Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Események » Bolygók » 2024. 7. hét
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

2024. február 12-18.

Hétfő 02.12.

Hold-Neptun együttállás

A tudattalanunkat képviselő Hold a Halak jegyében együtt áll az ideális valóság bolygójával a Neptunnal. A Halak Hold már önmagában is érzékeny és intuitív, a Neptunnal zavar keletkezhet az érzékelésben, könnyebben ki vagy téve a megtévesztésnek. Sokkal könnyebben átveheted mások gondolatait és érzéseit, és ettől nem biztos, hogy jól érzed magad. Kell hozzá némi önismeret, hogy kiszűrd a saját érzéseidet. Ilyenkor hajlamosabb vagy az álmodozásra, fantáziálásra, gyanakvásra és könnyebben érezhetsz bűntudatot is. Ezt a fajta érzékenységet viszont lehet jó dolgokra is használni, mint a spirituális, művészi tevékenységek, befele figyelésre, elvonulásra vagy valamilyen vízzel kapcsolatos tevékenységhez. Álmaid ilyenkor élénkebbek lehetnek, a tudatalattiból ilyen formában is feljöhetnek tartalmak, hogy feldolgozd őket. Érzékenyebb lehetsz a kórokozókra, mérgekre, fertőző betegségekre, mivel ilyenkor az immunrendszer kevésbé ellenálló, valamint az alkoholra, tudatmódosító szerekre is.

Kedd 02.13.

Mars a Vízöntőben

Amikor a Mars a Vízöntőben jár a függetlenség és a szabadság motivál bennünket. Ez a szabad akarat, gondolkodás és cselekvés időszaka. Könnyebben ki tudod harcolni a változásokat, elképzeléseid és vízióid megvalósítását. Az elméd lesz a legerősebb fegyvered. Ez egy jó időszak arra, hogy a kívánt jövő eléréséhez megtedd a lépéseket és reformokat hajts végre, és megszabadulj mindentől, ami már idejétmúlt és hátráltatja a haladást. Cselekedj másképp, találj ki valami újat és járd szabadon a saját utadat!

Vénusz-Neptun szextil

Az érzéki és gondoskodó oldalad előtérbe kerül. Jó alkalom a szenvedélyes és romantikus találkozásra, együttlétre. Jó alkalom mindenféle kreatív kifejezési formáira, mint pl. festészet, szobrászat, vagy képek és filmek készítése. Használd a képzeleted erejét. A barátok és az emberek fontosak lesznek számodra, könnyebben tudsz segíteni másoknak. Önzetlen és együttérző természeted növeli az önbecsülésedet, és valódi változást hozhat mások számára. Az intuíciód felerősödik, értékes betekintést nyerhetsz álmaid és látomásaid révén a tudatalatti és a mélylélek világába.

Szerda 02.14.

Mars-Plútó együttállás

Ez egy intenzív időszak, mely mélyreható és gyökeres átalakulást hozhat. Kompromisszumot nem ismerve haladsz előre és valószínűleg eléred céljaidat és nagy sikereket érhetsz el. Ugyanakkor tetteid szélsőségesek is lehetnek, melyek következményeivel bizony számolni kell. Ilyenkor hajlamosabb vagy az önzőségre, a hatalom megszerzésére és erőszakosabban bánni azzal, aki az utadban áll. Sok ego konfliktusra kell számítani, ezért el kell kerülni a vitákat. Az egészséges önzéssel nincs gond, ha valódi szenvedélyeid követéséről van szó. Ha biztos vagy magadban és szükségleteidben, akkor ezzel az energiával teljesen át tudod alakítani az életedet.

Csütörtök 02.15.

Hold-Jupiter együttállás

Az optimizmus, nagylelkűség, boldogság és elégedettség érzésében töltekezhetsz. Jó hangulatod kedvezően hat a többekre is, ezért az esti órák kedvezőek a társasági eseményekhez. Amit most elindítasz, nagy valószínűséggel sikeres és szerencsés lesz, akár egy kapcsolat, egy pénzügyi befektetés, egy felsőfokú tanulmány, vagy akár egy távoli utazás. Ilyenkor odaadóbb, gondoskodóbb, támogatóbb vagy. Jó alkalom nyilvános szerepléshez, spirituális tevékenységhez, különféle kulturális kapcsolatok létesítéséhez.

Péntek 02.16.

Vénusz a Vízöntőben

A Vízöntő Vénusszal hidegebb és elemzőbb módon közelítjük meg kapcsolatainkat és értékrendszerünket. Társas kapcsolatainkban a rendhagyóság, a függetlenség és a szabadság felé mozdulunk. Hajlamosabbak lehetünk vonzódni az újhoz és ismeretlenhez, hogy felfedezzük a másokhoz való kapcsolódás különböző módjait. Ebben az időszakban könnyebben kísérletezünk a kapcsolatok és az anyagiak terén. A romantika helyett inkább a barátságra kerülhet a nagyobb hangsúly. De az sem meglepő, hogy beleszeretünk valakibe, akire eddig barátként gondoltunk. A Vízöntő Vénusz kevésbe a szívére, mint az eszére hallgat társas kapcsolataiban, a szenvedélyek helyett a közös gondolkodás kelti fel az érdeklődését. A Vízöntő szeretete kevésbé birtokló és korlátozó, viszont ugyanolyan hűséges lehet, mint a Bak, ha a saját feltételei érvényesülnek. Ideális időszak egy közös ügyért folytatott munkához, ami a mások céljának megvalósulását segíti elő.

Szombat 02.17.

Vénusz-Plútó együttállás

Őszintébb, mélyebb és intenzívebb módon szeretnéd megtapasztalni a kapcsolatot. A mágneses vonzalom tudatalatti szinten köti össze az embereket. Problémák akkor merülhetnek fel, ha tudatosan vagy tudat alatt visszaélsz a megnövekedett vonzerőddel, vagy manipulációs célokra használod fel. A vonzalom vagy rajongás új románchoz is vezethet és ez nagy valószínűséggel intenzív, karmikus és életet megváltoztató lesz. Óvakodni kell a birtoklási vágytól és a féltékenységtől is, valamint lehetsz üldözés vagy kémkedés elkövetője vagy áldozata. Mivel a Vénusz a pénzt is uralja, hajlamos lehetsz a kényszeres költekezésre.

Vasárnap 02.18.

Hold-Merkúr trigon

Érzéseid, intuitív oldalad harmóniába kerül a racionális gondolkodásoddal, így gyorsan és tisztán átláthatod a dolgokat, az embereket és felmérheted a helyzeteket, hogy józan ítélőképességgel hozz döntéseket. A közvetlen környezeteddel való meghittebb kapcsolat most fontosabbá válik, mint általában. Jó alkalom gondolataid megosztására, beszélgetésekre, írásra, vagy akár nyilvános beszédre. Az álmaid és feljövő emlékképeid informatívabbak lehetnek. Az is elképzelhető, hogy megtudsz valamit gyermekkorodról vagy a családodról.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!