Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Chiron a VII. házban (radix)

A hetedik házban ez a kapcsolatokkal kapcsolatos elutasítás érzésére utalhat, esetleg a szüleid elváltak, vagy távol álltak egymástól. Előfordulhat, hogy korán házasodtál, és több házasság vagy szoros partnerkapcsolat is fennállhat életedben. Empatikus vagy, sőt túlzottan is. Meg kell találnod az egyensúlyt közted és partnered között – egyenrangú személy vagy. Találd meg és értékeld önmagad.

Chiron a kapcsolatok házában azt jelenti, hogy túlérzékeny vagy arra, hogy mások hogyan látnak téged. Méltónak fogod érezni magad az elutasításra, vagy nem méltónak a szeretetre, amikor kapcsolódnál másokkal, és úgy találod, hogy elérhetetlenek. Ha magadra veszed, akkor fájdalmasként éled meg, ami még több embert vonz majd, akik nem elérhetők számodra. 

A Chiron fő tanítása az, hogy a látszólagos elutasításokat nyugodtan vegyed, és ne hagyd, hogy meghatározzák önmagad elfogadására, szeretetére és érvényesítésére való hajlandóságod. Csak te tudod úgy szeretni magad, ahogy neked szükséged van rá, és ha így teszel, a kapcsolatok az együttlét ünnepévé válhatnak, nem pedig a magány elkerülésére tett kétségbeesett próbálkozásokká.

A párkapcsolatban (gyakran egy romantikus kapcsolatban) való kapcsolat váltja ki a sebet, bár az mindig a felszín alatt szunnyad, még akkor is, ha nem látod.

Lehetséges, hogy bántalmazó kapcsolatokba kötsz ki a Chiron seb természetéből adódóan, de ehelyett más módon is megnyilvánulhat, például olyan partnerrel léphetsz kapcsolatba, aki fogyatékos és állandó gondozást igényel. Mindig úgy érzed, hogy fel kell áldoznod önmagad.

Néha ezeket a tulajdonságokat és jellemvonásokat a szülőktől vagy a példaképektől tanulják az élet korai szakaszában. Az, hogy a kapcsolati problémák hogyan jelennek meg, attól függ, hogy milyen jegyben van Chiron.

Fogadd el önmagad, vedd észre saját értékeidet, egyenrangúan kezeld partnered és önmagad! Segíts másoknak a kapcsolataikban, ez gyógyítja a sebed.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!