Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Ikrek Újhold

2024. június 6.

Az Újhold június 6-án budapesti idő szerint 14:37-kor teljesedik ki az Ikrek 16°17’-én. Az újholdak a megújulást és az új kezdetek energiáját rejtik magukban. Felfrissítheted vele életed azon területét, ahol a Nap és a Hold most együttáll, ha pedig kapcsolódik valamelyik bolygóddal, még jelentősebb lehet.

A levegős Ikrek a kíváncsiságáról, gyors észjárásáról, az információ átadásának egyszerű módjáról, a közvetlen környezetünkről szól. A Hold szimbolizálja a tudatalattinkat és az érzeleminket. Az Ikrek jegyében kiteljesedő újhold felhozhat elfojtott érzéseket, melyeket most meg tudunk érteni és feldolgozni, valamint másokkal könnyebben megbeszélni. Az Ikrek újhold ciklusa kiváló arra, hogy fontos változásokat hajts végre az életedben, új ötletekkel gazdagodj, új terveket találj ki, anélkül, hogy azon gondolkodnál, hogyan valósítsd meg őket. Viszont fontos, hogy csak azt tedd, amit fel is tudsz vállalni!

Az Újhold együttáll a szépség és szerelem bolygójával a Vénusszal, új értékrendet teremtve és feltöltve az újat, amit elindítasz a harmónia és szeretet energiájával. A meglévő kapcsolataid új alapokra fektetve megújulhatnak, és újak is léphetnek be az életedbe. A Szaturnusz kvadrátja pedig gondoskodik arról, hogy felelősségteljes döntéseket hozzunk, és csak azok az elképzeléseink valósuljanak meg, amelyek átmennek a szaturnuszi rostán, azaz mindenki a saját sorsának megfelelően tud előre lépni. A kapcsolatainkat érettebben és bölcsebben tudjuk kezelni, és azok maradnak meg, melyek hitelesek és az értékrendünkkel azonos elveket képviselnek.

Ha a csillagos égre nézünk (bár most napközben nem látjuk), az Újhold az Orion (Nimród) csillagkép legfényesebb csillagnál a Rigellel (Ikrek 17°09’) egyvonalban teljesedik ki, ami a helyes útra lépést szimbolizálja. Nimród a legszebb csillagkép az égen, a beavatás fázisa, a sorsfelvállalás csillagképe. Rigel Nimród bal lába, amely érinti az Eridánuszt, a folyót, mely visszafelé folyik, a kozmikus irányban, az ego akaratával szemben. Aki rá mer lépni erre az útra, test-lélek-szellem szinten képes megtisztulni (Cet csillagkép), végig mer menni annak stációin (Kemence, Tűzpróba, Véső, Szobrász, Ingaóra csillagképek), képes megküzdeni a nehézségekkel kiégetve és lefaragva magából azt, ami mulandó és fölösleges, arra a végén ott vár az újjászületés és kiteljesedés (Főnix csillagkép).

Kétségtelenül nem könnyű az út, főleg a mai ego vezérelt (az ego nélkülözhetetlen a túléléshez, nem erről van szó), instant vágyak megvalósulását és azonnali kielégülést ígérő világban, mely hosszú távon mégsem a megelégedettséget és a megérkezettséget eredményezi, de mégis megéri rálépni önmagadhoz hűnek maradva, a teljes hitelességet és annak következményeit felvállalva (Ikrek magas szintje) végig csinálni ezt az utat, hogy a tartós boldogság állapotába kerülj.

Kapcsolódó: 
Nimród (Orion) csillagkép
Orion csillagkép

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 25. hét

2024. június 17-23. Hétfő 06.17. Vénusz-Neptun kvadrát Elbizonytalanodhatsz, mert nem tudod pontosan, hogy a valóságot

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!