Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Vénusz-Szaturnusz együttállás a Halakban

Mélylelki elköteleződés

A szeretet és szépség elvét jelképező Vénusz bolygó Halak jegyében történő útja során elsőként a határok elvét képviselő Szaturnusszal találkozik, aki ugyan teljesen ellentétes hatásokat fejt ki, mint a Vénusz, de ebben a jegyben sokkal oldottabb, a Vénusz pedig erőben van a Halakban. Úgyhogy nehéz lesz a Vénusz kedvét szegni, és megfosztani az álmaitól, sőt sokkal inkább pozitívabb megnyilvánulások várhatóak, hiszen a Szaturnusz stabil kereteket és hátteret biztosít számára.

A Halak Vénusz maga a feltétel nélküli szeretet, gyengéd és ragaszkodó, csábító és szerelme mindent átölel. Szentimentális és empatikus érzelmi stílust jelez, ilyenkor hajlamosak vagyunk túlidealizálni a kapcsolatokat. A Szaturnusz hatására viszont ebben a néhány napban visszafogottabbá válhatnak az érzelmek, bekapcsolhat a céltudatosság motivációja és a csalódástól való félelem érzése.

Azt gondolom ez nem egy negatív aspektus, kijózanítólag hat ott, ahol kell és megelőzhetőek vele a nagyobb problémák, csalódások. Sőt a jóság, az együttérzés, az önzetlenség, a mély érzelmek egyesülnek a felelősségvállalással és a fegyelmezettséggel, most könnyebben tudunk határt szabni másoknak és magunknak is.

Az álmok és a fantázia világát képviselő Halak birodalmában haladó Vénusszal és Szaturnusszal megteremtheted a mennyei harmónia állapotát, és vágyaidat kézzelfoghatóvá tudod tenni. Igaz, hogy amikor a Vénusz a Halak birodalmán halad át sokkal inkább a lelki, mint az anyagi gazdagságra törekszik. A Halak Vénusz érzékenysége inspirálja képzeletünket és fantáziánkat, és képes új szintre emelni művészi, kreatív és spirituális képességeinket, a Szaturnusz fegyelmezettsége pedig segít mindezt az anyag szintjére lehozni és még tudatosabbá válni. Kiváló alkalom a tartós és lelki kapcsolatok kialakítására és az elköteleződésre, továbbá  mindenféle spirituális, kreatív és művészi elfoglaltságokhoz.

A Halakban járó Vénusz következő randevúja vasárnap a nagy szerencse bolygójával a Jupiterrel lesz, aki optimizmussal és jókedvvel tölt fel. Aztán harmonikus aspektusban lesz az Uránusszal, majd végül utazását a Neptunusszal történő együttállása teszi a legkülönlegesebbé, mely utoljára történik meg az életünkben, elhozva nekünk április 1. és 4. között a legromantikusabb napokat.

Kapcsolódó: Vénusz és Neptunusz utolsó tánca a Halakban

Halak Vénusz – mesebeli románc

Vénusz a Halakban (tranzit)

Vénusz a Halakban (radix)

Szaturnusz a Halakban

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!