Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Előrejelzések » 2022.04.27. Szerda

Merkúr-Jupiter szextil

A távlatokban való gondolkodásnak, a jövőtervezésnek kedvező időszak. Ráláthatsz mi az igazság, számodra melyik a megfelelő út. A pozitív gondolkodás is segíti az előretekintést. Kommunikációnk nyitottabbá, diplomatikusabbá, tapintatosabbá válik. Viszont a Jupiter még együttáll a Neptunnal, ami ezt a jövőképet leködösítheti, nem ideális időszak tárgyalásokra és szerződések aláírására. A konkrét lépésekkel érdemes megvárni a jövő hét végét, mert könnyen az illúziók világában találjuk magunkat. Jó időszak olvasáshoz, tanuláshoz, vizsgázáshoz, utazástervezéshez.

Vénusz-Neptun együttállás

Este a szeretet és az isteni szeretet bolygója is találkoznak egymással a Halak jegyében. Ez most tényleg a mesebeli románc ideje. Mindkét bolygó ugyanannak az energetikai elvnek a képviselője, a Vénusz a romantikus, földi szerelemről, míg a Neptunusz az isteni, transzcendentális, feltétel nélküli szerelemről szól. Szeretnénk megtapasztalni a tökéletes egységet, szerelembe esni és összeolvadni a másikkal, keressük az isteni egyesülést és a boldogság élményeit, mély lelki kapcsolatra vágyunk a másikkal. Hajlamosak lehetünk túlidealizálni a kapcsolatokat és egy alternatív álomvilágba kapcsolódhatunk be.

Bár minden álomszerűnek és romantikusnak tűnik, van valami, ami miatt óvatosnak kell lennünk. A Vénusz-Neptun együttállás a Halakban olyan mértékben elhomályosíthatja ítélőképességünket, hogy figyelmen kívül hagyjuk partnerünk hibáit. Könnyen lehet, hogy egy illúzióba vagy saját kivetítésünkbe leszünk szerelmesek. Hacsak nincs sok időnk arra, hogy megismerjünk valakit, ez nem a legjobb alkalom az elköteleződésre. Hangolódjunk rá jobban intuícióinkra és különböztessük meg a vágyállapotot a kivetítéseinket a valóságtól, és szabjunk meg egészséges határokat.

A tranzit inspirálja képzeletünket és fantáziánkat, és képes új szintre emelni művészi, kreatív és spirituális képességeinket.

Asztrometer

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!