Boji kő

Kezdőlap » Blog » Ásványok » Boji kő

A boji kövek a leghatásosabb földelő kövek közé tartoznak. Gyengéden, de határozottan visszatérítenek a földre és a testünkbe; a jelenben földelnek bennünket. Erős a védelmi szerepük és nagyon hatékonyan oldják a blokkokat.


A sima felületű köveknek női energiájuk van, míg a kiemelkedésekkel rendelkezőknek férfi. A boji kövek egyensúlyt teremtenek és energiával töltenek fel, így párban kiegyenlítik a testen belül a női és a férfienergiákat; valamint összehangolják a csakrákat.

Erős földkapcsolódásukkal hasznosak a növények és a termés számára, bár a kő teljesen szétmállhat, ha a földben hagyjuk, vagy az időjárás hatásainak tesszük ki.
Pszichológiailag:
A boji kövek minden szinten fényt derítenek a blokkokra. Tisztítják a blokkolt érzelmeket és gyógyítják a fájdalmas emlékeket. Az egyéni fejlődés érdekében ugyancsak oldják a negatív gondolatmintákat és az önromboló magatartást. Lehatolnak a pszichoszomatikus betegség gyökeréig, s oldják a blokkokat a fizikai testekben. Ha kezünkben tartunk egy boji követ, megmutatja az eddig rejtett tulajdonságait; így szép lassan megismerjük és értékeljük magunkat.
Fizikailag:
A boji kövek a test meridiánjain át serkentik az energia áramlását.
Mentálisan:
Érzelmileg stabilizálnak, de csak azután, ha előtte már minden más szükséges feladatukat ellátták.
Gyógyhatása:
Szabályozza a bőrsejtek regenerálódását, így hatása felér egy szépségkúráéval. Javítja az energiaáramlást és erősíti a központi idegrendszert. A boji kövek oldják az energiablokkokat, enyhítik a fájdalmat, valamint támogatják a szövetek regenerációját. Hasznosak akkor is, amikor a fizikai energia megcsappan, vagy makacs betegség gyötör. Nagyon finom szinten újra összehangolják a csakrákat.
Alkalmazása:
Legalább tíz percig tartsunk a kezünkben egy párat a boji kövekből, vagy tegyük a blokkolt, illetve fájdalmas pontra!

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!